Jump to content

Dolphin Tale

siLvEr.
 Share

Recommended Posts

Dolphin Tale

jdnIY.jpg

Director: Charles Martin Smith

Writers: Karen Janszen, Noam Dromi

Stars:

Morgan Freeman - Dr. Cameron McCarthy

Ashley Judd - Lorraine Nelson

Harry Connick Jr. - Dr. Clay Haskett

Genres: Drama | Family

Country: USA

Language: English

Release Date:

23 September 2011(USA)

Budget: $37,000,000 (estimated)

Runtime:

113 min

Descriere: Filmul este o drama despre prietenia dintre un baiat si un delfin ce si-a pierdut coada intr-o capcana. “Dolphin Tale” este inspirat din uimitoarea poveste adevărată a unui delfin curajos şi a unor străini plini de compasiune care încearcă împreună să-i salveze viaţa. O tânără femelă delfin este prinsă într-o capcană pentru crabi, rănindu-şi grav coada. Este salvată şi transportată la Spitalul Marin Clearwater, unde i se pune numele de Winter. Dar lupta pentru supravieţuire abia a început. Nemaiavând coadă, prognoza pentru Winter este foarte crudă. Va fi nevoie de expertiza unui biolog marin dedicat, ingenuozitatea unui doctor protetic şi devotamentul neclintit al unui tânăr pentru a aduce la lumină un miracol, care ar putea-o salva nu doar pe Winter, dar şi pe mulţi oameni din întreaga lume. Adevărata Winter, care îşi joacă propriul rol în “Dolphin Tale”, serveşte astăzi unui simbol al curajului, perseverenţei şi speranţei pentru milioanele de oameni, atât cu şi fără dizabilităţi, care au fost atinşi de povestea ei remarcabilă de recuperare şi reabilitare.

Galerie foto: http://www.imdb.com/...48800/tt1564349

Trailer: https://www.youtube....h?v=Jdpg9NsgEaI

Parare personala: Stiu ca este vechi filmul, dar m-am gandit sa il postez. Este unul dintre cele mai emotionante filme pe care le-am vazut. Este un film bazat pe o poveste adevarata, dintre prietenia unui copil si un delfin. Vi-l recomand sa va uitati impreuna cu familia si / sau fratii mai mici daca aveti.

Vizionare placuta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.