Jump to content

Renault lansează noul Clio break la Paris


South Mathiew
 Share

Recommended Posts

Cei de la Renault continuă seria de lansări de la Salonul Auto Paris 2012 tot pe linia Clio, prezentând de această dată varianta break a popularului model francez.

renault-clio-estate-front.jpg?width=610&height=343

 

 

 

Liniile elegante ale lui Clio vor fi acum şi la dispoziţia familiştilor, după ce Renault a lansat versiunea break pentru popularul model. Cum era şi normal, varianta break este mai lungă cu 201 mm, astfel că lungimea totală a maşinii a crescut până la 4.262 mm. Dimensiunile mărite se propagă la nivel de spaţiu de depozitare, Clio break beneficiind acum de un portbagaj cu o capacitate de 430 litri.

Fiind foarte preocupaţi de aspectul util al lui Clio Estate, inginerii de la Renault oferă posibilitatea ca nu doar scaunele din spate să fie pliate pentru a face loc unei încărcături voluminoase. Scaunul din dreapta poate fi la rândul său ajustat asemănător, pentru a extinde şi mai mult spaţiul de depozitare. Ca motorizări, break-ul va beneficia de aceleasşi motoare cu care este echipat Clio hatchback şi anume: un motor de 0,9 l în 3 cilindri ce dezvoltă 90 CP şi un al doilea propulsor de 1,2 l de 118 CP, pe benzină.

Modelul este aşteptat să-şi facă apariţia în showroom-urile din Europa în prima parte a anului viitor, în funcţie de piaţă. Clio Estate nu va fi disponibil pentru Marea Britanie.

 

renault_clio_estate_02.jpg

 

Sursa:http://www.promotor.ro

Galerie foto: Click here

Link to comment
Share on other sites

Ce tare-i. La exterior spui ca e un golf 5. :))

 

Te rog frumos ca data viitoare sa dezvolti ceea ce spui si sa nu faci +1-uri !

Trebuie sa ai un raspuns dezvoltat , nu doar un simplu enunt.

 

Si da , seamana putin cu golf 5.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.