Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

KingKeed

Member
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Sergiu Bodea

Recent Profile Visitors

317 profile views

KingKeed's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • 50 Reactions Given
  • 10 Reactions Given
  • 1 Reaction Given
  • 1 Reaction Received
  • 2 Consecutive Logs

Recent Badges

2

Reputation

  1. Crede-ma, multi ar incepe iar sa joace, 700 on lejerrr
  2. Bun, e parerea ta. Când ai timp mai scrie ceva. Eu iti spun sincer, cunosc multi sampisti și chiar am vorbit cu toti. Toti spun “nu mai e ce a fost” și când le-am spus asta..au zis și ei ca merita incercat. Mie personal, mi se pare mai interesat și mai distractiv și mergi cu prietenii la job și sa ti lucrați și sa faceți caterinca pana adunați bani de o masina decenta. Acum toti au infernus, etc. Nu mai au pentru ce sa tragă. Joaca doar sa și faca raportul și cam atat. E prea multa toxicitate, parca nu mai e permisă caterinca, o seriozitate dusa la extrem.
  3. Salut, stăteam zilele astea pe rpg2 cu Vesca și Nale. Eu personal, n am mai intrat pe samp de vreo 4 ani. E mort rau, mai bine de jumătate din server e pe sleep, nu te mai poti distra, nu mai pti face nimic. Doar raport, job, bunker și cam atat. Am zis sa mi dau și eu cu parerea putin. Oare dacă s-ar da un wipe total la server, și sa revenim la sistemele din 2014-2015(adăugând foarte putine sisteme din ziua de azi, ex. sistemul De Job Goal, raport automat). Economia, sa fie cea veche. Sa ti rupi spatele pentru o Tampa, nu sa faci banii in 5 minute la job. Eu personal, cred ca ar creste foarte mult numărul de jucatori pe server. Voi ce parere aveți? Nu ati vrea un wipe total si sa o luam toti de la 0 cu sistemele vechi si economia scăzută?
  4. Salut, stăteam zilele astea pe rpg2 cu Vesca și Nale. Eu personal, n am mai intrat pe samp de vreo 4 ani. E mort rau, mai bine de jumătate din server e pe sleep, nu te mai poti distra, nu mai pti face nimic. Doar raport, job, bunker și cam atat. Am zis sa mi dau și eu cu parerea putin. Oare dacă s-ar da un wipe total la server, și sa revenim la sistemele din 2014-2015(adăugând foarte putine sisteme din ziua de azi, ex. sistemul De Job Goal, raport automat). Economia, sa fie cea veche. Sa ti rupi spatele pentru o Tampa, nu sa faci banii in 5 minute la job. Eu personal, cred ca ar creste foarte mult numărul de jucatori pe server. Voi ce parere aveți? Nu ati vrea un wipe total si sa o luam toti de la 0 cu sistemele vechi si economia scăzută?
  5. Fain jocul dar pacat ca se lanseaza doar pe PS VITA
  6. Buna , am vrut sa ma apuc de gaming cu programul action deoarece mi se pare un program foarte bun dar cand intru in ep ecranul o ia razna , tot se opreste se aprinde si dupa imi apare blackscreen. Ce pot face?
  7. Buna , am o problema la internet , de când am windows 7 nu imi mai merge internetul. Am incercat cu tot felul de drivere , am sunat la companie de internet au venit au bagat cablul de internet in laptop-ul lor si la ei mergea. Ce pot face ca sa-mi mearga internetul?
  8. In acest topic vreau sa vorbesc despre un joc online numit GoodGame empire , jocul il gasiti pe google. Nu vreau sa dau spoilere despre acest joc va las sa-l descoperiti singuri altfel nu va ma fi interesant.
  9. S-a lanstat American Truck Simulator pe steam la pretul de 20.00 dolari. Ei bine la prima vedere cand la-am jucat mi-a parut rau ca am scos din buzunar aproximativ 100 de lei deoarece nu e mare diferenta intre Euro Truck Simulator 2 si American Truck Simulator. Daca va intrebati ce este diferit , va spun eu : Mapa jocului si masinile.
  10. Nick:Keed Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Link către ultima cerere făcută : Avatar:- Imagine(obligatoriu pentru semnatura Tema(​in caz ca nu exista imagine): Un terorist din CS GO Text:Keed Dimensiuni:150x250 Alte precizari: Dau +5 la cea mai frumoasa iar +1 pentru celelalte
  11. Am o probleam , joc demult pe serverul de minecraft si am uitat parola , ce pot face?
  12. KingKeed

    Logo forum

    ​Cine imi poate face si mie un logo pentru contul de forum? Doresc pe cineva priceput.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.