Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

YoshiJiro

Member
  • Posts

    1339
  • Joined

  • Last visited

About YoshiJiro

  • Birthday 10/03/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Previous Fields

  • Real name
    Sorin
  • RPG Nickname
    YoshiJiro

Recent Profile Visitors

1875 profile views

YoshiJiro's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member

Recent Badges

57

Reputation

  1. Ai o problema a placi video sau a monitorului, in general explicatia ar fi diferenta de rezolutie sau de frecventa. Incearca cu placa integrata daca ai sau cu un alt monitor poate doar si cu un alt cablu poate el o fi cauza.
  2. Salut, uite aici o posibila rezolvare a problemei, este o problema a registrelor : Click
  3. 1. Ce telefon mobil dețineți în prezent: Lenovo Zuk Z1 2. Care a fost primul vostru telefon mobil: Sony Ericsson 3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: Lenovo 4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android 7.1.1 5. În ce rețea de telefonie sunteți: Vodafone 6. Mici detalii despre telefon (poze, descriere): Poza1, Poza2, Poza3.Acest telefon este printre cele mai bune alegeri al raportului calitate/pret, cu un design atragator si o performata foarte ridicata la un pret in jurul la 200$. Ca si detalii tehnice procesor Qualcomm Snapdragon 801 (quad de 2.5 ghz) impreuna cu 3GB Ram, 64GB memorie flash, senzor amprenta frontal si camerele cu niste senzori foarte buni, un foarte bun suport al developerilor de pe XDA si beneficiati de cele mai noi versiuni android. Cu asemenea dotari eu spun ca la acesti bani nu cred ca gasesti alternativa.
  4. @, Ia identificate dupa tot numele ma ca parca te-as cunoaste <) :X >-
  5. Nick: YoshiJiro Rank: 2 Data la care nu poti veni: 07.12.2016 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Sunt plecat in oras, poate reusesc sa ma intorc, fac de orice eventualitate. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta !
  6. Nick: YoshiJiro Rank: 2 Data la care nu poti veni: 01.12.2016 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: plecat de acasa vacanta.... Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Bafta !
  7. Nick: YoshiJiro Rank: 1 Data la care nu poti veni: 29.11.2016 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Plec la tara si sunt in maxi taxi, s-ar putea sa ajung. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta
  8. @@MeMoRy Legend, Nu este bug acela, combatul este shotgun, shotgun-ul trage cu cartuse, din cartuse in momentul focului ies alice care se imprastie, nu este bug ci o reprezentare a realitatii focului acelei arme, asa ii poti scrie direct in unban, daca nu stie cum trage un shotgun informeaza-l. Cu cat este mai mare distanta cu atat se imprastie mai mult.
  9. Baietii mie nici inactivitatea nu are cine sa mi-o accepte e nasol , mi s-a rupt mufa de incarcare la laptop.... azi sunt cu el la service, se aude ceva de unbanul ala??? pana acum trebuia sa fie rezolvat cazul, deobicei kelton rezolva repede cu replicile scurte: "banul ramane" sau ünban"si nu dureaza mai mult de o zi vad ca aici s-a ajuns la 2 zile.
  10. Nick: YoshiJiro Rank: 1 Data la care nu poti veni: 24.11.2016 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Sunt plecat in oras. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta
  11. Nu cred ca aveti umpic de minte, dati attack pe tsar in lv care fac 1 min pana pe turf si in mijlocul ls ului care si vdt fac tot 1 min pana pe turf, trebuia sa dati in lv 2x pe vdt.... sa le ia si lor ceva pana ajung.
  12. Nick: YoshiJiro Rank: 1 Data la care nu poti veni: 18.11.2016 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: sunt plecat la tara Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: scuzati intarzierea acum am ajuns la wifi si am putut posta
  13. Nume: YoshiJiro Rank: 1 Suma depusă: 10.000$ Data şi ora depunerii: 26.10.2016 // 17:40 Motivul: Minus la war ScreenShot: Click Alte precizări: Mai e pana imi intru in mana.
  14. 1. Uitate la mufa vezi poate a scos-o cand a facut curat si a bagat-o la loc sa nu cumva sa ii fi instambat/infundat vreun pin din interiorul mufei, poti masura cu aparatul de masura acel port foarte usor. 2. Sa nu cumva sa fie tastatura in locul mouseu lui. 3. Incearca cu una pe USB si vezi cum se manifesta.
  15. @@Costel FC RB, Nu stiu de ce nu sunt si eu pe acolo, ca eu eram lawyer ) nush cum de am lipsit.. @, Vezi ca exista program Hiren's boot CD rezolva multe chestii inclusiv aia, descarca-l pe un alt PC si fa-l bootabil ca pe Windows si o sa te bage intr un mare meniu...., s-au pune tu un windows ca doar nu e o mare chestie....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.