Jump to content

HuskyGT

Member
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

About HuskyGT

  • Birthday 08/10/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti,Rahova.
  • Hobbies
    Tot ce se poate.

Previous Fields

  • Real name
    Gabriel
  • RPG Nickname
    HuskyGT

Recent Profile Visitors

339 profile views

HuskyGT's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

30

Reputation

  1. Primul meu post aici, Bafta la comenzile factiunii! :"> #HuskyGT
  2. Bai,ce faceti voi aici? Aaa deci cand nu intru pe joc,voi doi sunteti pe felie? Asa faci @@, Am inteles,cum sta treaba.Ma duc sa joc friptea cu mana pe aragaz.
  3. Simii ce vrea sa insemne postul cu Husky? Stiu ca sunt talentat. <3 Cocosel! Uite ce fac in timpul liber cand nu e stapanul acasa. Poza cu Simii: Poza cu mine nud pentru Harddy:
  4. https://www.facebook.com/GONGOBONK/videos/887667541319508/?pnref=storyDeci fetele astea sunt geniale! <3.Eu sunt noul caine micut al factiunii,sper sa cresc mare alaturi de voi si sa perchezitionam toate femeile din Romania. :"> O poza cu mine si cladirea.
  5. Doom asta inseamna sa faci diferenta dintre un joc si realitate si ca nu totul se rezuma la a reclama player pe player!! Bravo Doom,respectul meu. Cat despre Mike: Bineeee ciumbuslucurile alea!! Bine'ss pe perciune!!! Love You.
  6. Cateva poze facute de Reporterii B-zone si bagate in albumul de amintiri al celui mai iubire caine de pe server,adica eu! Facute pentru ca va iubesc si pentru divertisment! Poza cu mine si @, Poza cu mine,Thomass,M.Preda si ManeLopataru'!! Greii Factiunii!!! Si imnul lu' Tata Yenoh! Te iubesc. Nu va suparati pe mine,mai am poze si cu ceilalti pe care ii iubesc!! Nu va suparati pentru acest post! Va iubesc!! Ne vedem in HQ!!
  7. Va multumesc din suflet pentru prezenta la nunta mea incantatoare alaturi de @, sufletul meu pereche. Si @@South Silviu, esti si tu in inima mea. Sper sa va placa semnaturile mele noi.Cea mai tare factiune ever National Puppy,pardon Guard.
  8. The Dog is Here!!!! Nu uitati ca va pazesc mai ceva ca SWAT Guard. .@, felicitari pentru noua functie!!! Speram sa nu ne uiti si poate vin si eu la tine-n factiune pe RPG3 :>.Daca ma primesti. :>
  9. @@ZoLiii, Am luat skinul ca e HD,dar recunoaste ca e mai misto decat a lu' Ionut_M. @, asta esti tu in Jail!!!
  10. Buna Dimineata dragi colegi.Acum am venit si eu de la munca si sunt gata sa dau cu matura la Jail.Sunt cu ochii in spatele meu,nu ma prindeti voi dezarmat. #HuskyGT
  11. Am scapat de sodomizare!!! Va salut domnilor <3
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.