About This File
TaxiHelp by Konny
Cerințe:
*Apăsați pe nume pentru a descărca fiecare mod în parte.
Instrucțiuni de instalare:
1. După descărcarea setup-ului CLEO 4, îl deschideți și îl instalați în GTA-ul cu care jucați dvs.
2. După descărcarea fișierului SAMPFUNCS.asi îl plasați în folderul principal din GTA-ul cu care jucați dvs.
3. Odată ce ați dus la bun sfârșit primii doi pași, luați fișierul TaxiCMD.cs și îl plasați în folderul CLEO din folderul principal.
Instrucțiuni de utilizare:
Tastați comanda [/taxicmd] pentru a vedea toate comenzile disponibile ale acestui CMD.
Aveți mai jos o imagine cum arată dialogul(interfața) acestui mod.
Câteva comenzi de bază ce ar trebui știute de viitorii utilizatori:
1. Comanda [/unde].
2. Comanda [/radio].
3. Comanda [/sgn], respectiv [/sgn2].
4. Comanda [/ph <ID>].
5. Comanda [/cpls], [/cpsf], și [/cplv].
6. Comanda [/rep].
7. Comanda [/tl].
Celelalte comenzi le puteți folosi însăși voi pentru a vedea eficiența acestora.
Informații suplimentare:
- *În cazul în care primiți CRASH cu tot cu CLEO 4 și SAMPFUNCS pus de mine, v-aș ruga să-mi adresați un PM iar eu vă voi oferi informați referitoare la cum să rezolvați problema.
- *Acest CMD a fost creeat de către mine de la 0, cu mici „inspirații” de la alte CMD-uri cu diverse comenzi (lipsă de idei din partea mea). Dacă mă considerați copiator sau nu mai știu eu ce, vă rog să veniți cu dovezi și argumente.
- *Dacă aveți idei cu diverse comenzi vă rog să mi le dați într-un PM iar eu le voi pune în practică iar CMD-ul va primi un Update.
- Acest CMD a stat BETA aproximativ o lună de zile, timp în care a fost testată fiecare comandă în parte iar în cazul unei erori am făcut tot posibilul să rezolv problema și am făcut-o.