Jump to content

Kruzz

Member
  • Posts

    1830
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Catalin

Recent Profile Visitors

3921 profile views

Kruzz's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

144

Reputation

  1. Kruzz

    Oricum numarul jucatorilor a scazut si va scadea in continuare cu acelasi flux. Bine, nu se va simti la fel facandu-se fuziunea. Consider, insa, ca in timpul fuziunii ambele servere vor pierde cel putin 100 de jucatori, majoritatea fiind jucatori ai serverelor secundare ce vor fi ofticati de decizia fuzionarii serverelor. Daca esti jucator vechi, poti observa in ce fel s-a schimbat comunitatea fata de perioada 2013-2015, personal cred ca nu s-a schimbat deloc in bine. Au facut atatea update-uri pentru a face jocul mai usor, doar datorita faptului ca au vrut sa atraga copii pe server, insa la fiecare update comunitatea mai pierdea cativa jucatori vechi.
  2. Kruzz

    Ba e cea mai buna solutie. Oricum, wipe-ul ar fi ultima problema acum. Chiar imi e mila de ei in ce situatie vor fi pusi cand vor trebui sa anunte cate un copil de 12 ani ca ii ia bizz-ul. ?
  3. Kruzz

    @Bobo, eu propun ca cel mai bine, pentru a nu exista certuri ca in factiuni vor fi 70+ membrii veniti de pe 2 servere diferite, cu sublideri si lideri diferiti, automat anumite reguli interioare factiunii diferite, sa se dea wipe total la factiuni. Asa nu se mai cearta nici ciutanii ca vor ca dupa fuziune sa fie ba un lider, ba doi. Si dupa se vor putea alege liderii in mod corect, se vor deschide aplicatiile pe forum, si aia a fost.
  4. Kruzz

    Nu....nu pot sa creeeedddd....astia vor sa-mi ia civilul de pe 4 si sa mi-l mute pe 2...Cu ce v-a suparat civilul meu? Mai am unul pe 2, se vor bate reciproc...nu... @Keton ne vei avea pe constiinta pe noi...ne "perdem" functiile, ne cade parul de la "putulica". Pacea fie cu toti ciutanii de 12-15 ani cu functii si proprietati. Majoritatea vor aparea la ProTV dupa fuziune.?
  5. Kruzz

    Data viitoare foloseşte un limbaj decent, nu de mahala.
  6. Kruzz

    Exact ce ziceam, cum ramai fara replica, te legi de mame. Coaie, pardon oute ca n-ai asa ceva, taci in plm si nu mai cauta tot felul de motive sa pari mare, din contra un infect. Da, "si-o bateau de mine", lingandu-te in cur pe tine, macar asa sa te simti bine, ai educat RW bine, una doua pac "ma-ta". ) Si cu ce plm sufar ca am pus poza aia? Ahm, da, ai dreptate, "sufar" ca ma doare in pula de un joc si ca nu sunt ca tine, spalator in cur pentru functii. Sufar ca pe cand voi o lingeti pe Clauddia in live, eu i-am dat rekt de va cacati pe voi de ras. Hai, mars si bea o apa ca ti-e foame, painea e prea scumpa. Care fratii Kruzz coita ca-s doar unul?!
  7. Kruzz

    Da, cand nu o sa mai aiba lautarul ce sa zica, ori o sa se lege de mama vreunui jucator, ori se va lauda cu orga. )
  8. Kruzz

    Gata lautare, inceteaza. Deja esti penibil si te faci singur de ras. Te lauzi coaie intr-una cu relatia ta de 2 ani, dar nu vezi cat de prost esti? Ai o relatie de 2 ani, iar majoritatea timpului ti-l petreci cu iubita in samp. Coaie, cum plm, sa o pui pe gagicata sa intre pe un joc video? Si eu am o relatie de 2 ani, dar nici macar o secunda nu mi-a trecut prin cap sa-i zic iubitei sa se apuce de un joc. Plm, am preferat ca eventualul timp petrecut cu ea in samp, sa ies in oras, sa merg la un suc, sa ma plimb cu ea. Nu te mai lauda in plm ca esti cu ea de atata timp daca tu in astia 2 ani ai scos-o la suc doar la Jizzy, ai scos-o la zone doar in samp, ai incercat sa faci sex cu ea doar in samp. Fugi in plm, ia o gura de aer, lasa dracu sampul, fa cu ea un selfie in papusoi, ca asa e la voi la taranoaia moda, si mai lasa dracu porcaria asta de joc. Bafta la a o plimba cu Infernusul. Nu te obosi sa-mi dai reply ca mai mult te faci de ras. PS: Nu va mai laudati, tu cu "gajicata" cate ore jucate aveti luna asta ca mai mult va faceti de ras.
  9. Nick: Flavy. Level: 29 Sugestii/Păreri: 1. O spun clar si pe fata, trebuiesc facute restructurari in echipa STAFF-ului, atat lideri cat si admini, majoritatea sunt palete, pentru ce plm le tineti, doar de umplutura? Deci, mi se pare chiar comica media de varsta a STAFF-ului, nu cred ca depaseste 15 ani. Asta e realitate, si din pacate doare, pnm, cei care sunt pusi in "fruntea" serverului, intr-un fel sau altul, sunt de 14-15 ani, si automat de aici incep toate ifosele si "besinile" de admin, lider, helper, si formarea unei noi "clase". Sfat, aduceti in STAFF oameni capabili de peste 17-18 ani. Ahm, da, nu va fi posibil, desi isi vor face de 1000 de ori treaba mai bine ca toti puradeii vostrii, nu vor putea fi noliferi, sa va stea cate 5-7 ore la zi. 2. Multe update-uri inutile. Pentru ce plm ne trebuie noua rob de 90k? Pentru ce plm ne trebuiau neoane? Doar ca sa creasca lagul pe server? Pentru ce plm ati marit castigurile la joburi si salariile? Sa futeti economia? Trebuia in plm sa-i lasati sa se chinuie sa faca bani, asa cum ne chinuiam si noi, multi, in 2012-2013. 3. Scoateti kamikaze. 4. Schimbati in plm regulamentul serverului si cacaturile alea de sanctiuni. Alea sunt sanctiuni ma? Umpletii in plm de warn-uri si banuri si se vor potoli. 5. Mariti preturile masinilor in DS.
  10. @, Tin sa te contrazic, sunt jucator pe RPG2 din perioada 2013, si chiar e o evolutie a serverului, dar din pacate o evolutie negativa. Pe acele vremuri schimbau in plm ownerii ca sosetele. Normal, cine plm ii statea pentru un salariu de 70-150 euro lunar? L-au scos pe Nicolas pe motiv ca nu ajuta la dezvoltarea serverului, dar pana atunci Kelton nici macar nu recunostea RPG2 ca apartinand comunitatii. Dupa ce a venit Kelton ce cacat au facut? O mare laba. Au scos adminii capabili si au bagat in functie copii pupincuristi ce ii spalau bine si din cand in cand le mai donau cate ceva. Inainte iti era drag in plm sa ai un infernus, erai cineva pe server, mai ales inainte de adaugarea DS-ului, acum orice paduchios de level 3 il vezi cu infernus... Plm, multi dintre playerii vechi se lasa din motivul acesta. B-Zone nu mai e ce a fost candva, ca te jucai de placere si de distractie, acum a devenit mai mult o afacere. Inainte dadeai 8 euro pe premium account si il aveai permanent, l-au pus temporar pentru a face mai multi bani, inainte hidden-ul era permanent, cele mai multe afaceri se invarteau asa, cumparai o masina noua, ii adaugai hidden si o dadeai cu 300-400k mai scumpa, ce s-au gandit ei, ca mno, o sa se umple serverul de masini cu hidden si nu le va mai da nimeni bani. Plm, aveau dreptate adversarii in urma cu aproximativ 2 ani cand ziceau ca ar trebuii ca numele comunitatii sa devina "Buy-Zone".
  11. Mic?! Prietene, stiu despre ce vorbesc. Am fost admin si stiu cum se invart banii si pe ce. Oricum, stiu ca nu e usor sa intretii o asemenea comunitate, dar totusi, sa profiti dupa urma unor copii, marea majoritate de 13-14 ani, mna, nu e prea ok...
  12. O idee de cacat. Cu toate ca stiu ca posibil sa primesc warn voi zice totul verde in fata. 1. Prea multe chestii de primit gold iar Bobo nu mai stie de unde sa faca rost de bani sa-si intretina masina, iubita, sa plateasca datoriile, scripterii, respectiv supervizorii si pe Kelton. 2. Ei sunt constienti ca pe server sunt foarte putini capabili pentru o functie dar si aceia putini nu pot acorda mult timp toata ziua iar pentru a merge comunitatea cat mai departe sunt pusi in functii ciumpalaci noliferi si donatori de 13-15 ani.
  13. Neata bajeti. Care mai e treaba?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.