Jump to content
Sistemul de recuperare email a fost reparat. Acum puteți recupera parolele și PIN-urile conturilor.

IPaul

Member
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by IPaul

 1. Nick: Tovaritch Rank: 4 Data warurilor la care nu poți ajunge: 03.04.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Probleme la PC Alte precizări: -
 2. Nick: Tovaritch Rank: 3 Data warurilor la care nu poți ajunge: 25.03.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2. Motivul învoirii: Nu ma pot conecta pe server.. Alte precizări: Daca reusesc sa intru vin la war-uri.
 3. Nick: Tovaritch Rank: 3 Data warurilor la care nu poți ajunge: 20.03.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Nu pot intra pe sv Alte precizări: -
 4. Nick: Tovaritch. Rank: 3. Data warurilor la care nu poți ajunge: 13.03.2020. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2. Motivul învoirii: Ies in oras. Alte precizari: -
 5. Nick: Tovaritch Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 19.02.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Sunt plecat Alte precizări: Bafta!
 6. Nick: Tovaritch Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 14.02.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Sunt plecat in oras Alte precizari: Baftă!
 7. Nick: Tovaritch Rank: 1 Data warurilor la care nu poti ajunge: 29/01/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul invoirii: Nu sunt acasa. Alte specificatii: Baftă!
 8. Nick : SmileyPaul Rank : 1 Ziua : Miercuri Ma invoiesc : War Data 28.09.2016 Motiv : Lucrez, cel mai probabil ajung pe la 21:20. Nr de invoiri: 1/2 Alte precizari: Succes la war!
 9. EDIT : Azi am zi libera, pot sa ajung !
 10. Buna seara LV Taxi, de azi vom fi colegi, sper sa ne intelegem fain, poate unii ma mai cunoasteti, sa aveti un sfarsit de saptamana placut! Salut, incearca de aici ---> http://www.sa-mp.com/download.php <---, descarca Mirror by SA-MP team, sper ca te-am ajutat!
 11. IPaul

  Sal VDT, felicitari pentru war-urile de azi, 3/4 e ceva, din pacate am fost banat, pe un motiv destul de ciudat, si-anume un link de youtube.. In fine, sper sa iau unban, in caz contrar ne mai auzim noi peste o luna, chiar daca abia azi am intrat aici m-am simtit bine alaturi de voi !
 12. IPaul

  Nick: SmileyPaul Level: 21 Rank: 1 Vechime:4 zile. De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Membrii nu sunt uniti,au gura prea mare.. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru al Verdant Family pentru minim 2 sapt: Da. Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici ? : La inceput m-am simtit bine,dar apoi au aparut problemele...parerea mea despre Verdant Family e ca ar trebui sa se mai lucreze putin la organizare.. Alte precizari: Bafta..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.