Jump to content

AnSeCoNd

Member
 • Content Count

  1158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About AnSeCoNd

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacău
 • Hobbies
  SA:MP

Previous Fields

 • Real name
  Edy
 • RPG1 Nickname
  Simi.
 • RPG3 Nickname
  AnSeCoNd

Contact Methods

 • Discord
  Ansecond#6843

Recent Profile Visitors

877 profile views
 1. AnSeCoNd

  Nick-ul tau: MurtcepsServer: 3Descrierea bugului: se poate vedea in videoclip. Am intrebat un detinator de car rent si pateste la fel.Screenshot(s):
 2. AnSeCoNd

  Pe lângă asta, nu întra 1000$ în biz cum scrie pe web, întra doar 900$. Nu știu dacă este o decizie neanunțata sau a rămas comisionul ala.
 3. AnSeCoNd

  Salut, apasă pe butonul de edit la unul din comentarii, iar daca vrei sa vadă nasu, dai tag.
 4. AnSeCoNd

  Trebuie update la website. Sper sa se rezolve repede @kobo @Kelton
 5. AnSeCoNd

  Avem aici : https://imgur.com/a/8ZqemOb "Enterance fee: 100$" si textul acela "New engine and paint 100$" si aici: https://imgur.com/a/WDXFsuw fee 180 la fel la toate bizurile actualizate
 6. AnSeCoNd

  nick: Ansecond Server: rpg3 Descriere : sunt doar simple probleme de scriere. in poza se poate vedea taxa 180 si imposibilitatea de a schimba in 750. (serverul a setat automat maxim) e doar problema de scriere. La toate bizurile e la fel, la hotdog cand mergi in fata bizului pe langa nume, level, la fee scrie 1$. la fel si la pns, scrie 100$ chiar daca sv inregistreaza 200$. Probabil chestii de finisat, sunt multe exemple de genul, daca e nevoie ti le insir. Screen : https://imgur.com/a/7WFjlda
 7. AnSeCoNd

  Nick: Ansecond Plec pe data de: 01.04 Revin pe data de: 14.04 Zile inactive: 14 Motiv: https://www.rpg3.b-zone.ro/factions/inactivity/7531 Alte precizări: -
 8. AnSeCoNd

  Saluut, eu sunt simi., sper sa ne înțelegem cât mai bine.
 9. AnSeCoNd

  De aceea trebuie crescuta economia, sa fie echilibrata balanta între ceea ce câștigi și ceea ce plătești. Speram sa vina cât mai repede...
 10. AnSeCoNd

  Nick-ul tau:Ansecond Server:3 Descrierea bugului: Nu e chiar un bug, e mai mult o problema doar a jucătorilor din Hitmen de pe toate serverele. În majoritatea cazurilor sunt contracte pe jucători ce joaca poker, și stai după ei foarte mult timp, ar fii o idee sa se adauge acele contractele pe jucătorii care sunt într-un meci de poker în lista de contracte indisponibile. Mulțumesc Screenshot(s):
 11. AnSeCoNd

  Nick: Ansecond Plec pe data de: 11.02 Revin pe data de: 18.02 Zile inactive: 7 Motiv: https://www.rpg3.b-zone.ro/factions/inactivity/7391 Alte precizări: Dacă este vreo problema voi face login doar pentru clan.
 12. ♦) Nume: Ansecond (♦) Nivel: 72 (♦) Numărul de pachete dorite: 1 (♦) Tipul pachetului: 4 OFF (♦) Anunțul: "Esti incepator si nu mai ai benzina? Benzinaria cu id 68 te asteapta cu cea mai ieftina benzina" (♦) Am citit și am luat la cunoștiință regulile prezentate mai sus: da (♦) Alte precizări: Multumesc. In mare nu ma intereseaza textul, il puteti modifica, doar sa promoveze benzinaria.
 13. ♦) Nume: Ansecond (♦) Nivel: 72 (♦) Numărul de pachete dorite: 1 (♦) Tipul pachetului: 4 OFF (♦) Anunțul: "Esti incepator si nu mai ai benzina? Benzinaria cu id 68 te asteapta cu cea mai ieftina benzina" (♦) Am citit și am luat la cunoștiință regulile prezentate mai sus: da (♦) Alte precizări: Multumesc. In mare nu ma intereseaza textul, il puteti modifica, doar sa promoveze benzinaria.
 14. AnSeCoNd

  Nick-ul tau: ANSECOND Server:3 Descrierea bugului: nu apar armele la misiune. Am dat relog, am intrat din nou in misiune si acelasi lucru... Screenshot(s): https://imgur.com/a/0QECULK
 15. AnSeCoNd

  *Nick: Ansecond *Rank: 3 *Data sedintei/evenimentului: 29.05 *Motivul absentei: sunt 50/50 nu sunt sigur ca sunt acasa la acea ora. daca voi fi, intru cu mare drag. *Alte precizari?: Multumesc pentru intelegere.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.