Jump to content

Androssini

Donator
  • Posts

    395
  • Joined

  • Last visited

About Androssini

  • Birthday 05/30/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bacau, Romania
  • Hobbies
    Muzica

Contact Methods

  • Skype
    Andronache Stefan
  • Instagram
    @androssinii

Previous Fields

  • Real name
    Stefan
  • RPG1 Nickname
    Androssini.

Recent Profile Visitors

1544 profile views

Androssini's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

30

Reputation

  1. Androssini

    Nick: Androssini. Level: 42 Vârstă (reală): 18 Sex (real): Masculin Vechime pe server: Vin de pe fostul RPG3 (Rogger) RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/account/general Ai mai avut aceasta functie?: Nu, nu am mai detinut aceasta functie. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar, deoarece vin de pe fostul RPG3, dupa o perioada foarte lunga de pauza in SA:MP si cum RPG3 a fuzionat cu RPG1, nu prea cunosc colectivul RPG1, iar aceasta functie m-ar putea ajuta sa ma conectez cu playerii acestui server. Ce intenționez să fac pentru jucători: M-am gandit la 2 evenimente cu premiu cuprins intre 50k-100k pe zi (ceva mai complex), 4 cu premii cuprinse intre 5k-25k, iar o data pe saptamana, sambata sau duminica ma gandesc, sa fac un concurs special pentru jucatorii serverului RPG, concurs al carui format trebuie sa il lucrez pentru a fi cat mai bine structurat. Voi sustine mare parte din costurile concursului din bugetul meu, dar, acesta va avea o taxa de participare (asa m-am gandit initial), iar in fiecare saptamana tematica acestuia sa se schimbe, pentru a crea o dinamica a "jocului" si pentru a atrage cat mai multi participanti. Bugetul pentru un astfel de concurs, referindu-ma la premii, ar fi intre 100k-200k, poate si mai mare in functie de numarul de participanti, amploarea acestuia s.a.m.d. Momentan, cam acestea ar fi planurile mele pentru jucatori.
  2. Androssini

    Frumoase. +2 De la mine .
  3. Androssini

    Welcome
  4. Androssini

    Welcome.
  5. Androssini

    Geniale lucrari. Absolut geniale. Nu am ce sa critic. Sunt absolut awesome. Tine-o tot asa.
  6. Androssini

    Sunt frumoase, ce e drept, doar ca toate seamana intre ele la text, mod de efectuare, efecte, etc. Nu vad diferente in avatare/semnaturi etc. Singurele diferente pe care le vad sunt: - faptul ca o lucrare e avatar, alta e semnatura. - background-ul, sa zic asa, difera. Iti sugerez sa mai lucrezi si la un alt stil. Nu te axa doar pe unul. Fii "full option'', daca ma intelegi. Oricum, pe langa faptul ca e doar un stil, acel stil este frumos si imi place. Bravo!
  7. Androssini

    Frumos, felicitari.
  8. Androssini

    Frumos. De apreciat e faptul ca te-ai apucat recent de asa ceva si deja faci lucrari foarte bune. Bafta, tine-o tot asa.
  9. Androssini

    Sunt geniale. Felicitari. Ai talent, nu gluma.
  10. Androssini

    Frumos. Mai mult text nu ar strica insa. Imi place cum folosesti blurul.
  11. Androssini

    Imi place cum lucrezi. S-ar putea sa te contactez candva, poate vom face o colaborare.
  12. Androssini

    Welcome.
  13. Androssini

    Welcome.
  14. Androssini

    Welcome.
  15. Androssini

    Welcome.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.