Jump to content

eNeRgY94

Member
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About eNeRgY94

  • Birthday 10/14/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://wWw.SezionE.Ro
  • Skype
    ultras_muiebucuresti

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    cRaIoVa
  • Hobbies
    Mafia CrimE & BusineSsS

Previous Fields

  • Real name
    Kato

eNeRgY94's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

1

Reputation

  1. Nume in joc: ..eNeRgY.. Level: 15 Varsta: 16 (+cei 7 ani de acasa) Sex: Masculin De cat timp jucati pe server? : De 1 an si ceva. Factiuni precedente : News Reporter,Fireman/Paramedic Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Datorita dorintei mele de a intra in "Hitman Agency". Cel mai mare rank avut in vreo factiune : News Reporter-2. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Dintotdeauna visul meu a fost sa ajung in aceasta agentie.Consider ca este o factiune serioasa,respectata,cu membrii capabili si cu un lider la fel de serios si responsabil. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie cuprinde ucigasi platiti,foarte bine instruiti.Acestia sunt asasini perfecti,care omoara in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da,si le voi respecta. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Normal. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,niciodata. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman : Nu am mai avut onoarea sa fac parte din aceasta agentie. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 7 ore pe zi. Nickname-uri anterioare : LeThaL,_SezionE_. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur. Poza cu /stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/97924807742925582442.png Cate warn'uri ai in joc? : 1/3 [/report aiurea] Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? : Nu. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? : Nu,nu sunt. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Bineinteles. Alte precizari? : Va multumesc frumos.Imi doresc foarte mult sa intru.Sper sa-mi acordati o sansa.
  2. eNeRgY94

    Event Fazan.

    Nick: ..eNeRgY.. Level: 14 Factiune: CiviL.
  3. ○ Nick : ..eNeRgY.. ○ Numere : 2,5,6 ○ Esti de acord cu pretul biletului ? : Bineinteles,am si achitat.
  4. Noapte buna colegi.Ne vedem maine. <'>
  5. Prieteni eu va las...Aveti grija de voi.Mi-a facut placere sa lucrez cu voi,sunteti niste oameni extraordinari.M-am adaptat destul de repede aici la voi.Felicitari UnknownX inca o data ,ai o factiune incredibila,serioasa,interesanta.Am avut o colaborare foarte buna zic eu,chiar daca se termina asa si sunt demis dintr-o prostie.Eu va urez bafta tuturor in continuare,si spor la munca. [..eNeRgY..]
  6. Da,si eu. Nu-i nimic daca ai absentat Unk. Toti maine la sedinta !!!!
  7. Deci unii zic ca se amana pentru o alta zi,altii zic ca sedinta se va tine peste 1 h,cand ajunge Unk acasa. Lamuriti`ma si pe mine va rog:) !
  8. nB aLL .Ma duc la somn ca adorm pe tastatura
  9. Re aLL ! Bine v-am gasit. Sper sa avem o colaborare cat mai buna.
  10. eNeRgY94

    Salut Tuturor

    Nick-ul tau: ..eNeRgY.. Prenume: Mihai Varsta: 16 Locatia: cRaIoVa Ocupatie: uLtRaS Jocul(rile) preferat(e): SaMp,cS,A.C. Hobby-urile tale: FotbaLL,Music Interese: B-ZonE O descriere despre tine: O fire serioasa,responsabila,cu simtul umorului. De unde ai aflat de B-Zone Community?: Am aflat de la un prieten.Am mai jucat aici,m-am reintors. Alte precizari?: Nick`uri anterioare: _SezionE_,Don.Corleone. Multumesc B-ZonE pentru ospitalitate.
  11. eNeRgY94

    Salut!

    Welcome To !!! Have Fun ! Sper sa fii la fel de serios si respectat ca si fratele tau.
  12. eNeRgY94

    salutare

    Welcome To !!! Have Fun!
  13. Nick-ul tau: .eNeRgY. * Prenume: Mihai * Varsta: 16 * Locatia: cRaIoVa * Ocupatie: SaMp * Jocul(rile) preferat(e): SaMp,cS,GTA IV,A.Creed. * Hobby-urile tale: MoViEs * Interese: Sa AjunG sa am Cel mai mare LeveL pe B-ZonE. * O descriere despre tine: Nu suport hotii de masini,imi place sa jock RP. * De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la un prieten. * Alte precizari?: Samp.b-zone.ro Intra si Tu!!! IarNa asta e ZU!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.