Jump to content

Zippolino

Donator
 • Content Count

  395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Zippolino last won the day on March 11 2018

Zippolino had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

About Zippolino

 • Rank
  ★King eLiQuiS★
 • Birthday 03/03/1869

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  Zippo.

Contact Methods

 • Steam ID
  www.steamcommunity.com/id/zippolino

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zippolino

  Nume: Zippo Rank: Paramedic (2) Dovada: Click! Alte informatii: Multumesc pentru atentie, seara buna!
 2. Zippolino

  Nickname: Zippo Rank-ul pe care îl detii: Candidate Paramedic (1) Nick-ul celui reclamat: Kidutz. Status bar (Al celui reclamat): Level-ul celui reclamat: 11. Motivul: Ma deranjeaza cand sunt la datorie. Dovada: (ScreenShot/Video): Click!
 3. Zippolino

  @KoppenIE si de tine stiam, deci nu se pune problema sa ma supar pe voi. Ba chiar va apreciez ca ati vrut sa imi explicati.
 4. Zippolino

  @VasyTheRealOne tu esti de inteles, stiam de tine ca esti la munca in Franta, dar sunt atatia la noi in factiune care sunt la scoala sau la liceu si care petrec atata timp pe samp dar le e greu sa vina la o activitate de 15 minute... Asta ma oftica pe mine
 5. Nickname: Zippo Rank: 5 (Shift Supervisor) Am avut (ședință/activitate): activitate. Data și ora la care a avut loc: 18.09.2019, ora 20:00. Membrii prezenți: M1ra. Membrii absenți: toti ceilalti. Membrii învoiți: - Sancțiuni: - Alte precizări: Este prima si ultima activitate pe care o fac. Din 34 de membrii, un singur membru s-a sinchisit sa fie prezent, ceea ce este rusinos. In conditiile in care multi aveti 60+ ore jucate intr-o luna, nu cred ca era greu sa va luati un sfert de ora din seara voastra pentru o amarata de activitate. Ar trebui sa apreciati initiativele de genu'. Nu inteleg de ce mai sunteti in factiune. Doar ca sa faceti raport si sa se faca FH-ul frumos? Sunt profund dezamagit.
 6. Nickname: Zippo Rank: 5 (Shift Supervisor) Avem (ședință/activitate): activitate. Data și ora: Miercuri, 18.09. 2019, ora 20:00. Locul: Training LV Taxi. Prezență (obligatorie/opțională): optionala. Alte informații despre organizare: Voi organiza un "Simon Spune". Nu va dura mult, insa ma gandesc sa va mai activez putin. Premiul este de 300.000$ si voi oferi cate 30.000$ la fiecare participant la activitate, pentru a-i impaca pe toti. Va astept in numar cat mai mare!
 7. Nume: Zippo Doresc titlul de: - A long Shift... - Dovada: Click! Alte precizări: Nu m-am putut abtine sa-l iau inapoi. Scuze St1m .
 8. Zippolino

  Nick: Zippo. Rank: Shift Supervisor (5) Data: 11.09.2019 Am dat test cu: Kedo Rezultat regulament (x/3): 2.5/3. Rezultat traseu (x/6): 6/6. Rezultat final: Respins. Alte prezicari: Nu a fost suficient de pregatit. Succes in continuare! // Am dat testul in locul lui Vasy pentru ca nu ii merge netu bine. Nick: Zippo. Rank: Shift Supervisor (5) Data: 11.09.2019 Am dat test cu: Twain[1] Rezultat regulament (x/3): 0/3. Rezultat traseu (x/6): 1/6. Rezultat final: Admis. Alte prezicari: Un candidat bun. Bafta la statistica! Nick: Zippo. Rank: Shift Supervisor (5) Data: 11.09.2019 Am dat test cu: ItzErik Rezultat regulament (x/3): 3/3. Rezultat traseu (x/6): x/6. Rezultat final: Respins. Alte prezicari: Nu a fost suficient de pregatit. Succes data viitoare!
 9. Zippolino

  Nume: Zippo Rank: Shift Supervisor (5). Dovada: Click! Alte precizari: Dupa o intalnire de afaceri reusita. Merci pentru cooperare @NC Haise!
 10. Zippolino

  Numele produsului: Invitatie Filelist Model: - Starea produsului: O pot crea oricand pentru ca sunt VIP. Detalii despre produs: Folosindu-va de aceasta invitatie puteti obtine un cont pe FileList. Preţ: 5 Euro Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Nu schimb pe nimic. Metoda de plată: paysafe, paypal sau transfer bancar. Contact: PM. Imagini: Click! Alte precizări: Astept PM-urile voastre.
 11. Zippolino

  Nume: Zippo Rank: Shift Supervisor (5). Dovada: Click! Alte precizari: Nu aveti habar cat de greu am dat de 2 helperi care sa faca poza cu mine. Respect @Ichimaru si @TLG JusT.
 12. Zippolino

  Uite bine, @VasyTheRealOne. Sa ai concediu placut!
 13. Nume: Zippo Doresc titlul de: - The Sponsor of LV Taxi - Dovada: Click! Alte precizări: Ma scot banii afara din casa.
 14. Zippolino

  Nickname: .Wld Rank: LV Shift Supervisor (5) Nu pot să vin la (ședință/activitate: Sedinta. Data organizării: 31.08.2019. Motiv: Nu sunt acasa. Daca ajung in timp util, voi participa la sedinta. Alte precizări: Scriu aceasta invoire in numele lui .Wld, pentru ca acesta nu-si mai gaseste parola de la contul de forum.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.