Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Z A I N

Member
 • Content Count

  761
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Z A I N last won the day on August 7 2019

Z A I N had the most liked content!

Community Reputation

136 Extraordinary

About Z A I N

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 06/11/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 • RPG2 Nickname
  .Zain

Recent Profile Visitors

900 profile views
 1. Da pentru ca eu si nicolae avem ceva de impartit. Kelton stie deja faza, daca era sa dau pe bani trebuia sa am ban.
 2. Nu am dat nici un sublider pe bani :]] Na fost nici o dovada in privinta asta, trebuia sa iau ban pentru asta. la mine a fost alta problema, cineva ma ajutase si am zis ca-l ajut si eu :] iar persoana respectiva oricum voiam sa-i dau sublider ca ma intelegeam bine cu el la vremea aia. Daca nu cunosti povestea , ciocu mic si nu mai comenta ce nu cunosti.
 3. * Nick:Zain * Rank:3 * Motiv:E mai lejer * Alte precizari: nu
 4. Astept sa-mi termin facultatea apoi pot munci si eu :] Era vorba de voi astia cativa care comentati la adresa mea fara sa ma cunoasteti ;]
 5. Ba cum se face ca fix aia 3 comenteaza mereu ??? spune-mi tu Restu de au avut tangente cu mine nu spun nimic, grupuri si grupulete. Asta e adevarul.
 6. Exact asta zic și eu, dar sare hoarda lui de maimuțoi :]] Ăștia mai au și efect de turmă nu gândesc logic. Ei sunt grupu ala dupa 4 de se acoperă unu pe altul .
 7. Nu a avut dovezi suficiente. Eu zic ca pt asta a fost Banat ulterior pt 0b32
 8. 1. Brro a luat ban din cauza lui, inițial dăduse cu aim, apoi a dat 0b32 sa dea respawn. Nu va mai plângeți atât. Încalci regula ești sancționat. 2. Nu a făcut nimic pentru facțiune, nu tu misiune, nu tu activitate. Ce era tovarășu vostru și gata. Mare chestie intra el alta data dacă e.
 9. Lăsați atât pupatul știți voi unde.
 10. Nu lasă-l nu înțelege ce ii spui.
 11. Ce spui tu? Ok. Aparent a fost Banat.
 12. Raportul îl schimbi și tu în funcție de ce își doresc membrii, nu asa după ureche ca îți suna tie frumos. Un lider ia în considerare fiecare opinie. Ai noroc ca am fost eu prost și am luat 3/3 ca nu am păstrat dovezile și poți face acum ce te taie capul
 13. Ce promovari la timp? Am atâția membrii care mi se plângeau de tine ca nu dai la timp. 3 din 5 posturi la tine sunt " am întrebat un a4" Hai sa fim serioși. Nu ma apuc sa enumăr toate gafele ca nu mai termin. Subiect închis.
 14. În general nu ai timp de facțiune. Asta nu e o scuza. Sunt oameni mult mai ocupați decât tine iar asta nu ii împiedică să își facă datoria.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.