Asteptam propunerile voastre legate de forum aici: https://forum.b-zone.ro/forum/202-forum-suggestions/

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Xored

Member
 • Content count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

About Xored

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 12/24/02

Contact Methods

 • Website URL
  http://Loading...
 • Yahoo
  Loading...
 • Skype
  Loading...

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Loading...
 • Hobbies
  Loading...

Previous Fields

 • Real name
  George
 • RPG1 Nickname
  Xored
 • RPG2 Nickname
  Xored
 • RPG3 Nickname
  Xored
 • RPG4 Nickname
  Xored
 • MIX Nickname
  Xored

Recent Profile Visitors

547 profile views
 1. Cand se face update si la celelalte servere?

  1. Lordd

   Lordd

   Intai trebuie bugurile sa fie reparate, daca totul merge ok, baga si pe celelalte.

 2. Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Nu-mi porneste Camhunt odata cu servererul.Apas ALT+C si nu se intampla nimic.Am ultima versiune de cleo si am instalat modul de pe gtaall dar am incercat si de pe gamemodding,fara nici un rezultat. Screenshot (în caz că este necesar):Nu este necesar Alte precizări:Pana acuma a mers,dar acum nu stiu ce are.
 3. Nickname pe mix.b-zone.ro:Xored. Descrierea problemei:Nu ma pot conecta la serverul de mix.Imi zice joining the game iar dupa 1 min imi zice server closed your conection fara sa ma mai conecteze la joc.Pe serverele RPG merge sa ma conectez,dar pe asta nu. Imagini/Video: Alte precizari:Nu am mai avut pana acum aceasta problema
 4. A furat masina de la mafiotii aia.
 5. Cu tot cu edit si cu filmat mi-a luat undeva la 5-6 ore.Apropo,m-am gandit si eu la partea a 2-a.Ca sa-ti dau un spoiler uite aici . Personajul principal va evada din inchisoare
 6. Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Am instalat camhunt si am observat ca texturile nu se incarca complet de la departare.Am mai facut cateva teste si problema este doar de la CamHunt. Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări:In poza vedeti cum textura de la acest magazin nu s-a incarcat cum trebuie iar daca ma apropii de ia revine la forma sa initiala.
 7. [B-Zone TV] WELCOME HOME Titlul clipului:[B-Zone TV] WELCOME HOME Gen:Actiune,drama,aventura Data:03/07.2017 Scurta prezentare:Personajul principal iese din inchisoare,acesta afla ca mama sa a fost omorata de un om de afaceri foarte bogat.Acesta se echipeaza in secret cu cele mai letale arme si porneste sa-l omoare pe individ.Acesta nu stia ca mereu era urmarit prin camerele de supraveghere,asa ca a fost prins exact atunci cand a vrut sa apese tragaciul.Pana la urma mesiunea lui s-a soldat cu un esec si acesta sa reintors la inchisoare Program de filmare:Fraps Program de editare:Sony Vegas Pro 14 Server de filmari:MIX.B-ZONE.RO Calitate video:720p60fpsLink:
 8. [B-Zone TV] WELCOME HOME Titlul clipului:[B-Zone TV] WELCOME HOME Gen:Actiune,drama,aventura Data:03/07.2017 Scurta prezentare:Personajul principal iese din inchisoare,acesta afla ca mama sa a fost omorata de un om de afaceri foarte bogat.Acesta se echipeaza in secret cu cele mai letale arme si porneste sa-l omoare pe individ.Acesta nu stia ca mereu era urmarit prin camerele de supraveghere,asa ca a fost prins exact atunci cand a vrut sa apese tragaciul.Pana la urma mesiunea lui s-a soldat cu un esec si acesta sa reintors la inchisoare Program de filmare:Fraps Program de editare:Sony Vegas Pro 14 Server de filmari:MIX.B-ZONE.RO Calitate video:720p60fpsLink:
 9. [B-Zone TV] WELCOME HOME Titlul clipului:[B-Zone TV] WELCOME HOME Gen:Actiune,drama,aventura Data:03/07.2017 Scurta prezentare:Personajul principal iese din inchisoare,acesta afla ca mama sa a fost omorata de un om de afaceri foarte bogat.Acesta se echipeaza in secret cu cele mai letale arme si porneste sa-l omoare pe individ.Acesta nu stia ca mereu era urmarit prin camerele de supraveghere,asa ca a fost prins exact atunci cand a vrut sa apese tragaciul.Pana la urma mesiunea lui s-a soldat cu un esec si acesta sa reintors la inchisoare Program de filmare:Fraps Program de editare:Sony Vegas Pro 14 Server de filmari:MIX.B-ZONE.RO Calitate video:720p60fpsLink:
 10. [B-Zone TV] WELCOME HOME Titlul clipului:[B-Zone TV] WELCOME HOME Gen:Actiune,drama,aventura Data:03/07.2017 Scurta prezentare:Personajul principal iese din inchisoare,acesta afla ca mama sa a fost omorata de un om de afaceri foarte bogat.Acesta se echipeaza in secret cu cele mai letale arme si porneste sa-l omoare pe individ.Acesta nu stia ca mereu era urmarit prin camerele de supraveghere,asa ca a fost prins exact atunci cand a vrut sa apese tragaciul.Pana la urma mesiunea lui s-a soldat cu un esec si acesta sa reintors la inchisoare Program de filmare:Fraps Program de editare:Sony Vegas Pro 14 Server de filmari:MIX.B-ZONE.RO Calitate video:720p60fpsLink:
 11. [B-Zone TV] WELCOME HOME Titlul clipului:[B-Zone TV] WELCOME HOME Gen:Actiune,drama,aventura Data:03/07.2017 Scurta prezentare:Personajul principal iese din inchisoare,acesta afla ca mama sa a fost omorata de un om de afaceri foarte bogat.Acesta se echipeaza in secret cu cele mai letale arme si porneste sa-l omoare pe individ.Acesta nu stia ca mereu era urmarit prin camerele de supraveghere,asa ca a fost prins exact atunci cand a vrut sa apese tragaciul.Pana la urma mesiunea lui s-a soldat cu un esec si acesta sa reintors la inchisoare Program de filmare:Fraps Program de editare:Sony Vegas Pro 14 Server de filmari:MIX.B-ZONE.RO Calitate video:720p60fpsLink:
 12. Pentru o viata mai buna tastati /transfer Xored 21.000.000 !
 13. GG
 14. +1 de la mine.Felicitari pentru poveste!