Jump to content

Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

Xored

Member
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

About Xored

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 12/24/2002

Contact Methods

 • Website URL
  http://Loading...
 • Skype
  Loading...

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Loading...
 • Hobbies
  Loading...

Previous Fields

 • Real name
  Xored
 • RPG1 Nickname
  Xored
 • RPG2 Nickname
  Xored
 • MIX Nickname
  Xored

Recent Profile Visitors

708 profile views
 1. În cadrul evenimentului Huawei Developers din 9 august, compania a prezentat noul lor sistem de operare numit Harmony OS. Huawei susține că este mult mai rapid și mai sigur decât Android. Consideră că este un pas înainte pentru tehnologie. CEO Huawei, Richard Yu, a declarat că sistemul de operare se va focusa în ultimă instanță pe telefoane, momentan concentrându-se pe televizoarele, ceasurile, mașinile și boxele inteligente. Smartphone-urile produse de companie nu vor folosi Harmony OS, decât dacă Android și serviciile Google le vor fi interzise. Yu a spus că Android-ul nu este la fel de eficient din cauza mecanismului de planificare învechit, codurilor reduntante și problemelor de fragmentare. Sistemul de operare dezvoltat de Huawei se bazează pe un microkernel flexibil, prin care utilizatorul se poate conecta cu mai multe dispozitive. Arhitectura modernă facilitează dispozitivul spre a se descurca în orice scenariu. Hongmeng este numele chinezesc al sistemului de operare Harmony. Versiunea 1.0 va fi lansată la 10 august 2019, iar Harmony 2.0 - în 2020. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
 2. De la jocul No Man's Sky lansat în 2016 - până la No Man's Sky Beyond este o diferență de la cer până la pământ, jocul lansat inițial fiind un adevărat dezastru, ajungând acum unul dintre titlurile de top. Noua actualizare cuprinde o listă uriașă de îmbunătățiri. Update-ul este disponibil gratis din 15 August 2019 pentru toți utilizatorii ce dețin o copie a jocului. Un mare update vine întotdeauna cu multe bug-uri. Jucătorii deja au pornit vânătoarea acestora, sau mai bine zis, ei au fost vânați. Toate bug-urile pot fi raportate aici. Cu ocazia lansării noii versiuni, Hello Games a redus prețul jocului cu 50% pe Xbox One, PC și PlayStation 4. Promoția va dura până la 21 August 2019. Iată actualizările majore implementate în No Man's Sky Beyond 1. Capacitatea inventarului a fost mărită. Unitățile per slot au fost ridicate de la 250 - la 10.000. 2. Jocum acum are suport pentru VR. 3. Multiplayer-ul a fost extins de la 4 la 8 jucători pe consolă și de la 4 la 32 pe PC. Au fost adăugate de asemenea și misiuni în acest mod. 4. Lumea creată de jucători nu va fi distrusă. Nu va exista nici un wipe în noua versiune. 5. Noi structuri, cum ar fi bazele industriale au fost adăugate. 6. Vei putea îmblânzi și călări creaturi. 7. Extratereștrii au fost modificați. Aceștia vorbesc de acum limbi diferite. 8. A fost adăugată opțiunea de a te așeza pe scaune. De mult doreau fanii să fie implementată. 9. Acum nu putem schimba grafica, deoarece au fost adăugate opțiuni pentru aceasta. Dacă v-aș împărtăși toate lucrurile noi adăugate, am putea scrie mii de cuvinte. Dacă sunteți cu adevărat interesați și de cele mai mici detalii, vă invităm să le citiți chiar voi apăsând aici, dar să fiți siguri că vă rezervați un întreg week-end. No Man's Sky Beyond a adus un zâmbet pe fețele fanilor. Cu toate acestea, mulți încă îl urăsc, deoarece Hello Games ar trebui să aiba grijă cand lanseaza un update atât de mare, deoarece nu putem spune decât "bug-uri peste bug-uri". Sperăm ca aceste probleme să fie rezolvate cât de curând. Dacă este să nu ne uităm în direcția erorilor, am putea spune că Beyond este un pas înainte pentru titlu. Mie sigur mi-a atras atenția. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
 3. Epic Games tot încearcă să atragă utilizatori pe platforma sa de Shopping Games Online numită Epic Store. De aceea, pentru a-și crește popularitatea prin rândurile gamerilor, în fiecare săptămână, aceștia oferă unul sau două jocuri celor ce au un cont inregistrat. Mutant Year Zero: Road To Eden (2018) și Hyper Light Drifter (2016) sunt jocurile oferite de Epic Store în săptămâna aceasta. Odată ce expiră termenul limită, acestea vor fi afișate pe platformă la prețul standard. 15 - 22 August reprezintă perioada in care le puteți achizitiona complet gratis. Cele 2 titluri au o popularitate crescuta și chiar sunt distractive. Ambele au note de 9 pe Steam, unde costă destul de mult. Mutant Year Zero: Road To Eden conține aproximativ 13 ore de joc, iar Hyper Light Drifter - 8 ore. Puteti achizitiona produsele aici la pretul de 0$ (Gratis). Oferta este limitată! Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
 4. Odată ce Telltale Games (compania care a dezvoltat jocul The Walking Dead) a fost desființată la sfârșitul anului 2018, Skybound Entertainment a trebuit sa preieie toate drepturile seriei și s-o continue. Jocul a ajuns la final odată cu terminarea ultimului sezon, care a avut un enorm succes. Deoarece The Walking Dead este deja un joc terminat, Skybound vrea să ofere un pachet complet care conține tot conținutul creat de-a lungul anilor care cuprinde această serie. Pachetul The Walking Dead: The Telltale Definitive Series conține toate cele 4 sezoane, 400 Days și The Walking Dead: Michonne. Asta înseamnă 23 de episoade unice sau peste 50 de ore de joc. La pachet vine și o grafica îmbunătățită, scene din spatele cortinei, care include comentariul dezvoltatorilor timp de 10 ore + un mic videoclip documentar. De asemenea, Gameplay-ul va fi ajustat și interfața va fi actualizată. Alte bonusuri constau în soundtrack-ul jocului, cu peste 40 de melodii, imagini și modele 3D cu voce. Toți utilizatorii de Windows, PlayStation 4 și Xbox One se vor putea bucura de acest pachet la data de 11 Septembrie 2019. Pe Epic Store poate fi pre-cumpărat cu un preț de $25.99. Considerăm că lansarea The Walking Dead: The Telltale Definitive Series este binevenită, deoarece conține toată seria la un loc. Este o muncă de 7 ani... Este o capodoperă... Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
 5. De la ultimul NFS din 2017 parcă aveam nevoie de ceva viteza, polițiști și curse la limitele prăpastiei. Desigur, am mai avut parte de jocuri ca Forza Horizon 4, însă bătrâna franciza creată de EA are un farmec aparte. Need For Speed Heat a fost confirmat, data de lansare fiind programată la 8 Noiembrie, cu posibilitatea de a pre-comanda o copie chiar acum. Ne-am bucurat sa auzim ca noul sistem de tunning va fi diferit de cel din NFS Paypack, deoarece era urât de toată lumea. Rozul din trailer nu ne poate duce decât cu gândul la titlul Underground din serie, cu vibe-uri de Miami Vice. Jocul se va concentra pe cursele ilegale în timpul nopții pentru a câștiga respect și faimă, iar ziua, pe competițiile legale - pentru a câștiga bani. Polițiștii vor fi personajele negative sau mai bine spus "sunt acolo ca sa te încurce", care mereu iți vor pune bețe în roate cat ți-e lumea mai dragă. EA a declarat ca nu are nici un motiv sa amâne data de lansare, deci vom primi jocul pe tava cât de curând, desigur, la Full-Price. Un nou Gameplay Trailer va fi prezentat la conferința Gamescom, care ne va dezvălui mai multe secvente cu privire la mecanicile jocului. O numărătoare inversă a fost publicata pentru a ne face și mai grea așteptarea. Doar lucruri bune avem până acum, dar sperăm ca EA sa nu fie flămând după banii fanilor seriei și sa nu bage tot felul de loot-box-uri și micro-tranzacții în acest joc, lucru pentru care a devenit deja popular. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
 6. Xored

  Cel mai popular serviciu de chat intre gameri își mărește orizontul, iar de data aceasta se focusează pe componenta de streaming. Aceasta va fi lansată la data de 15 August pe aplicația deja existentă sub numele de Go Live. Go Live nu va înlocui platformele tradiționale de streaming cum ar fi Youtube, Twitch, Mixer sau altele. Această funcție se limitează la maxim 10 spectatori, din cauza lățimii de bandă. Persoanele abonate la Discord Nitro vor avea opțiunea de a mări calitatea streaming-ului. Componenta nu deține suport pentru webcam. Potrivit informațiilor împărtășite de Discord, mai mulți utilizatori pot face stream pe același canal de voce, în același timp. Funcția va fi compatibila momentan doar pentru Windows, însă utilizatorii de Linux sau Mac vor putea viziona evenimentele live direct din Browser. Discord promite că deținătorii de telefoane mobile nu vor fi neglijați, deoarece Go Live va fi lansat și pe Android și IOS mai târziu. Go Live este un sistem bine venit pentru utilizatorii care vor să-și împărtășească gameplay-ul cu prietenii, iar platforma pare să se dezvolte în direcția potrivita. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
 7. Facebook intra în jocul crypto-monedelor cu noua sa valuta numita Libra. Aceasta nu se aseamănă cu alte monede digitale speculative ca Bitcoin-ul. Proiectul este sprijinit de 29 de companii foarte dezvoltate, însă președintele SUA - Donald Trump a susținut ca "balanța va avea puțină poziție sau încredere". Facebook susține că moneda "va aduce lumea împreună". Va putea fi folosita oriunde, la fel ca o moneda digitală, atât online, cât și offline. Compania susține că taxele de transfer și creditare vor fi mai mici și că noua crypto-monedă va fi una stabila, spre deosebire de Bitcoin, a cărei valoare a scăzut foarte mult în ultima vreme. Libra Association va prelua controlul odată ce moneda se va extinde pe piață. Aceasta va fi condusa de companiile-partenere la proiect. Sediul va fi amplasat la Geneva, Elveția, care excelează în dezvoltarea domeniului financiar-bancar. De moment ce 30% din populația lumii nu are acces la bănci, Facebook declară ca acest lucru, Libra îl va schimba în viitorul apropiat. Veniturile companiei cresc destul de lent în ultimii ani, iar sistemul de reclame nu ajută la o dezvoltare rapidă. O moneda proprie ar înclina cu mult balanta în favoarea Facebook-ului. Oamenii sunt îngrijorați de aceasta mișcare, deoarece Facebook a întâmpinat de curând foarte multe probleme de securitate pe platformele sale. Cu toate acestea, David Marcus, conducătorul proiectului Libra, susține ca moneda nu va fi lansata pe piață pana ce toate problemele nu vor fi rezolvate. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
 8. După conferința de presă Build 2019 organizată de Microsoft, compania a anunțat official lansarea Minecraft Earth, un nou joc AR asemănător cu Pokemon GO pentru IOS și Android. Anunțul a fost făcut astăzi cu ocazia aniversării de 10 ani a Minecraft-ului. Jocul pe telefon va intra inițial în Beta întreaga vară și vă puteți înscrie aici pentru program. Cu ajutorul camerei telefonului poți să te folosești de toate oportunitățile oferite de Minecraft Earth. Jocul este concentrat în jurul colectării resurselor în timpul mersului, construirii structurilor și plasării acestora în realitate și explorării. Jucătorii vor putea construi tot ce doresc împreună cu prietenii și le pot împărtăși proiectele. Earth va aduce diferite task-uri cu ar fi rezolvarea unui puzzle, o misiune sau înfrângerea unor monștrii. Vei putea să interacționezi cu animalele și păsările din joc. Are un sistem de progres cu niveluri și puncte de experiență. Întreaga acțiune se va desfășura folosind camera telefonului în lumea reală. Cât va costa Minecraft Earth? Minecraft Earth va fi gratis (free-to-play) pe IOS și Android. Jocul nu va avea loot box-uri, dar ne așteptăm să fie un sistem de microtranzacții. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
 9. A Plague Tale: Innocence este un joc de acțiune-aventură stealth dezvoltat de Asobo Studio și publicat de Focus Home Interactive. A fost lansat pe data de 14 Mai 2019 pe PC, PlayStation 4 și Xbox One. Jocul urmărește povestea lui Amicia și fratelui său Hugo, care luptă pentru supraviețuire contra inchiziției, dar și ciumei cauzată de miliardele de șobolani. Povestea este punctul forte al acestui joc. Vei trece prin diferite stări, peisajele sunt schimbătoare, iar personajele sunt foarte interesante. Aceasta începe odată ce inchiziția a venit să-l ia pe fratele mai mic Hugo, din motive necunoscute la început. Mereu ești confuz. Totul devine și mai emoționant pe parcurs ce avansezi în joc. Pe lângă oamenii în armuri grele care vor să te ucidă la fiecare pas, problema cea mai mare este ciuma. Miliardele de șoareci pot distruge orice. Odată cu venirea nopții, jocul devine mult mai horror. Gameplay-ul este mai greu decât pare. Nu dispui de foarte multe mecanici, însă cele existente trebuie folosite cu grijă.Ai nevoie de concentrare maximă pentru a trece de unele nivele, însă mereu vei fi satisfăcut de rezultat. Trebuie să te folosești de orice ai la îndemână pentru a te strecura pe lângă armurieri, să te menții la lumină în fața milioanelor de șobolani însetați de sânge. Mecanica de stealth este ușoară, asemănătoare jocului Assassin's Creed. Tufișurile vor deveni cel mai bun loc pentru a te ascunde și a da lovituri din umbră. Combatul nu este punctul forte al acestui joc. Cu câteva pietre poți curăța un întreg teritoriu de inamici. Desigur, ai câteva obiecte speciale care pot fi confecționate și folosite în combat, însă acestea nu inspiră realism. Grafica este minunată în A Plague Tale: Innocence. Stilul ales este o operă. Jocul deține mai multe detalii. Și chiar și așa, am compara grafica cu un joc din 2016, ceea ce nu este chiar atât de rău pentru un studio nu chiar atât de mare. Design-ul este plăcut și te introduce în atmosfera medievală. A Plague Tale: Innocence merită jucat. Este cel mai bun joc al lunii Mai sau poate cel mai bun joc al verii, nu știm sigur. Dacă te interesează o poveste bună și originală, acest joc este pentru tine. De ce ar trebui să încerci A Plague Tale: Innocence? Gameplay bun Poveste captivantă și emoțională Grafică minunată Caracterele sunt interesante Misiunile nu sunt repetitive (aproape) Sistem de upgrade-uri care te ajută pe parcursul jocului Șobolanii în acest sunt o mecanică foarte bine gândită Ce dezavantaje are A Plague Tale: Innocence? Unele mecanici sunt nerealiste Dușmanii nu sunt chiar atât de inteligenți Duce lipsă de unele mecanici folositoare A Plague Tale: Innocence a obținut recenzii pozitive de la critici IGN - 7/10 Gamespot - 8/10 Gamesradar - 3.5/5 Metacritic - 82/100 Game Revolution - 3.5/5 Îi ofer lui A Plague Tale: Innocence nota 8.5 - Poveste minunată - Gameplay ce mai trebuie șlefuit Informatiile au fost luate de pe acest post.
 10. Windows 7 a fost cel mai bun sistem de operare din toate timpurile. Încă din 2009, sistemul a avut un succes enorm. Dar și acum este foarte popular, iar 39% din utilizatorii de PC încă folosesc Windows 7. Microsoft i-a anunțat sfârșitul, este vorba de 14 Ianuarie 2020 sau chiar mai devreme. Ce va însemna asta? Utilizatorii nu vor mai primi actualizări și nici suport pe acest sistem, iar multe programe, în curând, nu vor mai fi compatibile cu Windows 7. Microsoft tot ține să-și informeze utilizatorii prin ultima actualizare Windows 7 despre necesitatea migrării pe Windows 10. De ce încă este popular Windows 7? Sistemul de operare este foarte bine optimizat Posibilitate de customizare foarte mare Interfață simplă și ușor de folosit Sistemul încă este compatibil cu orice program Nu este îndesat cu tot felul de funcții de care utilizatorul nu are nevoie Sistemul încă primește actualizări de securitate Încă se menține la standardele actuale Cu ce ne afectează sfârșitul Windows 7? Odată ce sistemul de operare nu mai are suport din partea Microsoft, încă va putea fi folosit de utilizator atât cât dorește și-l va putea instala și reinstala de câte ori vrea, însă acesta nu va mai primi nici o actualizare. Securitatea va fi foarte scăzută, iar sistemul va putea fi virusat foarte ușor. Multe programe nu vor fi compatibile pe parcurs ce se actualizează, iar multe jocuri nu vor mai putea rula în timp. Ce trebuie să faci acum? Cea mai înțeleaptă sugestie ar fi să vă actualizați sistemul la Windows 10, ceea ce nu este chiar atât de greu. Ambele sisteme sunt create de Microsoft, deci după migrare, vă veți putea păstra toate fișierele și programele din PC. Pentru a instala Windows 10, puteți accesa internetul, descărca imaginea .iso și selecta păstrarea fișierelor din Windows 7. După instalare, va trebui să achiziționați o licență pentru sistem, care nu este chiar atât de costisitoare dacă o cumpărați de pe internet. Windows 10 are foarte multe funcții la moment. PC-urile neperformante ar putea să întâmpine greutăți în rularea sistemului de operare. Pentru a vă putea bucura de o experiență cât mai bună, va trebui să optimizați Windows-ul la maxim. Despre acest subiect vom vorbi în alt articol. Acestea sunt specificațiile minime pentru a rula Windows 10 recomandate de Microsoft: Procesor: 1 gigahertz (GHz) sau un procesor mai rapid sau SoC RAM: 1 gigabyte (GB) pentru 32 de biți sau 2 GB pentru 64 de biți Spațiu pe hard disk: 16 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți sau 20 GB pentru sistemul de operare pe 64 de biți Placă video: DirectX 9 sau o versiune ulterioară cu driver WDDM 1.0 Ecran: 800 x 600 Acestea sunt specificațiile optime pentru a rula Windows 10 recomandate de în general: Procesor: 2 GHz Dual-Core RAM: 4 GB Spațiu pe hard disk: 100 GB Placă video: DirectX 9 sau 10 Ecran: 1280 x 720 Ce pot face companiile? Dacă dețineți o afacere, trecerea la un alt sistem de operare poate fi destul de costisitoare, însă riscul de a fi virusat nimeni nu și-l poate permite. Microsoft promite actualizări de securitate pentru Windows 7 Business și Windows 7 Enterprise până în 2023, însă acestea vor costa de la 50$ în sus. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
 11. Vine o nouă consolă! PlayStation 5 aduce un nou standard,o noua generație în ceea ce privește dezvoltarea jocurilor video.Sony a publicat detalii concrete despre performanța și caracteristicile noii console. Într-o conferință de presa,Sony a declarat ca PS4 (Pro și Slim) au ajuns la sfârșitul vieții. Aceste console nu mai puteau atinge standardele actuale. Deci este inevitabilă crearea următoarei console - PlayStation 5.Noua consolă vine cu un șir de îmbunătățiri considerabile. Caracteristicile PlayStation 5 Procesor AMD de ultima generație cu 8 nuclee special conceput pentru consolă Placă video AMD Radeon Navi, care va aduce Ray Tracing-ul pe console Stocare pe SSD-uri puternice Audio 3D Rezoluție de până la 8K PSVR Viteză de loading de 19x mai rapidă Compatibilitate cu jocurile de pe PS4 Ce preț va avea PlayStation 5? După multitudinea de caracteristici și componente PUTERNICE,ne așteptăm ca următoarea consola sa aibă un preț piperat.Sony încă nu a făcut vreo declarație în acest sens, însă se estimează ca PlayStation 5 va costa în jurul a 500$. Când va fi lansat PlayStation 5? PlayStation 5 nu va vi lansat în 2019.Se estimează ca acesta va fi lansat undeva după 31 Martie 2020. De moment ce Sony nu va arata nimic la E3 2019, nu ne așteptăm sa primim alte detalii prea curând. Ce face Xbox între timp? Microsoft va anunța noua consola Xbox la e3 2019 Informatiile au fost luate din acest articol.
 12. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint este un joc tactical shooter de acțiune și aventură open-world dezvoltat și publicat de Ubisoft pentru Windows, PS4 și Xbox One. Este al unsprezecelea joc din franciza Tom Clancy's Ghost Recon. Data de lansare a fost anunțată, este vorba de 4 Octombrie 2019. Acțiunea se desfășoară pe o insulă misterioasă, cu o grămadă de locații speciale ca vulcanul și pădurile tropicale. Jucătorul dispune de tot felul dispozitive futuristice cum ar fi dronele militare. Mașinile de război nu lipsesc nici din acest joc, la fel și elicopterele și tancurile. Vom dispune de arme de toate tipurile , de la rocket launcher - la pistol sau arc. Gameplay-ul este creat din colaborarea a 4 jucători co-op. Există mai multe clase din care jucătorul poate alege și pot schimba chiar în timpul jocului. Breakpoint va avea și alemente survival, iar loot-ul poate fi găsit pe întreaga hartă. Jocul aduce și un alt sistem prin care te poți camufla folosind noroiul sau obiectele din mediul ambiant. Rănile din fiecare parte a corpului acum chiar afectează gameplay-ul jucătorului, având cosencințe la alergat, tras cu arma și așa mai departe. Titlul va deține și un mod PVP. Rolul cheie din joc este jucat de Jon Bernthal, celebrul actor din The Punisher și The Walking Dead și caracterul care a fost adăugat cu puțin timp în urma în Ghost Recon Wildlands. Acesta joacă rolul lui D. Walker. Informatiile au fost luate din acest articol.
 13. Stadia este un serviciu de Cloud Gaming creat de Google care poate face streaming la jocuri video în calitate înaltă și pe un sistem cu componente ieftine. Cu ocazia aceasta, Google lansează propriul controller, special optimizat pentru platformă. În prezent există mai multe platforme de Cloud Gaming, însă Stadia promite mai multe beneficii. În cursul acestui an, Google Stadia va fi disponibil pentru întreaga lume. Pentru mai multe informații generale despre Cloud Gaming click aici Pentru acest proiect, Google va asigura propriile servere 24/7 cu o latență foarte bună pentru rezoluții și performanțe mari. Stadia va fi disponibil pe Desktop, laptop, teblete și telefoane fără a avea neapărat specificații de top, deoarece jocurile vor rula pe serverele Google. Fiecare titlu va putea fi jucat pe aplicația Google Stadia sau chiar direct din Browser. Ce beneficii va avea Google Stadia? Gaming la 4K 60FPS, dar și 8K pe viitor Posibilitatea de a juca titlurile pe setări maxime Gaming direct din Browser Nu va fi nevoie să instalați jocul, acesta va fi preinstalat Cross-platform. Veți putea juca de pe mai multe dispozitive Putere de până la 10.7 GPU terraflops Posibilitatea de a ajuca și pe dispozitive cu componente vechi Servere rapide De ce aveți nevoie pentru a vă bucura de Google Stadia? Internet puternică de peste 15Mbps Un dispozitiv de pe care puteți folosi platforma Bani cu care să plătiți abonamentul (nu se cunoaște care va fi costul momentan) Jocuri cumpărate pe care să le jucați Ce jocuri sunt optimizate pentru platformă? Mai multe jocuri vor fi disponibile pe platformă, însă doar câteva vor fi optimizate pentru performanțe mari Assassin's Creed Odyssey Doom Eternal Cât va costa utilizarea serviciului? Momentan nu se știe nici un detaliu despre costurile serviciului. Ar putea fi un abonament lunar sau unul ce se calculează per ore jucate. Majoritatea platformelor de streaming a jocurilor video impun prețul de aproximativ 30$, deci ne așteptăm ca și acest serviciu să fie asemănător. Se merită să folosesc Google Stadia? Da. Am avut parte de mai multe recenzii de la specialiști și se parte că calitatea acestui serviciu este de necontestat. Mai ales cu noua conexiune 5G, despre care am vorbit în acest articol, vom putea să avem latențe foarte mici. Aceasta înseamnă că vom putea folosi platforma și la jocurile eSport, unde conexiunea este foarte importantă. Singura problemă ar fi librăria, care ar putea să nu fie atât de mare. Dezvoltatorii își vor începe să-și lanseze jocurile pe platformă, însă până atunci, cel puțin pentru o vreme, nu vom putea accesa toate titlurile noastre preferate. Jocul va fi lansat în 2019. Acum este în faza Beta pentru dezvoltatori și presă. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
 14. Xored

  John Wick Hex este un joc de strategie și acțiune dezvoltat de Lionsgate și Bithell Games și publicat de Good Shepherd Entertainment. Jocul urmarește povestea hitman-ului din celebra serie John Wick. Va fi lansat exclusiv pe Epic Store pe PC și Mac. Mai târziu, acesta va fi publicat și console. Gameplay-ul este unul cu care deja ne-am obișnuit să fie într-un joc de acest tip. Pe parcurs ce avansați in poveste (cea din filme), veți putea debloca noi arme și noi tactici. Fiecare acțiune a jucătorului va avea consecințe. Muniția nu este infinită, deci va trebui sa faceți sacrificii pentru a reuși să treceți și peste nivelul următor. Jocul vă va purta prin mai multe locații, iar jucătorul va avea parte de o gamă larga de costume pentru caracter. Grafica în John Wick Hex este una unică. Are un stil de parcă ''ar fi desenat cu pensula". Vocile din joc vor fi interpretate de Ian McShane și Lance Reddick, caractere ce fac parte și din filmele John Wick. Acest joc are ca scop să extindă universul John Wick in mai multe domenii. Când va fi lansat John Wick Hex? Jocul tocmai a fost anunțat, deci încă nu are o dată de lansare, însă filmul John Wick Chapter 3: Parabellum va debuta in cinematografi începând cu 17 Mai 2019. Jocul va avea o legătură strânsă cu acesta, deoarece conceptul este creat în colaborare cu producătorii filmului. Informatiile au fost luate de pe acest post.
 15. Google IO 2019 s-a sfârșit. Unul dintre cele mai mari evenimente din domeniul IT ale anului nu a dezamăgit. Cea mai mare companie din lume a anunțat mai multe proiecte in acest an, dar și actualizări la cele precedente. Ca de fiecare an, Google aduce cele mai noi inovații. La inceput, va voi prezenta toate produsele și schimbarile prezentate la eveniment, iar apoi vom explica fiecare topic in parte. Ce a prezentat Google la IO 2019? Telefoanele Pixel 3a și 3a XL Driving mode pentru Android Google Home și-a schimbat denumirea în Nest Eficientizarea inteligentei artificiale Google Assistant pentru utilizarea offline Beta 3 pentru Android Q Imbunatatirea Google Duplex Instructiuni prin mers pe Google Maps Proiectul Euphoria Actualizare Google Search Ce aduce nou Android Q? Temă întunecată Convertirea sunetelor in text atât online, cât și offline Îmbunătățirea securității, cum ar fi modul incognito la Google Maps Modul de focalizare pe o fereastră, care întrerupe celelalte aplicații de a arăta notificări Sistemul va funcționa cu dispozitivele pliabile ca Samsung Galaxy Fold, îmbunătățind interfața Răspunsul inteligent pentru toate aplicațiile de mesagerie Ce caracteristici au Google Pixel 3a și 3a XL Prețuri mai mici ca la Google Pixel 3 Display de 5.6-inch și, respectiv, 6-inch Durata de viață a bateriei este de 30 de ore Primul telefon ce suportă Google Maps AR Primul telefon cu ultima versiune de Android Calitatea camerelor este ca la un Google Pixel 3 Ce este și cu ce ne ajută Google Duplex? Serviciul nu prea popular al celor de la Google este defapt foarte folositor. Acesta poate efectua apeluri sau comenzi in numele utilizatorului, desigur, cu acordul acestuia. Duplex primește noi actualizări, astfel incât devine din ce in ce mai inteligent. Acesta este capabil să-ți organizeze o întreaga vacanță, cu cazare la hotel, rezervari de masină și multe altele. Ce aduce nou Google Nest Hub Max? Trecerea de la Google Home, la Google Nest, ce aduce o interfață cu totul diferită Display de peste 10-inch Securitate îmbunătățită Cameră de 127 de grade Recunoașterea facială ale mai multor persoane Controlarea acțiunilor folosind gesturi De ce este Google Assistant foarte important? Inteligența artificială și recunoașterea vocală a ajuns cu totul la un alt nivel. Cu ajutorul serviciului, putem accesa aproape orice funcție a Android-ului doar folosindu-ne vocea. Putem porni muzica, efectuarea unui apel, trimiterea unui mesaj dictat, folosirea cronometrului și așa mai departe. Proiectul Euphoria ar putea ajuta milioane de oameni Google a inițiat unu nou proiect care va ajuta mulți oameni. Acesta le va permite persoanelor cu deficiență de vorbire să poată comunica folosind telefonul sau un dispozitiv special. Despre acest subiect nu se știu prea multe momentan. Ce actualizare primește Google Search? Cel mai popular motor de căutare primește o actualizare foarte importantă. Acum ne putem folosi camera pentru a căuta informații. Ba chiar mai mult, unele obiecte 3D găsite pe internet, pot fi plasate la scară reală prin intermediul camerei. Informatiile au fost luate de pe FoundIT.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.