Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Junikaru

Member
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About Junikaru

  • Birthday 10/09/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Youtube

Junikaru's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

1

Reputation

  1. Salut. un nou video pe canul Junikaru a aprut! - In acest video folosesc jocul Sa;Mp - Fac o mica promovare la comunitatea b-zone. Link: https://www.youtube.com/watch?v=uHkq3qR6z3s
  2. Frumusel blur, dar parca sunt prea deschise.. dar.. cine sunt eu sa imi dau cu parerea? Corect?
  3. Salut! Am si eu un canal de youtube pe care fac niste parodii si altele. Pe viitor cred ca ma apuc si de gaming, pe alt canal.. Pana atunci aici este canalul meu. Link: https://www.youtube....TF6UT0MjrBAOchg Si.. un video sa vedeti daca va place... Link: https://www.youtube.com/watch?v=N-KLO7nLgIc Multumesc pentru atentia acordata. Dati un SUBSCRIBE daca va place ce fac.
  4. - Nick-ul tau: TudO - Prenume: Tudor - Varsta: 14 ani - Locatia: Piatra Neamt, jud. Neamt. - Ocupatie: Elev - Jocul(rile) preferat(e): Sa:Mp .. Cam atat =] - Hobby-urile tale: Joc Fotbal, Handball, Tenis de masa si de camp .. Si Dansez, Sper ca pe viitor, acest hobby, dansul, sa devina si o meserie.. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sunt scund, pentru varsta mea .. Nu ma enervez repede .. Poti sa ma si injuri.. Ignor.. Dar nu in exces .. ok? In rest ma pricep putin si in PS .. Mai multe o sa aflati pe parcurs! - De unde ai aflat de B-Zone Community?: de pe Internet. - Alte precizari?: Sper sa ne intelegem de minune!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.