Jump to content

EnTiTy si RayoK

Member
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

About EnTiTy si RayoK

  • Birthday 11/21/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Arad, Pancota
  • Hobbies
    Gaming and PingPong/Football

Contact Methods

  • Skype
    rayokgamer

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

EnTiTy si RayoK's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

1

Reputation

  1. EnTiTy si RayoK

    Uite niste poze cu Touch (copil de 13 ani fara viitor) - https://scontent.fts...3e0&oe=57ADF343 https://scontent.fts...8b4&oe=5772D422 http://i.imgur.com/K4NfRBQ.png http://i.imgur.com/cUbBCAj.png
  2. Vand Cont de Steam cu GTA 5, oferte PM.

  3. EnTiTy si RayoK

    T/C, am rezolvat problema, era setat pe Windows boot manager si trebuia pe Other OS ca sa imi citeasca CD/Stick. Multumesc tuturor pentru ajutor.
  4. EnTiTy si RayoK

    Uite: http://i.imgur.com/9d27ZDC.jpg-> Advanced http://i.imgur.com/6IvNueQ.jpg- Meniu BIOS.
  5. EnTiTy si RayoK

    @, Salut, in BIOS-ul meu nu apare ceea ce ai spus tu de CD ROM, ba chiar nimic. Daca te pot ajuta niste poze cu meniul BIOS-ului si etc spunemi si pot pune.
  6. Cine ma ajuta sa o rezolv primeste suma de 5 euro paysafecard - http://forum.b-zone.ro/topic/328619-rayok-problema-windows/

  7. Nume: RayoK Ce problema ai?: Salut, din greseala ieri, imi mergea foarte greu calculatorul si nu stiam cauza m-am hotarat sa il restez din fabrica, totu-i bine pana cand la jumatatea resetului a spus ca este o eraore si daca vreau sa continui cu windowsul asa ca am dat. S-a dat un restart si nu se mai aprindea windowusul. Am incercat sa bag un CD sa instalez un windows 7 si nu mi-l citeste, nu stiu de nici un fel cum sa il fac sa il citeasca ca sa il pot instala, daca ma puteti ajuta in legatura cu aceasta problema si va merge o sa va dau suma de 5 euro, paysafecard. O scurta descriere a situatiei: Mai sus. Screenshot: Nu am cu ce mai exact. Alte precizari: Celui care ma ajuta si va merge ii voi datora suma de 5 euro paysafecard. Multumesc!
  8. Vand cont de Steam cu GTA V, CS:GO, ETS2, Hitman:Absolution, Garry's Mod: http://forum.b-zone.ro/topic/324731-vand-cont-de-steam-cu-gta-v-csgo-etc/

  9. A aparut un nou episod din seria de GTA 5 Online https://www.youtube.com/watch?v=pwo3ETVmH_g Like and Subscribe!

  10. GTA 5 Online https://www.youtube.com/watch?v=07gAR2tjiCY Like and Subscribe! Vizionare placuta!

  11. GTA 5 Online https://www.youtube.com/watch?v=07gAR2tjiCY Like and Subscribe! Vizionare placuta!

    1. Morgan 1337

      Morgan 1337

      Nu stiu pe ce filmezi dar incearca alt program de filmat, obs, action mirilis...

  12. Cumpar cont de Steam cu CS:GO si GTA 5 in el sau separat, care au si vand ma gasesc pe Skype: rayok.gamer -> RayoK Gaming :)

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.