Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

HipHopFuryy

Member
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About HipHopFuryy

  • Birthday 09/14/2000

Contact Methods

  • Website URL
    http://-
  • Skype
    laur.entiu4

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Mures
  • Hobbies
    Fotbal

Previous Fields

  • Real name
    Laurentiu
  • RPG Nickname
    HipHopFuryy

Recent Profile Visitors

293 profile views

HipHopFuryy's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. - Nume: HipHopFuryJR - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Dezolvatat , cat mai lung cu intrebari multe. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - RPG Bar al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Alte precizări: Daca se poate sa dau cu MaGe sau cu DenisXd.
  2. Nick: RiCHTER. Level: 23 Vârstă (reală): 15. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Fix 2 ani cu pauze foarte mari. Poză cu /stats:http://imgur.com/Hbq193t Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau devin Primar-ul orasului deoarcere imi place foarte mult sa ajut playerii cu level mai mic. Vreau sa vada lumea ca intr-o luna pot sa reusesc sa fac server-ul cat si playeri la fel de fericiti cum sunt si eu cand intru pe server-ul acesta . Fiecare clipa pe care o traiesc pe B-Zone este foarte frumoasa , invat lucruri noi , daruiesc lucruri noi la fel vreau sa fac intr-o luna playerilor newbie . Vreau ca intr-o luna sa fac orasul nostru mai frumos , capabil si integrat in ceea ce facem cu toti . Vreau sa lucru in echipa cu toti newbie. Daca sunt implicat si sunt acceptat o sa simt nevoie sa activez mult mai mult pe server si sa ma ocup doar de newbie.Nu ma consider mai bun ca ceilalati , dar cred ca as merita pentru ca din timpul meu petrecut pe server am adunat cunostinte care m-ar ajuta sa ma desecurc mult mai bine.Vreau sa ajut orasul nostru sa creasca prin actiunile mele. Cum poti multumi un player ? Prin faptele tale , prin evenimente si multe excursi care pot sa fie ca o competitie pentru bani + daruirea in fiecare zi a[/charity]-ului. . Simt ca am nevoie de prima sansa sa conduc un oras . Ce intenționez să fac pentru jucători: -Multe evenimente pentru playeri si multe excursi pentru a face orasul mai fericit. -La fiecare payday care sunt ON evenimente Trivia. -In fiecare ora un eveniment cu : Primul la mine / Primul cu G. -Evenimente speciale cu : LMS/LCS o data in fiecare zi. -Ajut playeri cu level intre 2-7. -O sa aduc playeri pe server si o sa ramana cu siguranta. -Voi asculta fiecare sfat a unui jucator si o sa incerc sa fac tot posibilul pentru el si sfatul lui. -O sa fiu haios si fericit cu fiecare jucator care apeleaza la mine pentru a deveni fericit si el si eu si oricine altcineva. -Duminica intre orele : 12:00 - 20:00 o sa fac un event cu un pret de 50,000 $ . -O sa le ofer sfaturi pentru fiecare factiune sau chiar daca pot sa ii ajut sa intre in factiunea respectiva. -Multe altele ideei imi vor veni pe parcurs daca voi primi o sansa . P.S: Edit pentru level , am gresit.
  3. » Nickname: RiCHTER. » Level: 20 » Rank: 2 ( Detective ) » Motivul: Vreau sa ma apuc de infractori . » Alte precizări: Nimic
  4. » Nick: RiCHTER. » Rank: 1 » Echipa: Rutiera » Data: 07.11.2015 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Sedinta » Lipsesc din motivul: Plec la munte de maine dimineata pana duminica si pana ajung la munte nu o sa am net si alte chesti . » Alte precizari?: Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.