Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

D a w n

Member
  • Posts

    312
  • Joined

  • Last visited

7 Followers

About D a w n

  • Birthday 06/04/2000

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Alex

Recent Profile Visitors

2885 profile views

D a w n's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member
  • 30 Days Member

Recent Badges

123

Reputation

  1. Nickname: DawN. Rank: 2 Reclam pe: Adon1s Bara mică RPG: Deoarece: DM Martori: - Dovezi: http://imgur.com/a/OJEYN
  2. Lucrez in FL Studio 12 + Ableton Live 9.
  3. Saluut, puteti arunca o privire peste Mashup-ul meu si sa-mi spuneti o parere? https://www.youtube.com/watch?v=eWUSXOEA7PQ
  4. Nickname: Dawn. Level-ul detinut: 62 Factiunea din care faci parte: Hitmen Agency. Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Da Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Nu am.
  5. Nick: DawN. Level: 59 Vârstă (reală): 16 Ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 01.11.2015 | 13:36 Poză cu /stats: http://i.imgur.com/HZPrL5k.jpg Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc aceasta functie cu ardoare deoarece consider ca am ce sa le ofer. Am posibilitati pentru a face pe toata lumea sa simta ca au un primar care se ocupa si se implica. Un primar care face mult mai multe decat evenimente. Intentionez sa am aceasta functie pentru a arata si a aduce egalitatea intre jucatori pe acest server. Sa le ofer sansa sa isi descopere bunatatea, sa dezvolt prietenii intre ei, sa eliminam violentele si ura. Sa aduc la cunostinta jucatorilor ca acesta este un joc pentru a te simti bine, nu pentru a te razbuna sau a avea pica pe altcineva. Doresc sa am functia asta in mod special pentru a contribui intr-o oarecare masura la o atmosfera si la o companie placuta si eleganta. Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentia mea se reflecta spre atentia jucatorilor dupa cum urmeaza: - Organizare de evenimente unice si speciale, fiind mult mai diferite fata de cele deja cunoscute. - Ajutor practic si moral fiecarui jucator in parte la solicitarea acestora - Ma voi plimba prin toate orasele pe la fiecare grup de jucatori pentru a le asculta nevoile si propunerile cat si multumirile lor. - Voi sustine tratate temporare cu diferite factiuni si departamente pentru a sustine anumite actiuni caritabile si/sau de informare cu diferite aspecte. - Voi oferi jucatorilor toate informatiile si toate sfaturile necesare pentru un joc cat mai placut si curat. - Voi aduce la cunostinta jucatorilor cu vechime pe server aspectul acela de a oferi din putinul lor si altora prin comanda [/charity]. Sa-si aduca aminte de inceputurile lor cat de greu le-a fost si ce incantator era cand primarii ofereau banii stransi jucatorilor cu level mic. - Intentionez sa sustin mici asa-zise sedinte de dezvoltare a modului de joc, informari cu privire la limba romana si gramatica acesteia si dezvoltarea lexicului fiecaruia in parte care solicita acest lucru si considera ca ar avea nevoie. - Voi intentiona sa ofer catorva jucatori cu level mic oportunitatea de a lucra alaturi de mine in mici intrebuintari pe server in care acestia vor fi platiti pe masura.
  6. Nume: DawN. (RPG2) Facțiune: Civil. Mesajul tău: Felicitari tuturor de pe aceasta lista!
  7. Nume: DawN. (RPG2) Facțiune: Civil. Mesajul tău: Felicitari tuturor de pe aceasta lista!
  8. Nume: DawN. (RPG2) Facțiune: Civil. Mesajul tău: Felicitari tuturor de pe aceasta lista!
  9. Nume: DawN. (RPG2) Facțiune: Civil. Mesajul tău: Felicitari tuturor de pe aceasta lista!
  10. Nume: DawN. Facțiune: Civil. Mesajul tău: Felicitari tuturor de pe aceasta lista!
  11. Nume: DawN. Facțiune: Civil. Mesajul tău: Felicitari tuturor de pe aceasta lista!
  12. Nume: DawN. Facțiune: Civil. Mesajul tău: Felicitari tuturor de pe aceasta lista!
  13. Nume: DawN Facțiune: Civil. Mesajul tău: Felicitari tuturor de pe aceasta lista!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.