Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

John M

Member
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

76 Impressive

About John M

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 12/26/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Campina, Prahova
 • Hobbies
  Sala

Previous Fields

 • Real name
  Muscalu
 • RPG2 Nickname
  jmuscalu

Contact Methods

 • Instagram
  jmuscalu

Recent Profile Visitors

967 profile views
 1. Nick: jmuscalu Numarul interviului: 5917 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/rBcimJz Alte precizari: Pupici!
 2. John M

  @eB Mihnea cererea ta pentru interviu este acceptată, contactează un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numărul interviului: 5917.
 3. Nick: Numarul interviului:5893 Poza [/livemembers]*:https://imgur.com/a/vfUHgEh Alte precizari:
 4. Nick: jmuscalu Numarul interviului:5873 Poza [/livemembers]*:https://imgur.com/a/6ikIOng Alte precizari: Nick:jmuscalu Numarul interviului:5875 Poza [/livemembers]*:https://imgur.com/a/pTvPsLe Alte precizari: Nick:jmuscalu Numarul interviului:5871 Poza [/livemembers]*:https://imgur.com/a/P4ZYHgI Alte precizari:
 5. John M

  @Alexutu. cererea ta pentru interviu este acceptată, contactează un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numărul interviului: 5873.
 6. John M

  @Madalin cererea ta pentru interviu este acceptată, contactează un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numărul interviului: 5872.
 7. John M

  @Flaviaa cererea ta pentru interviu este acceptată, contactează un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numărul interviului: 5871.
 8. John M

  Nick: jmuscalu RPG Bar mic aplicant: Rezultat proba teoretica: 2/3 Rezultat proba practica: - Rezultat per total: acceptat Alte precizari: bv boss
 9. John M

  Nick: jmuscalu RPG Bar mic aplicant: Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba practica: - Rezultat per total: PICAT
 10. John M

  Nick: jmuscalu RPG Bar mic aplicant: Rezultat proba teoretica: 2.75/3 Rezultat proba practica: - Rezultat per total: acceptat Alte precizari: la limita baaaaa
 11. John M

  Nick: jmuscalu RPG Bar mic aplicant: Rezultat proba teoretica: 1/3 Rezultat proba practica: - Rezultat per total: acceptat Alte precizari: nu
 12. John M

  Nick:jmuscalu RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: nu
 13. Nume (real): John Varsta: 16 Nume in joc si rank in factiune: jmuscalu, rank 4. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic pentru aceasta functie deoarece vreau sa capat experienta si pe partea de tester. Ar fi o experienta frumoasa din care as avea foarte multe de invatat. Un alt motiv ar fi ca sunt destul de putini testeri, fiind greu pentru ceilalti sa testeze atatia candidati. Cred ca pentru aceasta functie ai nevoie de seriozitate si responsabilitate, exact calitatile pe care eu le am. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat?: In general, nu-mi place sa ma compar cu altii, practic, sa-i trag pe ei in jos si sa spun despre mine ca sunt bun sau alte lucruri, insa, consider ca principalele mele calitati sunt seriozitatea, responsabilitatea si desigur, sunt o persoana de incredere. Cu ce crezi ca poti ajuta News Reporters odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Prin primirea functiei de tester ajut factiunea direct prin testele pe care le dau deoarece testez jucatori, cine este demn de factiune intra, cine nu este, nu intra. Consider ca pentru a intra in News Reporters trebuie sa stii regulamentul bine, sa nu existe lucruri pe care sa le omiti atunci cand citesti regulamentul si sa stii foarte bine gramatica. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulamentul Intern, Informatii si din Ghidul Reporterului. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da, platesc pentru orice greseala desi voi incerca cat de mult pot sa nu gresesc. Alte precizari: Niciuna. Multumesc pentru timpul acordat aplicatiei mele.
 14. John M

  Nick: jmuscalu Cine ti-a aprobat ziarul?: eu Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: eu Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/ZvYnykO Alte precizari:
 15. Nick: jmuscalu Numarul interviului: 5788 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/bRhK0Rx Alte precizari: Nick: jmuscalu Numarul interviului: 5789 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/D30VnUR Alte precizari:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.