Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

C r i s t i n n a

Member
 • Content Count

  489
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by C r i s t i n n a

 1. C r i s t i n n a

  Hahahah, ce glumet esti tuuu
 2. C r i s t i n n a

  Cam greu vorbiti
 3. C r i s t i n n a

  Eu nu am:)))ca te ajutaaam
 4. C r i s t i n n a

  Este destul de buna:))))
 5. C r i s t i n n a

  Bunaaaaaaa, nu stiu daca am postat vreodata aici:))))
 6. C r i s t i n n a

  :)))))))
 7. Nick: CristinnaRank: 5Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 09/02/2019Motiv: Nu stiu sigur daca pot intra, daca o sa pot, o sa intru.Alte precizari?: Multumesc frumos! Distractie placuta la activitate!
 8. Bunaaa, bunaaa. Bineee, tu ce faci?
 9. E bine ca nu lasati topicu' sa moara
 10. Sambata, 19.01.2019 la ora 20:00, vom avea o activitate in cadrul factiunii.Va fi o activitate de tip ''Ruleta Ruseasca'' si se va desfasura in ''Training Room'' cu premiul in valoare de $150.000! Activitatea va fi organizata de catre mine si cu ajutorul unui rank 6 ( in caz ca n-o sa poata nimeni sa intre, o sa incerc sa ma descurc singura, v-as ruga sa intelegeti si voi anumite chestii si sa nu va mai bateti joc aiurea). Cine nu poate ajunge la activitate este rugat sa posteze in topicul ''Paramedics-Invoiri sedinte si activitati''! Invoirile se le faceti cu cateva ore inainte sa inceapa activitatea! V-as ruga daca se poate sa puneti invoiri cu un motiv bun, as vrea sa fim cati mai multi ca sa putem sa ne distram impreuna.Va multumesc frumos pentru timpul acordat si pentru intelegere! Numai bine!
 11. Nick: CristinnaRank: 4Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 19/12/2018Motiv: Maine plec la Bucuresti si nu pot intra.Alte precizari?: Sper sa intelegi!Multumesc frumos!Distractie placuta la activitate!
 12. Nick: CristinnaRank: 4Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 15/12/2018Motiv: Nu sunt acasă.Alte precizari?: Mulțumesc frumos pentru intelegere!Distractie placuta la activitate!
 13. Sambata, 8.12.2018 la ora 20:00, vom avea o activitate in cadrul factiunii.Va fi o activitate de tip ''Ruleta Ruseasca'' si se va desfasura in ''Training Room'' cu premiul in valoare de $150.000! Activitatea va fi organizata de catre mine si cu ajutorul unui rank 6. Cine nu poate ajunge la activitate este rugat sa posteze in topicul ''Paramedics-Invoiri sedinte si activitati''! Invoirile se le faceti inainte sa inceapa activitatea! V-as ruga daca se poate sa puneti invoiri cu un motiv bun, as vrea sa fim cati mai multi ca sa putem sa ne distram impreuna.Va multumesc frumos pentru timpul acordat si pentru intelegere!Va astept la activitate!
 14. Nick:CristinnaRank:3Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 17.11.2018Motiv: Chiar nu pot intra, am de terminat niste lectii pana Duminica.Daca o sa incerc sa-mi fac putin timp o sa intru.Alte precizari?:Multumesc frumos pentru intelegere.Distractie placuta la activitate!
 15. Nick:CristinnaRank:3Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 10.11.2018Motiv: Chiar nu pot intra, am ceva treaba.Alte precizari?:Multumesc frumos pentru intelegere.Distractie placuta la activitate!
 16. Nick:CristinnaRank:1Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:20/10/2018Motiv:Nu sunt acasa, totusi e sambata, in caz de ajung, o sa intru.Alte precizari?:Multumesc frumos!Distractie placuta!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.