Jump to content

PERKE

Donator
  • Posts

    515
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by PERKE

  1. Nick : PERKE Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni: 08.02.2021 Lipsesc din motivul: Sunt la sala. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Numarul total de invoiri : 5. Alte precizari: Mersi!
  2. Nick : PERKE Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni: 27.01.2021 Lipsesc din motivul: Sunt la sala. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Numarul total de invoiri : 3. Alte precizari: Mersi!
  3. Numele tau: PERKE Rank-ul tau: 4 Playerul testat: Road2Glory Scorul la teorie (x/3): 0/3 Scorul la practic (x/5): 5/5 Raspuns final (Admis - Respins): Admis Alte specificatii: -
  4. Nick : PERKE Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni: 22.01.2021 Lipsesc din motivul: Sunt la sala. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Numarul total de invoiri : 2. Alte precizari: Mersi!
  5. Nick: PERKE Rank: 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni: 21.01.2021 Lipsesc din motivul: Sunt plecat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Numarul total de invoiri: 1 Alte precizari: Mersi.
  6. Nickname: PERKE Rank: 3 Motiv - Reason: In caz ca nu ajung sa fie aici. Data: 07.01.2021 Numarul de invoiri: 2/2 Alte precizări: Invoirea pentru 06.01.2020 este retrasa deoarece am ajuns la war-uri. (nu mai pot sa editez postarea asa ca am mentionat aici)
  7. Nickname: PERKE Rank: 3 Motiv - Reason: In caz ca nu ajung sa fie aici. Data: 06.01.2021 Numarul de invoiri: 2/2 Alte precizări: Daca ajung o sa retrag.
  8. Nickname: PERKE Rank: 3 Motiv - Reason: In caz ca nu ajung sa fie aici. Data: 04.01.2021 Numarul de invoiri: 1/2 Alte precizări: Daca ajung o sa retrag.
  9. Nickname: PERKE Rank: 3 Motiv - Reason: In caz ca nu ajung sa fie aici. Data: 21.12.2020 Numarul de invoiri: 1/2 Alte precizări: Daca ajung o sa retrag.
  10. Nickname: PERKE Rank: 3 Motiv - Reason: In caz ca nu ajung. Data: 18.12.2020 Numarul de invoiri: 2/2 Alte precizări: Daca ajung, retrag.
  11. Nickname: PERKE Rank: 2 Motiv - Reason: In caz ca nu ajung sa fie aici. Data: 17.12.2020 Numarul de invoiri: 1/2 Alte precizări: Daca ajung, retrag.
  12. Nickname: PERKE Rank: 2 Motiv - Reason: In caz ca nu ajung sa fie aici. Data: 15.12.2020 Numarul de invoiri: 1/2 Alte precizări: Am ajuns la war-uri pe data de 14.12.2020 dar nu mai merge sa editez postarea. (Invoirea pentru 14.12.2020 este retrasa).
  13. Nickname: PERKE Rank: 2 Motiv - Reason: In caz ca nu ajung. Data: 14.12.2020 Numarul de invoiri: 1/2 Alte precizări: Daca ajung, retrag.
  14. Nickname: PERKE Rank: 2 Motiv - Reason: In caz ca nu ajung sa fie aici. Data: 09.12.2020 Numarul de invoiri: 1/2 Alte precizări: Daca ajung o sa retrag.
  15. Nickname: PERKE Rank: 1 Motiv - Reason: In caz ca nu ajung sa fie aici. Data: 20.11.2020 Numarul de invoiri: 2/2 Alte precizări: Daca ajung o sa retrag.
  16. Nick: PERKE Level: 97 Vârstă (reală): 18 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 5 ani. Link profil RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/PERKE Ai mai avut aceasta functie pe server?: Da. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa aplic pentru aceasta functie in primul rand pentru a ajuta pe absolut toata lumea, am vechime pe server, stiu sa ma comport cu absolut toata lumea din jurul meu, stiu ce este respectul reciproc, ajut oamenii oricand este nevoie cu absolut tot ce pot, vreau sa ajut mult jucatorii incepatori cu evenimente zilnice si actiuni caritabile pe tot parcursul acestui mandat daca o sa castig, sper sa fiu pe lista. Am mai detinut functia de Mayor in septembrie 2017 si acum in prezent august 2020 si totodata Helper de 2 ori aici pe RPG1, ceea ce da dovada ca am destul de multa experienta in ceea ce priveste comunitatea dar si comunicarea cu jucatorii, de fiecare data am incercat sa ajut pe toata lumea, mai ales playerii incepatori, pentru ca si noi am fost odata ca ei si stiu cum e sentimentul sa nu ai pe nimeni si sa nu ai bani. Desigur, nu totul consta in bani, imi doresc sa ajut cu sfaturi orice player care are vreo nelamurire sau nu se descurca la ceva anume. Ce intenționez să fac pentru jucători: Pentru inceput, doresc readuc la viata topicul "Rasplata saptamanala" in care jucatorul din orice factiune cu cele mai multe puncte la final de saptamana va primii 100.000$ din partea mea! Este valabil pentru toate factiunile, adica va fi cate un castigator din fiecare factiune, pasnice+departamente+hitmen, exclus mafii. (Nu este propria mea idee, s-a mai creat acest topic in trecut) Voi organiza: -Evenimente zilnice cu premii cuprinse intre 100.000$-20.000.000$. -Taxa va fi setata la 1$ pe toata luna Septembrie. -Taxa va fi impartita de minim 5 ori pe zi. -Actiuni caritabile pentru absolut toti jucatorii, dar in special pentru jucatorii de nivel mic, respectiv 1-20. Unde voi impartii bani, masini si nu numai. -Activitati distractive nu neaparat cu banii deoarece doresc sa ma apropii mai mult de toti jucatori si doresc sa ne distram impreuna. Pe langa toate acestea vor urma multe alte idei pe care le voi impartasii cu voi daca o sa castig aceasta candidatura! VOTATI PERKE MAYOR PE LUNA SEPTEMBRIE, DOAR FAPTE, NU VORBE. TIN SA PRECIZEZ CA PE LUNA SEPTEMBRIE VOI FACE TOT CE AM ZIS IN APLICATIE, LUNA AUGUST A FOST FOARTE INCARCATA IN VIATA REALA PENTRU MINE SI DE ACEEA NU AM REUSIT SA FAC TOT CE MI-AM PROPUS!
  17. Nick: PERKE Level: 95 Vârstă (reală): 18 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 5 ani. Link profil RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/PERKE Ai mai avut aceasta functie pe server?: Da. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa aplic pentru aceasta functie in primul rand pentru a ajuta pe absolut toata lumea, am vechime pe server, stiu sa ma comport cu absolut toata lumea din jurul meu, stiu ce este respectul reciproc, ajut oamenii oricand este nevoie cu absolut tot ce pot, vreau sa ajut mult jucatorii incepatori cu evenimente zilnice si actiuni caritabile pe tot parcursul acestui mandat daca o sa castig, sper sa fiu pe lista. Am mai detinut functia de Mayor in 2017 si totodata Helper de 2 ori aici pe RPG1, ceea ce da dovada ca am destul de multa experienta in ceea ce priveste comunitatea dar si comunicarea cu jucatorii, de fiecare data am incercat sa ajut pe toata lumea, mai ales playerii incepatori, pentru ca si noi am fost odata ca ei si stiu cum e sentimentul sa nu ai pe nimeni si sa nu ai bani. Desigur, nu totul consta in bani, imi doresc sa ajut cu sfaturi orice player care are vreo nelamurire sau nu se descurca la ceva anume. Ce intenționez să fac pentru jucători: Pentru inceput, doresc readuc la viata topicul "Rasplata saptamanala" in care jucatorul din orice factiune cu cele mai multe puncte la final de saptamana va primii 100.000$ din partea mea! Este valabil pentru toate factiunile, adica va fi cate un castigator din fiecare factiune, inclusiv mafii! (Nu este propria mea idee, s-a mai creat acest topic in trecut) Voi organiza: -Evenimente zilnice cu premii cuprinse intre 100.000$-20.000.000$. -Taxa va fi setata la 1$ pe toata luna August. -Taxa va fi impartita de minim 5 ori pe zi. -Actiuni caritabile pentru absolut toti jucatorii, dar in special pentru jucatorii de nivel mic, respectiv 1-20. Unde voi impartii bani, masini si nu numai. -Activitati distractive nu neaparat cu banii deoarece doresc sa ma apropii mai mult de toti jucatori si doresc sa ne distram impreuna. Pe langa toate acestea vor urma multe alte idei pe care le voi impartasii cu voi daca o sa castig aceasta candidatura! VOTATI PERKE MAYOR PE LUNA AUGUST, DOAR FAPTE, NU VORBE.
  18. Nick: PERKE Level: 49 Vârstă (reală): 18 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Pe acest cont am 2 ani. Dar in total am 5 ani de activitate pe aceasta comunitate. Tin sa precizez ca acest cont mi l-a dat varul meu, pentru ca eu sa ma reapuc aici iar el sa se lase de samp. Eu sunt originalul PERKE, poate confirma oricine ma cunoaste. https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/PERKE Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/PERKE Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa aplic pentru aceasta functie in primul rand pentru a ajuta pe absolut toata lumea, am vechime pe server, stiu sa ma comport cu absolut toata lumea din jurul meu, stiu ce este respectul reciproc, ajut oamenii oricand este nevoie cu absolut tot ce pot, vreau sa ajut mult jucatorii incepatori cu evenimente zilnice si actiuni caritabile o data la doua zile pe tot parcursul acestui mandat daca o sa castig, sper sa fiu pe lista. Am mai detinut functia de Mayor pe RPG1 si totodata Helper de 2 ori, ceea ce da dovada ca am destul de multa experienta in ceea ce priveste comunitatea dar si comunicarea cu jucatorii, de fiecare data am incercat sa ajut pe toata lumea, mai ales playerii incepatori, pentru ca si noi am fost odata ca ei si stiu cum e sentimentul sa nu ai pe nimeni si sa nu ai bani. Desigur, nu totul consta in bani, imi doresc sa ajut orice player care are vreo nelamurire sau nu se descurca la ceva anume. Ce intenționez să fac pentru jucători: Pentru inceput, doresc sa creez topicul "Rasplata saptamanala" in care jucatorul din orice factiune cu cele mai multe puncte la final de saptamana va primii 100.000$ din partea mea! Este valabil pentru toate factiunile, adica va fi cate un castigator din fiecare factiune, inclusiv mafii! Voi organiza: -Evenimente zilnice cu premii cuprinse intre 100.000$-20.000.000$. -Taxa va fi setata la 1$ pe toata luna Mai. -Taxa va fi impartita de minim 8 ori pe zi. -Actiuni caritabile pentru absolut toti jucatorii, dar in special pentru jucatorii de nivel mic, respectiv 1-20. Unde voi impartii bani, masini si nu numai. -Activitati distractive nu neaparat cu banii deoarece doresc sa ma apropii mai mult de toti jucatori si doresc sa ne distram impreuna. Pe langa toate acestea vor urma multe altele pe care le voi impartasii cu voi daca o sa castig aceasta candidatura! VOTATI PERKE MAYOR PE LUNA MAI, DOAR FAPTE, NU VORBE.
  19. Nickname: PERKE Rank: 5 Am adaugat pe: numebelea Link-ul celui adaugat: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/numebelea Bara RPG a celui adaugat (cea mică): Motiv: DM aiurea + Jigniri. Dovezi (ScreenShot / Video): Se vede clar in poze ca a tras de mai multe ori si a si mentionat "ia dovezi" + jigniri. https://imgur.com/a/24VTzAL https://imgur.com/a/ZpGohVy https://imgur.com/a/BL5NVQx https://imgur.com/a/EgVa88a
  20. Nick: PERKE Data: 04.04.2020 Rank: 4 Am fost sanctionat de (Nickname sau bara rpg): Am fost sanctionat pentru: NOS (confiscare permis), https://imgur.com/a/p88bD7k Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/do9rQqu Alte precizari: -
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.