Jump to content

Spawn

VIP
 • Content Count

  7401
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Spawn

 1. . În acest topic va puteti învoii de la un antrenament / sedinta / war / activitate. Însa, mare atentie, doar cererile cu motive foarte bune vor fi acceptate. Pentru a face o cerere sunteti rugati sa completati urmatorul model: Model de cerere de învoire : Nick : Rank : La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): Data la care nu poti veni : Lipsesc din motivul: Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Alte precizari: Atentie! • Aveti voie doar 2 cereri de învoiri pe saptamana. • Cine este prins ca vrea sa însele la numarul de învoiri,va primi FactionWarn ! • Cine posteaza dupa raspunsul celui care raspunde de învoiri,va primi FactionWarn. • Trebuie sa faceti cererile înainte de inceperea antrenamentului/sedintei/activitatii/war-ului. For english click the spoiler
 2. Spawn

  Nick: Spawn Level: -- Factiune: ---- Mesaj: Eu nu prea am vazut numele meu pe-acolo,bine ca au fost pusi Mastertrap,royce(iubita lui kelton) sau...altii .
 3. Spawn

  Nick: Spawn Level: 60+ Rank: 4 Vechime: (cat timp ai stat in factiune): cateva luni De ce doresti sa pleci din gang?: Nu-mi mai permite timpul Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani: Da Alte precizari?: Succes baieti !
 4. Spawn

  Nick: Spawn Rank: 4 Motivul absentei: probleme personale Data war-uri: 22.09.2014 Alte precizari: succes ! Numarul total de invoiri: 1
 5. Nick-ul tau: Spawn Level: 60+ Rank: 4 Suma depusa: 4000 $ Data si ora: 21:43,20/09/2014 Screenshot: http://postimg.org/image/yjkho8a1x/ Motiv: war
 6. Spawn

  Nick : Spawn Rank: 4 Motivul absentei : Data sedintei: 14.09.2014 Alte precizari? : Multumesc Numarul total de invoiri: 1
 7. Nick-ul tau: Spawn Level: 60+ Rank: 4 Suma depusa: 3000 $ Data si ora: 15:50,13.09.2014 Screenshot: http://postimg.org/image/6kghis92f/ Motiv: minus la war.
 8. Spawn

  Nick: Spawn Rank: 4 Motivul absentei: probleme cu netu,schimba astia cablurile Data war-urilor: 29.07.2014,30.07.2014,31.07.2014 Alte precizari:la unele din ele am intrat dar nu mai stiu la care,atunci aveam net,fac cererea preventiv Numarul total de invoiri: 1
 9. Spawn

  lol taliban,felicitari,ai ajuns Helper,allah akbar !
 10. :)) dar ce ai donat prietene,vreun ficat ceva?
 11. Spawn

  Iarta-l ca mai face si alte lucruri in afara de samp,chiar nu stiu ce a fost in capul lui !
 12. Spawn

  i-am dat ban ))))
 13. Spawn

  La multi ani I7 !! Multa sanatate,impliniri si sa ai parte de tot ce iti doresti!!! P.S: M-ai facut un tata fericit .
 14. Spawn

  Ce faci ma?Vorbesti de unul singur?
 15. Multumesc frumos pentru urari !! Care dintre voi aveti surori,PM !! (urgent)

  1. Show previous comments  7 more
  2. F4L emptYmdY

   F4L emptYmdY

   Sorsa Lu' Kaiac nu te Mai satisface, nesatulule

  3. Kaiac

   Kaiac

   Ba sa inebunesc !

  4. Spawn

   Spawn

   Ce sa mai innebunesti ma cand tu esti deja nebun

 16. Spawn

  Prietene incearca sa te abtii,eu te inteleg ca incerci sa aperi ceva ce tie ti se pare intr-un fel sau altul..normal..si pe buna dreptate,te apreciez pentru ca iti spui punctul de vedere..dar..cand vine vorba de prietenii lui mezen..ei bine eu fac parte din ei,asa ca nu incerca sa explici tu regulamente si reguli legate de spawn-kill,prietenilor lui mezen,fiindca habar n-ai de ce au fost facute si de cine au fost facute,nu mai face pe inteligentul pe-aici..ca stii tu de gang-uri ca turf-uri ca nu stiu ce,abtine-te,daca aveai sa ii spui ceva,o faceai prin PM,la naiba jucati samp de cateva luni si sunteti bo$$i.Nu am nimic cu voi ca ati luat SF,bravo voua dar asta nu inseamna ca FoodStamps trebuie sa se cace pe el pe-aici.
 17. Spawn

  Du-te ma si ciripeste la alta masa,daca tot te bagi in seama baga-te cu o vorba buna nu cu o idiotenie care din cate se pare te caracterizeaza. Salut baieti.
 18. Spawn

  Razvanica calmeaza-te ma,ce ai?Am impresia ca acorzi prea multe credite,lumea trebuie sa inteleaga ca asta e situatia,au fost momente cand dominam noi,acum sunt alte momente si tot asa,treaba se invarte..asta e,azi suntem noi cei mai buni,maine altii,poimaine altii,important e sa iti faca placere atunci cand te conectezi pe server.Ar trebui sa nu mai bagi pe toata lumea in seama,incearca sa te agiti la o remarca facuta de un player care are o oarecare experienta sau stie ce zice,nu care baga nu stiu ce coduri.Mai are si nick ,,zeama'',asta e bun la o betie sa inteleg sau ce?Pe bune acuma ba razvane ai ajuns sa te agiti pentru o zeama ) si pentru un Tig,,3''r ))),nab ce esti.
 19. Spawn

  Da,vezi ca aparea si Cristina pe undeva pe-acolo. Asta e tare )
 20. Sterge ma prostia asta,am vorbit ceva.

  1. Spawn

   Spawn

   fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui,gandeste-te ca probabil nici tie nu iti place sa fii criticat pentru ceea ce faci sau ce alegeri iei.

 21. Spawn

  Razvan lasa forumul si fa ceva important cu viata ta,du-te si cumpara-mi o bere Foarte tare filmuletu )
 22. Spawn

  Nick-ul tau: Spawn Rank: 2 Level: 63 Plec pe data de: 27/04/2014 Revin pe data de: 05/05/2014(cel tarziu) Zile inactive: 7 zile Motivul: Plec din oras Alte precizari?: Multumesc !
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.