Jump to content

DxBoSS

Member
  • Posts

    309
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Previous Fields

  • Real name
    Radu

Recent Profile Visitors

593 profile views

DxBoSS's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

10

Reputation

  1. Nick:DxB.VULCANIZARE Data:29.10.2019 Am dat test cu (link de la cont): Desfăşurare:Picat - 3/3 Rezultat:Respins Alte precizări:Mult succes data viitoare!
  2. Nick: DxB.VULCANIZARE Data: 13.09.2019 Am dat testul cu (Bara RPG): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Gabriel_Cosmin_TGC Desfasurare: 3/3 teoretic. Rezultat: Respins Alte precizari: Succes data viitoare!
  3. Nick:DxB.VULCANIZARE Rank:4 Ore jucate in luna curenta: 19 De ce vrei sa devii tester?: Imi doresc sa redevin tester, pentru a-mi repara greseala de acum cateva luni si pentru a da o mana de ajutor factiunii. Ce inseamna functia de tester?: Testerul factiunii este cel care decide daca un candidat merita cu adevarat sa faca parte din factiune sau nu. Te crezi pregatit pentru a primi aceasta functie?: Da, Ai mai fost tester? Unde si cat timp?: Am mai fost tester in SF Taxi acum cateva luni, dar a aparut o problema, pe care tu o cunosti Alin si am fost retrogradat din functia de tester, greseala fiind a mea si recunoscuta. Am mai avut tester si in Paramedics. Caracterizeaza-te in 10-15 cuvinte: Sunt unul din oamenii in care chiar poti avea incredere, sunt foarte sincer si imi spun punctul de vedere in orice situatie. Nu sunt o persoana care se supara repede si din orice, tin la glume, iar in momentul in care ma respecti, te respect indiferent de caz.
  4. Nick:DxB Data:20.10.2018 Am dat test cu (bara RPG): Desfăşurare: Testul Teoretic - 3/3 Rezultat:Respins! Alte precizări:Bafta. Nick:DxB Data:20.10.2018 Am dat test cu (bara RPG): Desfăşurare: Testul Teoretic - 2/3 teoretic 2.5/4 practic Rezultat:Admis! Alte precizări:Bafta.
  5. Nume:DxB Rank:4 Dovada:https://imgur.com/a/jyrFZCG https://imgur.com/a/A3g8ibX https://imgur.com/a/gxLgF6r Alte informatii:Nimic.
  6. Nume:DxB Rank: 3 Dovada:https://imgur.com/a/D7FsuXf Alte informatii:Nimic
  7. Salutare fratilor, astazi am creat un grup nou de What's App, iar cine doreste sa intre imi poate lasa numarul de telefon, fie in privat, fie aici si de ce nu in game. Va asteptam cu drag!
  8. Chiar arata bine! Felicitari!
  9. Display Name: DxBoSS Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): - Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Fete Text: DxB Dimensiuni: 250x150 Alte precizări: Orice creatie are +1, sper sa fie cat mai multe!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.