Jump to content

Black Week începe curând. Detalii aici

60% reducere pentru pachetele de 4e si 1e - 300 utilizari - COD: BFRPG60
50% reducere pentru pachetele de 100e - 20 utilizari - COD: BFRPG50
40% reducere pentru pachetele de 50e - 40 utilizari - COD: BFRPG40
30% reducere pentru pachetele de 40e si 30e - 60 utilizari - COD: BFRPG30
25% reducere pentru pachetele de 20e, 15e si 10e - 100 utilizari - COD: BFRPG25
50% reducere la toate produsele pentru forum - 60 utilizari - COD: BFFORUM50

 

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Shellby

Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shellby

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 08/12/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Shellby

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Chișinău

Previous Fields

 • Real name
  Maxim
 • RPG2 Nickname
  Shellby

Recent Profile Visitors

182 profile views
 1. Shellby

  Zdarova baieti.
 2. Nick: Shellby * Rank:1 * Echipa:Roads * Invoire [sedinta / antrenament / activitate]:Activitate * Data/Ora: 05.05.2020 16:00 * Lipsesc din motivul: Am ore de la ora 15:00 * Alte precizari?: Imi cer scuze, daca sa fost mai tarziu eram prezent. Multumesc.
 3. Salut. Am un laptop nu prea bun (veti vedea pe poza) si imi merge mereu cam greu. De joc nici nu nu mai zic mai mult de 30-40fps, nu ating si asta cu un mopdack very low. Daca pun jocul default nici la 20fps nu ajung. Ma puteti ajuta va rog cu ceva, poate se price cineva si sunt unele setari care se poate de facut sau nustiu. https://imgur.com/a/iARZGsS https://imgur.com/a/iARZGsS Multumesc si sper sa aveti un raspuns bun.
 4. Shellby

  Mereu joc cu el la incarcat.
 5. Shellby

  Salut. Am un laptop nu prea bun (veti vedea pe poza) si imi merge mereu cam greu. De joc nici nu nu mai zic mai mult de 30-40fps, nu ating si asta cu un mopdack very low. Daca pun jocul default nici la 20fps nu ajung. Ma puteti ajuta va rog cu ceva, poate se price cineva si sunt unele setari care se poate de facut sau nustiu. https://imgur.com/a/iARZGsS Multumesc si sper sa aveti un raspuns bun.
 6. Shellby

  Nick: Shellby RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): FuNMaker, Sanchezz., .Mr.Kenz.IRIGATIE, Caddilac.IRIGATIE, Dariuslstodor. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Multumesc! ♥
 7. Shellby

  Display Name: Shellby Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Thomas Shellby sau Peaky Blinders. Text(opțional): Shellby Dimensiuni (opțional): Le stiti voi. Alte precizări (opțional): Multumesc!
 8. Shellby

  +1 19 Eu cred ca merita incercat si nu cred ca parerea la altii trebuie sa te indispuna,baiatul face ce vrea,chiar daca e contul sau si vrea sa il dea nu cred ca merita ban si Closed la topic. Succes! Daca ar fi de la mine as dori mult sa castig deoarece am nevoie foarte mult si eu nustiu de ce ala care va castiga nu se va juca pe el.
 9. Multumim chiar folositor!
 10. Shellby

  Nick:Eli Smoon Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Imagine (obligatoriu pentru semnatura):Imagine cu SA:MP Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: Eli Smoon Dimensiuni: Stiti voi potrivita pe un avatar. Alte precizari: Multumesc!
 11. Frumos si multumim,cind apare?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.