Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

Romanski

Member
 • Content Count

  1433
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 Impressive

About Romanski

 • Rank
  Complexatu is back, I think...
 • Birthday 12/06/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oradea, Bihor, Romania

Previous Fields

 • Real name
  Alex

Recent Profile Visitors

1519 profile views
 1. Romanski

  Ana are mere iar eu am pus un link aiurea.
 2. Romanski

  Nick: Metamorphosis.TAXI Rank:4 Data:11.12.2017 Am dat test cu: ATManenoVICH Teorie (x/3):0.5/3 Practic (x/5):0/5 Rezultat final ( Admis / Respins ): ADMIS Alte precizari: Wait for leader's response.
 3. Romanski

  Salut, baieti. Am sa deschid o discutie referitoare la o chestiune extrem de importanta in legatura cu regulamentul. Astazi am patit ceva extrem de neplacut si m-am gandit ca ceva nu este la locul lui in regulament. O scurta povestire, faceam raportul si un baiat ma roaga sa il duc la Ryder. Il duc fain-frumos cum se cuvine si imi zice sa il astept. Si aici vine intrebarea mea: vi se pare normal, omenesc, corect sa stau sa il astept 15 minute pana termina el misiunea? Din punctul meu de vedere, nu. Norocul meu ca am avut de asteptat doar 15 minute, dar se putea sa il fi asteptat si 45 de minute, iar eu poate aveam ceva treaba in viata reala (in cazul asta era 12:55 si la 13:00 aveam ora in particular de informatica, noroc ca mi-a dat profersorul mesaj ca facem ora de la 14:00). Sau oricand se poate intampla sa iti lesine cineva in familie sau ceva mai rau, doamne fereste, iar tu esti obligat sa il astepti pe baietas? Si propunerea mea: cand cineva iti cere sa il astepti, esti obligat sa il astepti doar 3 minute (faci SS frumos la /time cand iese din masina si inca una cand trec cele 3 minute). Astept alte pareri.
 4. Romanski

  Frumoasa asta =))))
 5. Romanski

  Buna mema, totusi se scrie "tuning" cu un n.
 6. Romanski

  m-a marcat =))))))))
 7. Romanski

  'naseara, ce e asa liniste pe aici?
 8. Romanski

  Sal sal sal, iar e luni, iar bagam un raport corespunzator?
 9. Romanski

  Ce faceti in aceasta zi insorita de sambata?
 10. Romanski

  Raportul corespunzator.
 11. Romanski

  Bună dimineața!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.