Jump to content

Chowdy

YouTuber
 • Posts

  532
 • Joined

 • Last visited

Other groups

About Chowdy

 • Birthday 02/15/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  T R A P S O U L
 • Hobbies
  Sex & Sneakers

Recent Profile Visitors

10997 profile views

Chowdy's Achievements

Regular

Regular (8/14)

 • 15 Posts
 • 300 Posts Rare
 • 100 Posts Rare
 • First Post
 • 2 Consecutive Logs

Recent Badges

231

Reputation

 1. »Nume: Chowdy »Rank: 4 »Nivel: 103 »Echipa actuala: Swat »Echipa dorita: Roads »Puncte echipa actuala (x/100): 100 »Alte precizari: thx
 2. PALAT VINEWOOD DE 200KK + 25 DE MAȘINI

   

 3. FOARTE UȘOR DE FĂCUT BANI DUPĂ NOUL UPDATE

   

 4. ROB CU WALLHACK LA 3 DIMINEAȚA 🥺
  https://youtu.be/GBmkcEcOgXk

  1. TLG Deleicsss

   TLG Deleicsss

   Dați rob si când sunt eu on că și așa mă plictisesc. 😀

 5. Nume: Chowdy »Rank: 3 »Nivel: 104 »Echipa actuala: Roads »Echipa dorita: SWAT »Puncte echipa actuala (x/100): 100 »Alte precizari: Mersi!
 6. UN NOU ÎNCEPUT ALĂTURI DE MAQAQU ⚔️ SAMP #59 [RPG2.B-ZONE.RO]

   

 7. Chowdy

  Misiunea de săptămâna aceasta (21.06.2021 - 27.06.2021) presupune următoarele: 1. Să faceți o poză în care acordați [/rehab] unui membru Southern Pimps 2. Să organizați un eveniment (orice eveniment în afară de: SMS, Trivia). Trebuie să aveți: o poză cu ce scrie pe [/event], o poză cu finalistul și o poză când îi trimiteți banii(sau o poză cu toate 3, e același lucru) 3. O poză în care plasați un bilet la lotto. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$. (Aceasta suma va fi acordata de mine sau @TLG Benga). Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi 48h la dispoziţie să postaţi, ce depăşeşte acest număr de ore nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
 8. Chowdy

  Vândut.
 9. Chowdy

  Săptămână frumoasă tuturor, mai jos aveți detaliile referitoare la COTW. Nume: Voiculescu. Rang: Assistant Chief Paramedic (6) Culoarea aleasă: Roz. Data (vinerea) când aceasta este valabilă: 18.06.2021 Alte mențiuni: Vă este permis sa vopsiți vehiculele facțiunii doar în această culoare decât cea normală. Name: Voiculescu Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Chosen color: Pink. Date (Friday) when it is valid: 18.06.2021 Other mentions: You are allowed to paint the faction's vehicles only in this color than the normal one.
 10. Chowdy

  Zi frumoasă, paramedicilor! Misiunea acestei săptămâni (14.06.2021 - 20.06.2021) vine cu următoarele cerințe: 1. Realizați două poze cu doi colideri de mafie.. 2. Realizați o poză cu un admin orice nivel. 3. Realizați cu succes un Jaf Bancar. (rob) Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$. (Suma acordata de mine sau @TLG Benga) Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi 48h la dispoziţie să postaţi, ce depăşeşte acest număr de ore nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
 11. @DEUTSCHLAND., @ShaReeWay. Învoiri acceptate.
 12. @Mihai R, @TLG AlexDN7, @Dahness Învoiri acceptate!
 13. Chowdy

  1. Felicitari, @DiMkA55 ! Ai postat misiunea corect, asadar primesti locul 1! -> Raport optional
 14. Chowdy

  Numele produsului: Cont de steam. Model: - Starea produsului: - Detalii despre produs: https://steamcommunity.com/id/mrg75ioan/ Preţ: 150 lei. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): - Metoda de plată: Revolut / BCR / Paysafecard. Contact: Vladix#7437 Imagini: https://steamcommunity.com/id/mrg75ioan/ Alte precizări: -
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.