Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ycsul

Member
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Alex

ycsul's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

7

Reputation

  1. Noapte buna colegii ,ne auzim mai incolo si welcome celor noi.
  2. Nick: ycsul Level: 27 Rank: 1 Vechime: o luna De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: motive personale Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: o parere f buna. Alte precizari?: Multumesc si bft in continuare.
  3. • Numele tau: ycsul • Rank-ul tau: Rank 1 • Numele celui reclamat: KemaL • Level-ul celui reclamat: 10 • O scurta descriere: Am iesit din Hq si a inceput sa traga in mn. • Dovada(preferabil SS/video): http://www.img.b-zone.ro/images/40452259189820430519.png http://www.img.b-zone.ro/images/97075085929201698138.png • Martori: --- • Alte precizari: ---
  4. Nume in joc: ycsul Level: 21 Varsta(reala): 18 Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : 4 luni Factiuni precedente : The Paterno family Rank-ul ultimei factiuni : rank 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : demisie Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Paterno family, Rank 1 ( Piciotto ) De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur acestei factiunii fiind una interesanta si acela de a assasina playeri pt o suma de bani. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea contractelor pe o anumita suma de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu Ai mai fost membru Hitman : nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ---- Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-10 ore Nickname-uri anterioare : --- Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.img.b-zone.ro/images/01979726588582141126.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da , abuz de repair cand ma urmarea gabori cu w6 . Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da Alte precizari? : Multumesc.
  5. Salutare !! , eu deja am inceput de dimineata
  6. bft , v-am salut si eu , am fugit pe afara si ne vedem deseara .
  7. ycsul

    Last Chiliad Race

    Nick: ycsul Factiune: civil Level: 11 Rank: - Vei respecta regulamentul si organizatorul: Da Alte precizari: bft
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.