Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Zasto

Member
  • Posts

    263
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Zasto

  • Birthday 07/28/2004

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Los Santos
  • Hobbies
    Guitar

Previous Fields

  • Real name
    Eduard Angelo

Contact Methods

  • Steam ID
    EdYyY14 // eddy2815
  • Discord
    Zasto.PALERMO#0244

Recent Profile Visitors

1326 profile views

Zasto's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

6

Reputation

  1. Display Name: EduardREGELE Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Cover Profil Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (În caz că nu există o imagine): Nu stiu, va las imaginatia sa curga Text: EduardREGELE Dimensiuni: 2560x1440 Alte precizări: Pentru youtube, merci. ❤️
  2. Display Name: Eduard RPG3 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Tony Montana Text: "EduardREGELE" si "Zasto" Dimensiuni: 150x250. Alte precizări: Vreau doua, un avatar pe care scrie EduardREGELE si altul pe care scrie Zasto, si sa arate in genul acesteia https://postimg.cc/t7mD01nv (cu animatia aceea) Multumesc.
  3. Mai bine am astepta sa se umple serverele, pana la urma se va intampla asta. In plus sunt destui jucatori dupa parerea mea pe toate serverele B-Zone. Nu s-ar merita sa le unim fiindca ar fi o greseala majora, spre exemplu, jucatorii care au un biz pe rpg4 si rpg4 se uneste cu 3, playerul care are bizu pe 3 ramane cu el si cel de pe 4 il pierde? E o pierdere totala de timp, parerea mea.
  4. Multumesc, mai astept cateva creatii sa pot alege.
  5. Model de cerere: Display Name:AngeloOWN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):https://forum.b-zone.ro/topic/373825-cerere-angeloown-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/lL2gZ Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: Angelo, cu alb, si vreau sa fie inconjurat textul cu negru, nu mai stiu cum se numea, stiti voi. Dimensiuni: Cele potrivite pentru forum. Alte precizari:Multam.
  6. O idee foarte buna, macar membrii vor fii mai activi si jucatorii noi vor avea sanse sa intre mai usor in factiuni. Partea cu alegerea liderilor, tot la fel de buna, toti vor avea sanse (cei care indeplinesc cerintele), mai bine decat inainte cand alegea un admin 4+ 2-3 membrii rank 4+, era foarte aiurea.
  7. Mie imi place, multumesc pentru ajutor, +1. Rog topic closed, am ales.
  8. Daca ai putea fara efect mai bine si textu cu alt font la nume si mai jos. Mersi.
  9. Display Name:AngeLoMANEVRA Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):https://forum.b-zone.ro/topic/371372-cerere-angelomanevra-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura):https://imgur.com/a/DJGbn Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text:AngeloOWN si dedesupt mai in dreapta sa scrie b-zone mai mic. Dimensiuni: stiti voi, dimensiunea, cea mai potrivita pentru forum. Alte precizari: Daca se poate un efect din acela care misca imaginea, multumesc.
  10. Am facut un montaj, sper sa va placa. Scuzati lag-ul, am filmat in 30 fps in loc de 60 din greseala.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.