Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

HenrY14

Donator
 • Content Count

  1993
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by HenrY14

 1. HenrY14

  Cand am spus neclar, m-am referit in primul rand la formatul textului folosit, este greu de citit de pe telefon, de exemplu. Apoi, nu am vazut exact toate cererile de leavehit/gethit expuse cum erau facute de noi pe Rpg4. Si inca o chestie, nu am vazut nimic legat de acel moment cand esti omorat de tinta ta, este sanctionabil sau nu? Cred ca ar trebui precizat. Nu vreau sa o iei de rau, eu doar incerc sa ajut. Daca am gresit facand asta, te rog sa-mi spui si nu ma mai bag.
 2. HenrY14

  E foarte neclar regulamentul si greu de citit din cauza formatului pe care-l are textul, ar fi bine daca s-ar pune frumos conducerea ca si asa suntem multi acum, sa-l puna mai bine la punct.
 3. RO In acest topic vor posta evaluatorii din cadrul Hitmen Agency rezultatele testelor. Model de postare Nick: Rank: Am dat test cu: Data testului: Rezultatul la proba teoretica: Rezultatul la proba contractului: Admis / Respins: Alte precizari: -> La proba teoretica se scrie: 'numarul de greseli (ex: 1,5 / 3). -> La proba contractului se scrie o nota de la 1 la 10. Trebuie sa fie mai mare sau egala cu 5. Atentie: Aceste note se vor acumula in felul urmator: ► Contract intre 150 - 200: 1 punct ► Contract intre 200 - 300+: 3 puncte ► Contract 300+: 5 puncte ► Contract cu knife (cuțit), variaza de la 1 la 5, este la alegerea testerului. ► Toate comenzile folosite corespunzator (/portable, gethit, /turn off, /tog clan, /setfreq 0, undercover, order, anunt pe [/f] pentru o masina): 2 puncte ► Modul in care face contractul (aici tine de tester, daca acesta considera ca agentul testat, nu a fost vazut de nimeni): 3 puncte ◄Exemplu:Rezultatul la proba contractului: Agentul HenrY14 a acumulat 7 puncte: Contract la 158 metri (3puncte) + Comenzile folosite corespunzator (3 puncte) + Modul silent (1 punct).
 4. Acest topic este dedicat liderului Hitmen Agency. La fiecare sesiune de aplicații, liderul va posta în acest topic numărul de membrii pe care-i dorește să-i accepte și totodata, numărul de membri care vor rămâne in Agenție după testarea playerilor. Mai multe informații despre o aplicație de succes puteți găsi aici. Informații pentru testerii Agenției (Rank 4+): ► Sunteți obligați să postați imediat după testare in topicul "Hitmen Agency - Test Log / Testing Logs". ► Dacă playerul testat, trece cu bine de probele Agenției (Proba teoretică și Proba practică), vă este interzis să-l faceți membru "cu acte-n regulă". După analizarea tuturor rezultatelor, liderul va fi cel care va da ultimul răspuns (cine rămâne și cine pleacă). ► Doar în cazul în care playerul testat, pică testele de intrare, testerii Agenției au obligatia, de ai scoate din Agenție. ► Cine nu respectă aceste reguli, riscă să primească Faction Warn sau chiar sa fie retrogradat.
 5. RO: În acest topic veți putea să vă învoiți de la antrenamente sau ședințe având un motiv bine întemeiat și folosind următorul model: * Nick: * Rank: * La ce ma invoiesc: Sedinta / Antrenament / Alte activitati ( War4Fun, evenimente etc ) * Data si ora activitatii: * Lipsesc din motivul: * Alte precizari?: - trebuie să faceți cererile cu cel puțin 1 oră înainte de antrenament/ședință. - dacă ați avut vreo problemă gravă și nu ați putut face cererea la timp trimiteți un PM liderului cu motivul. ENG:
 6. HenrY14

  * Nick: HenrY14 * Rank: 4 * La ce ma invoiesc: Sedinta * Data si ora activitatii: 20:00 14.08.2019 * Lipsesc din motivul: Sunt in Romania in vacanta pana pe 16 august si nu am laptop cu mine, nu am cum sa intru.. * Alte precizari?: Multumesc.
 7. RO: "Lista neagra" - reprezinta evidenta jucatorilor ce au gresit membrilor factiunii, sau chiar factiunii, prin comportamentul lor. Acestia sunt catalogati ca avand un statut negativ, fiind nevoiti sa plateasca in schimbul inlaturarii de pe lista propriu-zisa. Doar membrii Himen Agency au posibilitatea de a posta in acest topic, folosind un model indrumator. Model de postare: Nume agent: Jucatorul raportat: Bara "rpg" a jucatorului raportat: Motivul raportarii: Dovezi: Pentru ca reclamatia sa fie valida, level-ul minim al jucatorului raportat, nu trebuie sa fie mai mic de 7. Pentru ca reclamatia sa fie valida, dovada trebuie sa contina afisarea comenzii "mycontract". 1/2 - Player-ul cu aceasta situatie este nevoit sa achite suma prevazuta, prin transfer bancar sau cash liderului/subliderului. pentru a fi scos de pe lista. In caz contrar, de fiecare data cand asasinii se reunesc jucatorul respectiv va fi vanat de 3 ori. Nu se accepta raspunsuri asemanatoare cu: "Voi efectua plata mai tarziu." 2/2 - Player-ul cu aceasta situatie este nevoit sa achite si el o anumita suma prin transfer bancar sau cash liderului/subliderului pentru a fi scos de pe lista. In caz contrar, de fiecare data cand asasinii se reunesc, jucatorii in situatia 2/2 vor avea prioritate si vor fi vanati permanent. Nici la acestia nu sunt permise raspunsuri asemanatoare cu: "Voi efectua plata mai tarziu." Avertisment verbal - Jucatorii aflati in aceasta situatie nu vor fi asasinati si nici fortati sa plateasca insa avertismentul verbal reprezinta o atentionare asupra comportamentului persoanei respective in relatie cu membrii Hitmen Agency, la urmatoarea greseala de orice fel persoana in cauza va primi 1/2 sau 2/2 dupa caz. Jucatorii sub level 7 - Acestia sunt considerati newbie, lipsiti de experienta, multi isi fac astfel de conturi pentru fun, ceea inseamna ca vom evita sa incarcam lista cu ei, insa daca greseala lor este grava acestia vor fi ucisi de 3 ori ca avertisment de catre asasini iar daca vor continua vor fi pusi pe Black List in situatii de 1/2 sau 2/2 dupa caz. Banii de pe Blacklist se impart intre membri care s-au adunat in acel moment pornind dupa datori. E munca voastra, va meritati bani. Postati doar screenshot cu efectuarea platii de catre persoanele vinovate. Puteti merge dupa cei de pe lista neagra, doar alaturi de un membru de rank3+. Preturile " listei negre ": Membrii responsabili: ENG
 8. RO: "Hall of fame", reprezintă mai exact lista agenților de onoare, ce datorită devotamentului, precum și a prestației fiecăruia, vor fi evidențiați ca în componența acesteia. Cei ce doresc să felicite agenții în cauza, o pot face urmărind modelul de postare, din rândurile următoare: Model de postare: Nickname: Facțiunea din care faci parte: Rank-ul deținut: Parere: Lista Liderilor Hitmen Agency: Lista Subliderilor Hitmen Agency: Lista Rank 5 Hitmen Agency: LISTA REALIZARILOR AGENTILOR HITMEN:
 9. HenrY14

  Nick: Henry14 Rank: 4 La ce ma invoiesc: Sedinta. Data si ora activitatii: 30.07.2019 20:00 Lipsesc din motivul: Sunt plecat in Romania in vacanta, nu pot ajunge ca nu am laptopul cu mine. Raportul, va trebui sa-l fac de la un prieten. Alte precizari: Multumesc!
 10. În acest topic, va avea dreptul să posteze Liderul, Subliderul sau persoana desemnată să conducă o activitate. Model de postare: Nickname: Rank: Data activitatii: Tipul activitatii: Membrii prezenti: Membrii absenti: Membrii invoiti: Alte precizari: Aveți dreptul de a le face un Screen Shot în joc, membrilor prezenți.
 11. HenrY14

  Nick: Henry14 Rank: 4 La ce ma invoiesc: Sedinta. Data si ora activitatii: 19.07.2019 20:00 Lipsesc din motivul: Sunt la munca pana la ora 17;30 (19;30 ora Romaniei). O sa incerc sa ajung pana la 18;00 (20;00 ora Romaniei), dar e si posibil sa intarzii putin. Alte precizari: Multumesc!
 12. HenrY14

  In legatura cu casele si bizurile, as propune sa ramana cu bizul cel care-l detine de mai mult timp, de exemplu, cum am eu Gsls-ul, de cand s-a deschis Rpg4 si am muncit foarte mult sa-l dobandesc.
 13. HenrY14

  * Nick: HenrY14 * Rank: 3 * La ce ma invoiesc: Sedinta / Antrenament / Alte activitati ( War4Fun, evenimente etc) ; Ședință * Data si ora activitatii: 31.05.2019 ora 15:00 * Lipsesc din motivul: Eu voi fi la munca la ora aia, in Londra va fi abia ora 13:00, asa ca pot sa vreau si nu voi fi acolo. * Alte precizari?: Am mai spus si in trecut ca nu pot fi prezent asa devreme, vad ca nu vrea nimeni sa inteleaga..
 14. HenrY14

  Nick: HenrY14 Rank: 3 La ce ma invoiesc:Sedinta. Data si ora activitatii: 12.05.2019 / 16:00 Lipsesc din motivul: Nu am reusit sa-minrezolv treaba cu taxele in Londra si am iarasi programare maine la ora 13:30, adica 15:30 acasa..deci nu am cum sa ajung, munca e mai importanta decat viata virtuala, sper sa intelegi. Alte precizari: Mersi mult.
 15. HenrY14

  Nick: HenrY14 Rank: 3 La ce ma invoiesc:Sedinta. Data si ora activitatii: 11.05.2019 / 16:00 Lipsesc din motivul: Dupa cum bine stii eu locuiesc in Londra si la mine va fi ora 14:00, nu inteleg cum alegi orele astea, dar cu parere de rau am programare la “tax return” si nu voi fi acasa. Alte precizari: Daca ai alege si tu o ora mai tarzie, as putea fi si eu prezent. Daca ai schimbat pe duminica e ok.
 16. HenrY14

  Nick-ul tau: HenrY14 Server: RPG4 Descrierea bugului: Saptamana trecuta (18.03.2019 - 24.03.2019) nu am reusit sa termin raportul iar saptamana aceasta (25.03.2019 - 31.03.2019), am raportul optional pentru ca am avut inactivitate. Acum as vrea sa reiau raportul de saptamana trecuta, doar ca nu ma lasa. Am incercat sa fac un contract sa vad daca se pun punctele pe saptamana trecuta si nu a mers, punctele se pun pe saptamana aceasta, in care raportul meu este optional. Iar in joc nu-mi apare cum ca as avea vreo restanta.. Voi face toate cele 7 puncte care trebuiau de regula sa le fac pe saptamana trecuta si sper ca daca voi fi santionat pe nedrept de catre server, sa se poata face ceva. Circumstantele in care s-a produs bugul: - Screenshot(s): https://imgur.com/a/dzC5bM8
 17. HenrY14

  Nick: HenrY14 Rank: 3 La ce ma invoiesc:Sedinta. Data si ora activitatii: 13.04.2019, ora 20:00. Lipsesc din motivul: Sunt plecat la o aniversare si sigur nu ajung la ora aia acasa. Alte precizari: Multumesc pentru intelegere!
 18. HenrY14

  Nick: HenrY14 Rank:3 La ce ma invoiesc:Antrenament. Data si ora activitatii: 30.03.2019 20:00 Lipsesc din motivul: Posibil sa nu fiu acasa, in caz de ceva, voi fi prezent. Alte precizari: Multumesc pentru intelegere.
 19. HenrY14

  * Nick: HenrY14 * Rank: 2 * La ce ma invoiesc: Antrenament * Data si ora activitatii: 27.02.2019 ora 17:45 * Lipsesc din motivul: Eu abia in jurul orelor 19:00, ajung de la serviciu, pe samp, sunt dupa orele 20:00 (ora Romaniei). * Alte precizari?: .
 20. HenrY14

  Cum adica 5 invoiri o sa accepte Dany? Cine nu poate sa vina, nu vine, face cerere de invoire, nu asa e normal?
 21. Evidenţa ziarelor [Săptămâna 24.12.2018 - 30.12.2018] Raport optional.
 22. Evidenţa ziarelor [Săptămâna 17.12.2018 - 23.12.2018] ■Jack98 (Ziar corectat de Steger) - ziar corect. ■(Danut) (Ziar corectat de [inz]) - ziar corect. ■Daniel.Originalu (Ziar corectat de [inz]) - ziar corect. ■Astract.Ban (Ziar corectat de AlexPower.Ler) - ziar corect.
 23. Evidenţa ziarelor [Săptămâna 10.12.2018 - 16.12.2018] ■Astract.Ban (Ziar corectat de Adrian.Bahaos) - ziar corect. ■Alex.Bahaos (Ziar corectat de Adrian.Bahaos) - ziar corect. ■Zewa (Ziar corectat de Adrian.Bahaos) - ziar corect. ■jack98 (Ziar corectat de Adrian.Bahaos) - ziar corect. ■Vm$ (Ziar corectat de Adrian.Bahaos) - ziar corect. ■Razvaneski (Ziar corectat de Anonymous.ZEW) - ziar corect. ■Razvaneski (Ziar corectat de Mihai.Bahaos) - ziar corect. ■[inz] (Ziar corectat de Dark.Slider) - ziar corect. ■Steger (Ziar corectat de [inz]) - ziar corect. ■Daniel.Originalu (Ziar corectat de [inz] - ziar corect. ■Andrei.Bahaos (Ziar corectat de .R[e]D - ziar corect.
 24. Evidenţa ziarelor [Săptămânile 19.11.2018 - 09.12.2018] Toti reporterii de rank 2 au efectuat corect ziarele.
 25. HenrY14

  Nume: HenrY14Rang: 6BARA RPG persoanei raportate: Dovezi: https://imgur.com/a/qHACXK7Motiv: Limbaj vulgar.Alte precizări: . Carlskin. a fost adaugat cu 1/2 avertismente pentru cuvinte vulgare la adresa unui membru News Reporters.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.