Jump to content

Alexless

Member
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alexless

  1. Iar a venit codatu ala de csabbyk, trage prin pereti jegosu, report toti pe el

    1. ZenoDEMENT

      ZenoDEMENT

      Lua-te-ar in armata

    2. Alexless

      Alexless

      ti am trimis renko prin fan courier, l ai primit?

    3. ZenoDEMENT

      ZenoDEMENT

      nu :)) il astept

       

  2. Bafta portocalelor, aveti grija de voi. Se pare ca am vrut permanent si m-am ales decat cu 14 zile, cred ca e de ajuns sa-mi pierd interesul pentru samp. Va iubesc, sunteti cei mai tari !
  3. enndless STEROID csf te-ai scos cu un fw asta e bft Iar ati frecat manganu la attack, asa va vreau !
  4. Zenod S4F done, este intuneric, cu lagul vad diseara. pup Activitate maxima pentru inca un spawnkill pe HQ Avispa !
  5. GUniT NarcoS cu 2x attack zilnic saptamana asta aveam SF (daca nu am gresit..) - Deci am o problema / problema este ca la primele 2 waruri in fiecare seara datorita vremii (lumina) am umpic de lag adica putin mai mult, iar exact la ora 21:00 cand se face intuneric, scap total de acest lag ( -> scoruri mai bune la ultimele 2 waruri) / - daca se pricepe careva dintre voi, cum as putea sa rezolv acest lucru? am timecyc cu ceata - mai pot adauga vreun mod care sa-mi mentina mereu vremea/intunericul de dupa ora 21:00 ?
  6. GF Maxim16 ce faci ma?! Muzzy mai asteptam de la tine o poveste de viata, cum ai facut ultima data in elc, ai inchis /f si ai vorbit un war intreg
  7. yubyta Ce faci fa graso, intri sa ne faci posturi? Tot asa proasta ai ramas. *Nu o sa stai mult timp in RDT, nici tu, nici fraieru ala din TTB. Salut baietii, diseara iar 4/4 si cam asta a fost saptamana
  8. Macar nu ne mai iei drogurile. Poate prindeți si pe gsb din greseala, nu ar fii rău. Edit: unit mâine îți arat ss cu best salpa
  9. @tuddypwnz http://imgur.com/9mzdo27si eu te iubesc Hai noroc nenorocitilor, in seara asta 4/4 ?
  10. Dupa istoricul la google chrome, cred ca ramai banat, parerea mea deoarece acele cautari sunt recente..
  11. E m y Legend fa cerere de unban si ce sa zic, asteptam. Tu chiar erai ultimul la care ma gandeam sa fie banat pentru aimbot, sincer Bravo ba nenorocitilor pentru waruri. Acum sa dati attack ! #G.unit - somba pola-n ..bestu care mi l.ai furat.
  12. Mamaaaaa mamaaaaa )))) Laur lasa ciocu mai mic ca vorbesti mult si prost.
  13. Mai luam o pula sf daca nu dați attack
  14. Be vali is back in business. Welcome ba nab. Diseara activitate maxima baaaaaa
  15. Dam la curio..*tușește* bine tu? Ia va rog io mult putina atenție - activitate maxima in seara asta pentru 4/4, daca nu sunteți in stare sa faceți kills macar stați uniti la influenta ( valabil pentru câțiva din voi)
  16. v8 BlasT KIA dovezi? tot din clipurile postate de tine?
  17. Nu uitati de attack, incercati sa prindeti pe City Hall SF si pe Arch Angels - war-uri usoare.
  18. Incercati sa fiti si voi putin mai activi pe forum, daca in joc nu reusiti Chiar daca PRINTU ne-a parasit am reusit sa castigam si aseara, ce-i drept la limita. Daca Zenod nu ne-a mintit pe wapp, de luni o sa castigam mult mai usor war-urile. #sanatate
  19. @ZorkyKIA Iti dau dreptate, si tie si tuturor in situatia ta, dar sa nu uitam ca b-zone este o afacere si pe nimeni nu intereseaza faptul ca ai gresit (folosit cod) sau nu ai gresit (situatia ta) Am dreptate?
  20. @Andrew si cu cei experimentati ce facem Andrew? Sa fim seriosi, cineva trebuie sa se gandeasca si la depistarea codurilor care au aparut in ultima vreme si care spui tu ca sunt usor de ascuns, acum nu trebuie sa generalizam tot, adica pe cei care intradevar joaca bine cu cei care folosesc aimbot. E vorba aia "Nimeni nu-i perfect" = "Nimic nu e perfect", o modalitate tot exista, un ceva mic acolo care sa dea de gol acel cod. Eu am fost banat de 3 ori aiurea, iar acum cu scandalul "filmarilor" nici nu stiu cum sa reactionez, daca sunt banat si nu filmez = am cod / daca sunt banat si postez o filmare = am cod. Sorry ca te retin, dar este o problema reala. pup Diseara luam bataieee sobolanilorrr, activitate maxima ba.
  21. PRINTU ZEW printu e prost, fix acum cand aveam toti nevoie de tine ai calcat stramb, asa ai facut mereu..
  22. Evitați attack pe avispa pe turfuri de influenta
  23. Sa va moara la intrare daca nu dați attack pe hq 69
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.