Jump to content

Quest Unirea Principatelor Romane. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

ZeCo

Donator
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Impressive

2 Followers

About ZeCo

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 06/28/2000

Contact Methods

 • Website URL
  hoodtraining.de
 • Steam ID
  mariusssss3

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bremen, Germany
 • Hobbies
  Scripting & Sport

Previous Fields

 • Real name
  Paul
 • RPG1 Nickname
  ZeCo
 • CS 1.6 Nickname
  Alcoolistu^

Recent Profile Visitors

1584 profile views
 1. ZeCo

  Salut, numele meu este Paul, am varsta de 19 ani (aproape 20) si m-am decis sa imi fac un canal de YouTube, avand un PC destul de performant + un Xbox One + PS4 unde pot filma destule jocuri. Ca sa pot „creste”, vreau sa fac un giveaway cu cateva premii pe serverul RPG.B-ZONE.RO. Premiile sunt: Banshee Sandking $500.000 Ce trebuie sa faceti pentru a putea castiga un premiu din aceasta lista? Trebuie sa va abonati la canalul meu de YouTube - ( ZeCo Gaming ) / https://www.youtube.com/channel/UCtY4ReRlBmfFyg2GIZcbZuw?view_as=subscriber Sa apasati butonul de Like acestui video - Sa comentati video ul de mai sus cu Nickname-ul vostru de pe RPG.B-ZONE.RO. ATENTIE: Voi extrage 3 jucatori random din toti care au partecipat la suma de 155 de abonati.
 2. Un Quest clasic ar fi mult mai frumos, parera mea, asa cum era prin 2017-2018.
 3. ZeCo

  Pai, acum fara cearta, ura sau ceva. Am avut si eu gradul de Programator. La ce te ajuta accest grad? Fiind programator, cum arati ca tu meriti accest grad? Din cate vad ai copiat cateva sisteme din GameMode-uri de pe net si cateva topic uri de pe alte forum-uri.. Nu e treaba mea ce faci, dar ce faci tu nu face un programator.
 4. ZeCo

  Ca programator, ar trebuii sa postezi ceva facut de tine, nu ceva care gasesti in orice GameMode.
 5. ZeCo

  Detin XBOX ONE S. Joc in mare parte noul Fifa 21 sau Forza Horizon 4.
 6. ZeCo

  Salutare, Scriu aceasta postare nu pentru a primi mila fata de voi, care citiți, dar sa arat cât de nesimțit poate fi un om. Deci, am început cariera mea pe RPG3 in anul 2015, de atunci am reușit ceva pe server, lider, co-lider, etc... Anul trecut mi-a fost spart acest cont de un specimen numit Bebe.Interlopu Nu știu cum a fost posibil, dar asta a fost.. Am pierdut casa lvl 999, Infernus model vechi, și încă 2 vehicule. El a jucat o perioada pe cont pana a primit ban, după venind la mine și spunând ca ii pare rău și mi-a înapoiat contul, gol și Banat. Dovezi: https://imgur.com/a/6eZ73xC Am fost trist, dar am jucat in continuare și mi-am refăcut contul donând circa 250€. Acum câteva zile, fix in ziua de Paște, vroiam sa ma conectez pe cont dar nu puteam deoarece cineva era deja pe contul meu, a schimbat parola, a vândut toate vehiculele cumparate din Shop înapoi in Dealeship și și-a transfer banii. In concluzie, am rămas și fără cont și fără aproximativ 250€.. Sincer sa fiu, pentru acei 250€ muncesc câteva zile bune, dar pentru contul asta am investit atâția ani.. Mergeti pe contul respectiv in Panel și dați click pe punctul marcat cu verde.: https://imgur.com/a/DCwdpL9 Asta inseamana nesimțitirie. Doar NESIMȚIRE. Fix in ziua de Paste. Nu ai respect? Ce motivatie mai pot avea eu sa încep de la 0? După ce am pierdut atât?.. Chiar e trist. https://imgur.com/a/DCwdpL9Iti doresc totul ce ai făcut tu, dar de 10 ori mai mult.
 7. ZeCo

  Eu nu joc CS:GO. Nici nu stiam ca e gratis. Vand contul pentru ca nu il folosesc.
 8. ZeCo

  Numele produsului: Cont Steam Model: - Starea produsului: - Detalii despre produs: Contul mai are pe el 5,31E, ETS2 si CS:GO Preţ: 15E Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Euro clienti. Metoda de plată: PayPal sau Paysafecard Contact: PM Imagini: https://steamcommunity.com/id/hudsondriver/ Alte precizări:
 9. ZeCo

  multumim. Topic Closed.
 10. ZeCo

  Chiar nu prea am ce spune, lucrezi foarte bine dar mai lucreaza putin doar la text.
 11. ZeCo

  Chiar imi place cum lucrezi dar astea le-ai scos prea pixelate.
 12. ZeCo

  Creatiile sunt in geneal frumoase, dar aproape toate sunt cam pixelate.
 13. ZeCo

  Topic inactiv. T/C.
 14. ZeCo

  Rezolutia trebuie sa fie pe x64, daca e pe x32 e jocul pixelat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.