Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

WG Flavius

RPG3 Helper
 • Content Count

  639
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 Impressive

About WG Flavius

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 07/21/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ludwigshafen Am Rhein
 • Hobbies
  Inotul

Contact Methods

 • Skype
  fdenisiuc
 • Steam ID
  steamcommunity.com/id/FlaviusBZONE

Previous Fields

 • Real name
  Flavius
 • RPG2 Nickname
  Flavius_...
 • RPG3 Nickname
  Flavius_...
 • RPG4 Nickname
  Flavius.

Recent Profile Visitors

2943 profile views
 1. WG Flavius

  Nu stiu cum pot da quote sau de-stea ca sunt de pe telefon, insa Dann a zis asta. " Salut, Exista un regulament al serverului de Discord si acela trebuie respectat. Tu aveai obligația să citești regulamentul. Am văzut că ai vrut sa faci o "gluma", am observat ca esti un utilizator foarte activ la noi pe server. De data asta o sa primesti unban. Apropo, gradul "Discord VIP" nu îl vei mai putea obține." Faptul ca ai facut alt cont de forum nu cred ca are vreo relevanta.
 2. WG Flavius

  It's gooona bee OK... Look at me...look...i'm the captain now.
 3. WG Flavius

  Ai zis-o singur, mi-ai luat-o din gura, nu ai fost in stare
 4. WG Flavius

  @EduardLFC Din tot ce zici nu se poate oglindi decat frustrarea, faza intreresanta e ca tu nu ai functii, deci revin la ce am zis aseara.
 5. WG Flavius

  @EduardLFC Nu ma plang nebunule. Ti-am dat exemplu ca nu se ia lider dupa 3 luni. Liderul sf taxi tot dupa 2 ani a luat.
 6. WG Flavius

  @EduardLFC Pai nu ca nu m'a bagat nimeni in seama bossule. Lider la sfpd a tinut 2 ani, lspd ultimul ~1an si la lvpd 2 ani. Si nu ma plang, chiar imi place ca sublider. Zic ca fapt divers.
 7. WG Flavius

  @EduardLFC Bossule, 3 e de 5 ani nu 2, dar uite, eu am 830 zile PD si nu am avut nicio functie de tip "lider". Deci, nu se ia asa de usor. Apropo, nu e vina noastra ca te a tinut liderul 5 luni pentru rank 4, duratele minime sunt la fel peste tot. Uite-te pe b-zone.ro/leaderrules, cred ca ai mai auzit de linkul ala. Si, de ce sa suportam? Da' suporta tu. Bestia trage la frumoasa si nu frumoasa la bestie. Cum am zis, daca vreti rivalitate doar o sa ingreunati fuziunea, nu o sa o facilitati. Ziceti ca ne faceti un lucru bun noua ca ne primiti pe 1 sau ceva. E un server de samp cu exact acelasi gm ca si celelalte 3:)
 8. WG Flavius

  Ar fi o idee blana @Wizzle!
 9. WG Flavius

  @South Eduard Economie de mijloc, adica cei dr pe 1 sa primeasca mai putin, cei de pe 3 mai mult si sa il liciteze? Nee... ar fi incorect pentru cei de pe 1/2.
 10. WG Flavius

  Eu sunt de parere ca bizurile trebuie arbitrate in functie de valoarea lor de pe 1 sau 2. Adica, daca sa zicem, PNS-ul din Kiribati face 200kk pe 1 si 50kk pe 3/4, GiGeL.DauDiNTuvalu sa primeasca 200kk si nu 50kk inapoi, ca pana la urma, nu e vina lui Gigel ca Bobo face fuziune.
 11. WG Flavius

  Nu inteleg de ce naibii se ataca mai multi civili decat liderii/subliderii de pe 1 si 2 Zici ca sunt liderii fiecarei factiuni ei. Apropo, tipul care se joaca din 2011, sa te lauzi cu rank 4 din FH, pentru 8 ani de SA:MP, puteai mai mult. Suntem o comunitate, nu sunteti voi sefii nimanui.
 12. Wow, ai implinit 108 ani, felicitari. 

 13. WG Flavius

  @WediN North Nu ai absolut niciun drept ca sa adunci comentarii asupra noastra, staffului. Si daca vrei, uite-te pe Web la profilul meu si zi ce difera fata de un cont de pe 1.
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. WG Flavius

  @CBN Vercetty Estate Ideea e super, insa eu sunt de parere ca ar trebui sa se bata in ring, ca sa nu moara jumatate de comunitate degeaba.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.