Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Porc RPG4

Donator
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Porc RPG4

  1. @Kelton ziua 3 si tot misiune buguita... daca nu sunteti in stare sa reparati macar scoateti conditia in care trebuie sa i omori pe toti. in fiecare zi pierd 30 min degeaba pana sa o pot face din a 2-3 incercare.
  2. Iti multumit @Kelton pentru quest Iti multumim pentru cele 2 ore pierdute in data de 01.06.2020 la ora 12:00 deoarece nu exista update fara BUG masiv. ( si nu , nu este o greseala , am 1/7 si am facut questul de 2 ori ) Si nu , nu accept ca pe aceste servere de sa-mp sa avem scripteri de RPG. Scooby.do . totusi.... @Kelton Sa iei masuri ca nu este prima data cand avem questuri si updaturi buguite de este nevoie de rollback uneori ... Nu suntem rpg.Pokemon.rom
  3. Salut B-zone . Lider - Sunt de parere ca cel mai activ lider trebuie sa ramana si cel mai putin activ sa ramana cu r6 . Case - Sa pastreze casa cel care a detinut-o mai mult . asa este corect . Biz - Licitatie intre cei 2 proprietari . Banuri - Sa se stearga toate chiar si cele permanente . Admini - Sa se scada 2-3 grade ( unde se poate ) de admin si sa i pastram pe toti , mereu b zone a dus lipsa de admini .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.