Jump to content

Ediția IV din Miss & Mister B-Zone a început. Înscrieri aici
Summer Wars. Detalii aici

SokoL

Member
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

1 Follower

About SokoL

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 03/17/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

562 profile views
 1. SokoL

  Retrag
 2. SokoL

  Numele tău: SebastianN. Rangul tău: 1 Suma depusă: 5,000$ Dovadă: https://imgur.com/a/Ytqz7uG Data: 29.05.2019 Motivul amenzii: evidenta war
 3. SokoL

  Hei salut, eu sunt noul vostru coleg (si viitorul lider) 😁😁, sper sa ne intelegem de minune!! ❤️
 4. @greeNSN ai aici dovada transferului https://imgur.com/a/Z9g78ne
 5. @SolloDMT1 ai aici dovada transferului - https://imgur.com/a/Qz1pyOP
 6. @JuNNkie1 , @PlayerPro nu ati respectat termenul, dar oricum ma tin de cuvant, dovezile - https://imgur.com/a/iUYS6VA, https://imgur.com/a/tPVayvH
 7. @akyy dovada transferului o ai aici https://imgur.com/a/ixkHbsM Dragi jucatori si scumpii mei sustinatori, tin sa va dezamagesc ca am fost descalificat din cursa electorala. Raspunsul l-am primit de la adminul @Nicolae, care sustine ca nu are nevoie de asa primar cu alte cuvinte. Desigur, suntem in Romania, doar asa aici se rezolva concurenta. Imi pare rau ca luna de luna avem doar "PRIMARI" ce vor functia nu pentru a face ceva p/u jucatori ci doar sa o aiba acolo in log. Desigur ca @Nicolae nu are nevoie de asa primar, care a organizat pana acum zilnic evenimente cu sume grandioase de 500k chiar de cateva ori pe zi, si care si-a alocat 50kk pentru alte eventuri, distractia playerilor si ajutarea celor nevoiasi. Si ce daca serverul exclama ca il vor pe "Texicano Mayor" ca e unul dintre putinii ce organizeaza ceva frumos si se tine de cuvant. Da. si apropo, am observat ca de ficare daca cand faceam un event vinea direct si "Pomana serverului", adica ce folos ca Texi aduce playerii pe server noi nu avem nevoie de el pt ca a dat cu TP 2 luni in urma. Halal sever, continuati asa, inlaturati concurenta absolutistilor. Bye, Texicano se retrage, "Pân' aici a mers ostasul". Interesant ce parere ai tu @Kelton sii tu @Bobo. Cei care m-au sustinut cu cate un /ad, v-as ruga ca pana la 23:59 sa postati dovezile pentru a va acorda premiile, pentru ca Texicano se tine de cavant indiferent de circumstante.
 8. @hebelea banii au fost transferati - https://imgur.com/a/mBgFUbT
 9. @greeNSN o sa primesti banii prin transfer cand o sa fii online. @Tekashi uite aici dovada cu banii transferati https://imgur.com/a/NO1aO6o.
 10. SokoL

  Nick: Texicano RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): [Ghitza] RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Mersi anticipat!
 11. SokoL

  Nick: Texicano Level: 62 Vârstă (reală): 18 ani! Sex (real): Male! Vechime pe server: 3 ani si 8 luni Link profil RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Texicano Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa aduc o serie de reforme, sa ajut cat de mult posibil jucatorii incepatori si sa-i motivez pe cei vechi sa ramana pe server. Ce intenționez să fac pentru jucători: În primul rând promit sa organizez zilnic minim un event de 500k Voi ajuta jucătorii nevoiaşi. Voi micşora taxele , cât de mult se poate. Voi ajuta playerii care nu cunosc serverul. Voi organiza evenimente şi festivităţi , cu premii care variză de la unul la altul. Voi oferi bani tuturor care nu îşi permit ceva din 24/7 , sau să dea /buylevel. Opinia playerilor va fi foarte importantă pt. mine , după ei voi decide. La mai multe distractii ma voi gandi pe parcurs.
 12. SokoL

  Nick: Texicano RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8 Anuntul dorit: Dai un [/ad] de $100 si primesti pana la $1.500.000 Check Forum > RPG2 > General > Services > Texicano - Mayor RPG2. Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/BoMvggV Alte precizari: Interval 10:00-01:00
 13. Texicano - Mayor RPG2 Cum pot castiga bani folosind acest serviciu?: Poti castiga bani foarte simplu, iti alegi un pachet de mai jos, iar apoi vi si postezi dovezi cu [/ad]-urile date. Cum iti spun cand am terminat un pachet?: Poti lasa un reply cu modelul de mai jos. Recomand incarcarea pozelor pe imgur. Nick: Poze cu [/ad]: Pachetul: Alte precizari: Ce pachete pot lua?: Unul din cele de mai jos. 10 anunturi - $50.000 20 anunturi - $120.000 35 anunturi - $250.000 50 anunturi - $500.000 100 anunturi (pachet bonus) - $1.500.000 Ce anunturi pot da?: Iti alegi un pachet (cate anunturi vrei sa dai) si poti da oricare din [/ad]-urile de mai jos. Iti doresti ca luna aprilie sa fie plină de eventuri de neuitat? Atunci ai un nevoie de un primar bogat! #Texicano #Mayor! Luna aprilie va fi mai frumoasa daca alegi Texicano primar. #Eventuri de neuitat cu un primar bogat #Texicano #Mayor! Nu uita sa-l votezi pe Texicano primar pe luna aprilie! #PrimarBogat #EventuriDeNeuitat #Texicano #Mayor! Exista anunt suplimentar care poate fi dat in numar de 3 / pachet si va fi recompensat cu $50.000 in plus la pachet, anume: Dai un [/ad] de $100 si primesti pana la $1.500.000 Check Forum > RPG2 > General > Services > Texicano - Mayor RPG2. Intervalul orar in care pot fi publicate anunturile este 11:30-01:00.
 14. SokoL

  Denumirea originala al modului: CMD Taxi Descrierea modului: Inlocuieste multe comenzi mai lungi si mai are multe altele. Poze / Video (obligatoriu): https://imgur.com/a/vAR41mw Download Link: https://www8.zippyshare.com/v/nsgDD144/file.html Instructiuni de instalare (obligatoriu): se descarca si se pune in cleo Alte precizari: Bafta
 15. Salutare B-zone niste moduri / programe sau nu mai aveti lag sau sa aveti mai multe in SA:MP daca aveti un calculator mai slab. Sa incepem... 1. Fps UNLOCKER Acest mod te ajuta daca doresti sa treci limita de 102 FPS-uri (doar dacaai ai un pc bun si ai constant 100+ FPS-uri). Cum il instalez: Acest mod trebuie bagat in CLEO si iti trebuie SAMPFUNCS pentru a merge. Poze / Videoclip: Nu sunt necesare: Download: https://www6.zippyshare.com/v/pcflXCIh/file.html *2. Gta3.img low PC Acest mod te ajuta foarte mult sa ai multe FPS-uri dar o sa ai o calitate mai slaba decat GTA-ul default. Cum il instalez: Acest mod trebuie bagat in MODELS > Gta3.img. Il puneti acolo, asteptati cat se baga si dupa il aveti in SA:MP. Poze / Videoclip: https://www.youtube....8&v=Q_L3IrK3e7Q | Acest videoclip nu-mi apartine, eu doar v-am prezentat acest mod. Download: http://www.mediafire...2p0lks/gta3.rar *3. Efecte ANTI-LAG. Acest mod te ajuta foarte mult in marirea FPS-urilor pentru ca scoate efectele de nos, sange etc. Cum il instalez: Acest mod trebuie bagat in MODELS > si il dezarhivati acolo. Poze / Videoclip: Nu am, va puteti da seama din descrierea de mai sus. Download: http://www.mediafire...Effecte LOW.rar *4. Vegetatie OFF. Acest mod iti scoate toata vegetatia de pe SA:MP si iti da multe FPS-uri Cum il instalez: Acest mod trebuie bagat cu Spark, aveti link la sfarsit. Poze / Videoclip: https://imgur.com/a/zuPSe Download: http://moduri.ro/vegetationoff/ *4. SA:MP Fps LAG fix Pack. Acest mod contine mai multe moduri, instructiiunile le puteti vedea in WinRar sau alt program folosit de voi. Cum il instalez: In acel Folder aveti mai multe lucruri, cum ar fi CLEO, MODELS etc. Va uitati ce aveti acolo si extrageti tot in folder-ul jocului principal unde aveti GTA:SA. Poze / Videoclip: https://imgur.com/a/NO8Y1 Download: http://www.mediafire...x Pack v1.3.zip *5. Ping FIX / Fps SETTINGS by Microsoft. Acest mod va ajuta sa nu mai aveti PING foarte mare si sa aveti mai multe FPS-uri in joc, acesta nu este un virus este ceva de la Microsoft zis de ei Regedit. Cum il instalez: Il dezarhivati intr-un folder si de fiecare data cand intrati in calculator (cand il porniti) trebuie sa le reporniti. Poze / Videoclip: https://imgur.com/a/Tianr Download: http://www.girlshare.ro/32941150 Aici aveti niste moduri de care va puteti folosi cand veti baga modurile: Cleo: http://moduri.ro/cleo/ SAMPFUNCS: http://moduri.ro/sampfuncs/ Spark: http://www.gtagarage...how.php?id=1503 Daca aveti probleme cu aceste moduri nu uitati sa-mi dati PM. (aceste moduri nu sunt factute de mine, eu doar am vrut sa va ajut. Modurile cu * sunt cele care va maresc FPS-urile mult.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.