Jump to content

Philippeanu

Member
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Philippeanu

  1. Vad ca unii sunt pe server, cum , nu stiu. Nu va speriati ca oricum nu se fac 1000.
  2. Sunt liber pana la ora 16 cam asa . Daca ai vrea , poti sa o faci de dupa masa pe la 13-14 sau na cum vreti.
  3. Nickname: Philipp Rank-ul pe care îl deţii: Candidate Paramedic (1) Nick-ul celui reclamat: I.Mada Status bar ( Al celui reclamat): Level-ul celui reclamat: 40 Motivul: call 112 aiurea Dovada: (ScreenShot, Video): https://imgur.com/a/jSRS3mn
  4. Vrem fuziune intre RPG3 SI RPG4, Mai BINE 800 playeri pe un server decat 300 pe 2 servere. !!!! 

    1. Show previous comments  1 more
    2. RaiN

      RaiN

      Nu este o idee foarte bună, dacă stai să te gândești nu o să mulțumești toți jucătorii cu averile, și cum faci cu liderii / membrii de facțiune? Hai că helperii și adminii îi rezolvă dar restul? Averile, orele jucate, gold. Asta înseamnă timp pierdut. Dacă așa au făcut alte *servere*, B-Zone nu trebuie să copie asta,  nu e o opțiune. Odată ce deschizi un server îl lași pe ăla, ai facut-o asta e, mergem înainte.

    3. Philippeanu

      Philippeanu

      @RaiN, dacă s-ar face fuziune nu pierzi averea, îți dau un exemplu: Ai 2 case și vrei sa te muti doar in una, tu îți iei și din aialaltă casa lucrurile și îți mai rămân. Așa ar fi și dacă s-ar face fuziune. Doar că contul tău și averea îți rămân,  doar contul se muta pe un alt server. Și aia cu lideri și facțiunile ar fi mai greu.

    4. Ronic

      Ronic

      Nu, nu vrem fuziune.

       

  5. Doom (stilizat ca DOOM) este un science fiction primul-person shooter joc video dezvoltat de către id Software şi publicate de Bethesda Softworks. O repornire din seria Doom, este al patrulea titlu în seria principală şi în şi prima majore în aceasta de la lansarea din Doom 3 în 2004. Jocul a fost lansat pe 13 mai 2016 pe Microsoft Windows, PlayStation 4 si Xbox One. Jocul este creat de către id Tech 6. Jocul este jucat în întregime dintr-o perspectivă first-person, cu jucători a lua rolul de un anonim marine, ca el luptele forţele demonice din iad care au fost dezlănţuită de Union Aerospace Corporation pe un set de viitor colonizat planeta Marte. Gameplay-ul revine la un ritm mai rapid cu niveluri mai deschis, mai aproape de primele două jocuri, mai degrabă decât mai lent supravieţuire groază abordarea adoptată de Doom 3. It de asemenea features mediu traversal, upgrade-uri de caractere, şi capacitatea de a efectua execuţii pe duşmani, cunoscut ca "slava ucide". Jocul, de asemenea, sprijină o componenta multiplayer online şi un editor de nivel, denumite "SnapMap", ambele co-dezvoltat cu ID-ul software-ul de anumite afinitate şi escaladarea Studios respectiv.
  6. ACS Poli Timișoara a reușit prima victorie la finalul unei partide în care s-au transformat trei penalty-uri de ambele părți. Oltenii au pierdut șansa de-a încheia etapa a cincea de pe prima poziție a clasamentului. Oltenii au pornit în forță partida de pe Bega și au avut primele ocazii de-a înscrie. Vătăjelu a urcat bine de fiecare dată, dar centrările sale nu au fost finalizate de Rambe și Ivan. Cu doar două minute înainte de final, Rambe se dezechilibrează la marginea careului, însă în ultimul moment găsește forța de-a trimite un șut la poartă, care îl nimerește în mână pe Șeroni. Robert Dumitru nu vede hențul comis și lasă jocul să continue. La poarta adversă, Acka îl faultează pe Bărbuț la limita careului, iar centralul arată punctul cu var. Artean îl învinge pe Calancea și intră în avantaj la vestiare. La reluare, CS U Craiova este aceeași echipă care domină meciul, iar după un sfert de oră, după ce Șeroni îl faultează pe Ivan, Robert Dumitru arată penalty. Zlantinski execută și restabilește egalitatea. Șapte minute mai târziu, Nuno Rocha înalță balonul în careu și trimite peste Curileac și Șeroni dintr-o poziție dificilă. Este 2-1 pentru olteni, care tratează cu ușurință partida. Apărătorul bănățean se revanșează față de coechipieri după ce face o cursă bună și îi trimite în careu lui Popovici. Popov îl faultează, iar centralul dictează al treilea penalty. Artean reușește să transforme a doua oară, iar finalul partidei este relansat. Bărbuț găsește puterea necesară pentru o cursă de 75 de metri, Vătăjelu se apropie de el, iar atacantul bănățenilor șutează la colțul lung și înscrie pentru primele trei puncte ale echipei.
  7. Nickname: Bircea.D Level-ul detinut: 22 Factiunea din care faci parte: News Reporter Voi respecta regulile prezentate mai jos?: Da Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?: Da Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Multumesc
  8. https://www.youtube.com/watch?v=xavtZ5nsQTg
  9. Simona Halep a avut un an excelent, cel mai bun al carierei, în 2015, iar performanțele sale nu au rămas neremarcate. Experții din tenis consideră că este doar o chestiune de timp până când românca va câștiga un turneu de Grand Slam. Să fie 2016 anul Simonei? Halep a câștigat turneul de la Indian Wells, a ajuns în semifinale la US Open și a devenit principala concurentă a Serenei Williams, numărul 1 mondial. ”La 24 de ani, are încă cei mai buni ani ai carierei în față”, scrie site-ul tennis.com, care lansează o dezbatere privind șansele Simonei de a se impune într-un turneu de Mare Șlem. ”Au experții dreptate?”, se întreabă site-ul citat. ”Sezonul trecut, când a fost vorba de evenimente importante și de competiții puternice, rezultatele lui Halep nu au ținut mereu pasul cu rankingul și cu reputația sa. La turneele de Grand Slam, a ieșit încă din runda a doua la Roland Garros și din prima rundă la Wimbledon. Și în ciuda faptului că a fost principala favorită, a părăsit foarte devreme Turneul Campioanelor de la Singapore. Deși a avut un bilanț de 49 de victorii la 17 înfrângeri în 2015, scorul general a fost doar 5-7 împotriva jucătoarelor de Top 10. Halep e încă nouă în acest joc al așteptărilor înalte. La începutul lui 2013, abia intrase în Top 50”, scrie tennis.com. ”Cu toate acestea, puține jucătoare sunt atât de talentate și de dinamice ca Halep, dar aceste calități o fac să ceară încă și mai mult de la ea însăși. Perfecționistă întotdeauna, Halep devine repede negativă în momentul în care eșuează în a-și îndeplini propriile așteptări. În WTA, titlurile de Mare Șlem ajung invariabil la jucătoare puternice, care reușesc să ia totul în propriile mâini. Nu contează cât de talentată e Halep, mereu va fi o luptă dificilă în tenisul feminin”, mai scrie site-ul amintit. Experții în tenis imaginează și două situații diametral opuse pentru 2016 în ceea ce o privește pe Halep. În cel mai bun scenariu imaginat de tennis.com, Halep ar trebui să câștige în 2016 primul său turneu de Grand Slam. ”Rezultatele inconstante ale lui Halep din sezonul precedent ar putea fi transformate într-un câștig de experiență prin care orice campioană trebuie să treacă. Cu Serena Williams la 35 de ani și cu Maria Sharapova la 29, turneele de Grand Slam ar putea să li se deschidă noii generații, iar Halep e cea mai talentată membră a acesteia”, scriu experții. În cel mai rău caz, însă, ”colegele de generație ale Simonei Halep, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki și Jelena Jankovic, trei jucătoare talentate care au jucat finale, dar nu au reușit să câștige încă niciuna” ar putea să-i fure prim-planul româncei în acest an. Concluzia analizei celor de la tennis.com este următoarea: ”Halep este numărul 2 mondial și încă nu a ajuns la apogeul carierei, dar trebuie să fie mai proactivă pe durata punctelor - și mai rezistentă între ele - pentru a putea face pasul următor”
  10. Se pare ca Leicester este in forma Leicester conduce clasamentul din Premier League cu 47 de puncte după 23 de etape, iar modesta formaţie condusă de Ranieri are şanse importante de a termina sezonul între primele patru formaţii. O astfel de clasare i-ar duce pe cei de la Leicester în UEFA Champions League, situaţie care nu le convine deloc echipelor de tradiţie.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.