Jump to content

BogdaN.w0w

Member
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About BogdaN.w0w

  • Birthday 09/09/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Altensteig 72213, Germania
  • Hobbies
    Football, Tennis.

Contact Methods

  • Skype
    bbogdy00

Previous Fields

  • Real name
    Bogdy

Recent Profile Visitors

314 profile views

BogdaN.w0w's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • 10 Reactions Given
  • 1 Reaction Given
  • 1 Reaction Received
  • 15 Posts
  • First Post

Recent Badges

4

Reputation

  1. - Nume: BogdaN.w0w - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/BogdaN.w0w - Tipul de interviu dorit: Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Yes. - Alte precizări:-
  2. Nume: BogdaN.w0w Rank: 1 Numarul pachetului: 4 Anunţul: Clanul [VODA] recruteaza membri activi, cu minim nivel 30. Contactati un membru pentru invite! Anunţurile publicate (dovada): https://imgur.com/a/4voRmkE Alte precizări: -
  3. Nume: BogdaN.w0w Rank: 1 Dovada: 1. Folosiți comanda [/rolldice] până când obțineți numărul 1. : https://imgur.com/a/7TAadOA 2. Realizați o poză cu camera-foto casei cu ID-ul 44. : https://imgur.com/a/DR0cvP2 3. Realizați o poză cu camera-foto unui Helper. : https://imgur.com/a/ZJC6B0h 4. Mergeți cu un Taxi până la businessul Plane Rent LV. : https://imgur.com/a/cDj2Gw0 5. Colectați 10 arteface la jobul Arheolog. : https://imgur.com/a/gDZwozN 6. Vindeți 10 pești la Jobul Pescar. : https://imgur.com/a/FE1GpUQ 7. Organizați un eveniment cu titlul "1000 Zile" prin comanda [/requestevent]. SAU 5. Mergeți cu un News Van pe Muntele Chilliad. : https://imgur.com/a/ORKabOP 8. Oferiți suma de $10.000 prin [/pay] unui jucator civil. : https://imgur.com/a/k6QXNiu 9. Folosiți comanda [/fireworks] de 5 ori la HQ-ul facțiunii News Reporters. : https://imgur.com/a/e9iunui Alte precizari: Frumoasa misiune. Mai venim.
  4. Viata Reala: - Nume: Lesan Bogdan - Varsta(minim 16 ani): 16 ani. (Data nasterii: 09.09.2000) - Clasa: a 10-a, Markgrafenschule, Altensteig - Germania. - Profilul la care studiati(daca sunteti la liceu): Eu studiez Limba Germana intensiv, alaturi de Limba Engleza, Matematica, MNT (Chimie), Biologie, Ethik (Etica) si WUI (Informatica). - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte): Salut! Eu sunt Bogdan, un baiat din Altensteig, Baden-Württemberg, Germania. Sunt un baiat glumet, imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, imi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred cam am din toate câte ceva, asta înseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci când trebuie, asta înseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce în picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as încerca, adica nu pot pune la fund asa cum zice în popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa. Viata virtuala: - IGN (In game nick): BBogdy - Cat timp acorzi serverului B-Zone Minecraft pe zi?: Aproximativ 3-4, avand un program pana la ora 12:45 (ora Germaniei, 13:45 ora Romaniei) - Cu ce crezi ca se ocupa un Helper?: Un helper se ocupa cu acordarea de informatii, cu ajutarea jucatoriilor la preoblemele pe care acestia le intampla si cu stabilirea unei relatii de prietenie intre STAFF si jucatori. - De ce vrei aceasta functie?: Deoarece cred ca ma descurc cu aceasta functie si imi place foarte mult sa ajut oamenii care sunt la ananghie. - De cat timp joci Minecraft?: De aproximativ 2 ani. - Sanctiuni primite de la helperi / moderatori / admin (minciunile vor fi sanctionate cu interdictia permanenta la functii pe server): Kick: /t aiurea. - Ai mai detinut functii pe Minecraft B-Zone, chiar si in alta generatie (alti owneri, ex: Katzuno, Vennom, KaZep, Snifel, etc.)?: Nu. - Ai citit regulamentul serverului si poti aplica sanctiunile "ca la carte"?: Desigur. - Timp petrecut pe server ( apare cand intrii pe server sau comanda /ontime la lifetime played): http://imgur.com/a/C5Vam - Alte precizari: Sper sa fiu ales pentru functie. Va voi promite ca nu va voi dezamagi. Voi respecta decizia dumneavoastra. O zi/seara minunata in continuare.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.