Jump to content

johni carson

Member
  • Posts

    298
  • Joined

  • Last visited

About johni carson

  • Birthday 12/07/2002

Contact Methods

  • Website URL
    ---
  • Skype
    ---
  • Steam ID
    Crispelo*
  • Discord
    ---
  • Instagram
    ---

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bacau

Previous Fields

  • Real name
    Denis
  • RPG1 Nickname
    johniKMF

Recent Profile Visitors

738 profile views

johni carson's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member
  • 30 Days Member

Recent Badges

3

Reputation

  1. johni carson

    Nick: johniKMF Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Ma vad cu niste prieteni. Data activitatii la care nu poti veni: 5/5/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes la war.
  2. johni carson

    Nick: johniKMF Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War. Motivul invoirii: Am ceva de rezolvat la scoala, e destul de complicat. Data activitatii la care nu poti veni: 29/04/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 (invoirea de ieri a fost pusa preventiv, am reusit sa intru). Alte precizari: Succes!
  3. johni carson

    Nick: johniKMF Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War. Motivul invoirii: E ziua unei cunostinte, cred ca o sa ii fac o vizita. Data activitatii la care nu poti veni: 28/04/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes!
  4. johni carson

    Nick: johniKMF  Rank: 4 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): Waruri Motivul invoirii: E ziua unei rude si vin in vizita cateva persoane. Data activitatii la care nu poti veni: 20.04.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes!
  5. johni carson

    Nick:johniKMF Rank:3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii:Contul este spart, sper sa se rezolve astazi, astept un raspuns la Recover. Data activitatii la care nu poti veni:1404/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):2/2 Alte precizari: Imediat ce aflu contul, voi fi ON.
  6. johni carson

    Nick:johniKMF Rank:3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii:Nu mai gasesc contul, daca va vine sa credeti sau nu... am pierdut parola sau probabil a fost spart. Data activitatii la care nu poti veni:13/04/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: Incerc sa rezolv, Adytza daca o sa intampin probleme mai mari te contactez prin PM.
  7. johni carson

    Nick:johniKMF Rank:3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii: Am o problema urgenta de rezolvat, daca reusesc sa termin intru. Data activitatii la care nu poti veni: 09.04.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):2/2 Alte precizari:Succes si la multi ani Adytza!
  8. johni carson

    Nick:johniKMF Rank:3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii:Am o problema personala. Data activitatii la care nu poti veni:06.04.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1 Alte precizari:Succes!
  9. johni carson

    Nick: johniKMF Rank:3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii: Nu stiu daca pot intra, am o problema de rezolvat. Data activitatii la care nu poti veni:02.04.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1 Alte precizari: Bafta! Sper sa pot intra.
  10. johni carson

    Nick:johniKMF.HYENA Rank:3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii:Nu sunt acasa. Data activitatii la care nu poti veni:17.03.2020. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2. Alte precizari: Succes!
  11. johni carson

    Nick:johniKMF.HYENA Rank:2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Merg la un majorat. Data activitatii la care nu poti veni: 12/03/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Poate rezolv cumva sa intru, nu promit nimic. Succes si multumesc.
  12. johni carson

    Nick:johniKMF.HYENA Rank:2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Nu sunt acasa. Data activitatii la care nu poti veni: 10/03/2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes!
  13. johni carson

    Nume:johniKMF Rank:2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate):War Motivul invoirii: Nu stiu daca ajung la wars, nu sunt acasa. Data activitatii la care nu poti veni:06.03.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Succes!
  14. johni carson

    Nick: johniKMF Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Sunt plecat, nu sunt sigur daca o sa ajung. Data activitatii la care nu poti veni:28.02.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta!
  15. johni carson

    Da, o idee buna dar cel mai bine ar fi de la 19:00-21:00, parerea mea.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.