Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

PredaTHor

Member
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PredaTHor

  1. Nick: PredaTHor.[OLD] Level: 36 Rank: 2 Vechime: 3 saptamani si ceva De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece nu mai am timp de war-uri. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da. Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una buna,o familie,mi-am facut multi prieteni.Pacat ca unii de sus au stricat aceasta factiune,si-au batut joc de munca unora! Nowerbach esti super frate,se vede ca iti dai tot intersul si vrei sa ajuti in cel mai bun mod posibil,sper sa aduci acest gang unde ii este locul(sus)! Stiu ca poti! :> Alte precizari?: Multumesc! Bafta baietii! Te pwp Nower!
  2. Nick: PredaTHor.[OLD] Level: 36 Rank: 2 Vechime: 3 saptamani De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece nu mai am timp de war-uri,nu mai am chef mereu sa fim numai catee 7-8-9 pe turf. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da. Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una buna,o familie,mi-am facut multi prieteni.Pacat ca unii de sus au stricat aceasta factiune,si-au batut joc de munca unora! Nowerbach esti super frate,se vede ca iti dai tot intersul si vrei sa ajuti in cel mai bun mod posibil,sper sa aduci acest gang unde ii este locul(sus)! Stiu ca poti! :> Alte precizari?: Multumesc! Bafta baietii!
  3. In cat timp se alege un nou lider? Avem nevoie de cineva care sa conduca gang-ul,care sa ne coordoneze,care sa ridice aceasta factiune.Trebuie pus cineva competent odata pentru totdeauna!
  4. Bafta pe viitor! Imi pare rau de ce s-a intamplat! Oricum,GSB se intrece deja,sufera prea mult,nu mai tine mult la ei,sper sa ne mai auzim prin joc! Te-am pupat!
  5. Noapte buna baietii! Dormiti toti de mult praduitorilor!
  6. Eu cu fratele SQuiZz asteptand "dragii" de SP http://postimg.org/image/5w5le94id/ea060628/
  7. Salutare tuturor! Cum o mai duceti? Incetul cu incetul ne vom ridica,mai ales dupa morala din war-ul de aseara!
  8. Neata! Ba ce s-a intamplat? Am intrat de dimineata,chat-ul factiunii oprit,nervositate mare si replici picante la discutii
  9. Neata! Gata cu simularile,insfarsit <3 De acum sa inceapa "nebunia" Bafta tututor pe azi!
  10. Salutare tuturor! Primul meu post aici,sper sa mai urmeze! Ma bucur ca m-am alaturat voua si sper sa facem o treaba cat mai buna si sa ne intelegem cat mai bine!
  11. Multumesc! Sunt foarte frumoase amandoua! @Beelzebub daca ai putea sa scrii si "B.Zone" undeva ar fi super! Mai astept niste creatii!
  12. Nick: KHK Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută : - Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Vreau ca sa modificati avatarul meu actual.Un contrast,o luminozitate,niste efecte,claritate sporita,orice,numai sa se vada mai bine! :> Text: PredaTHor. B-zone Dimensiuni: 150 x 300 Alte precizari: Multumesc! Astept cat mai multe creatii!
  13. Foarte reusite! Felicitari si continua pe viitor!
  14. Votez v1.Mie unul imi place mai mult!
  15. Votez V2- este mult mai clara decat v1 iar efectele sunt absolut superbe!
  16. Votez v2.Luminozitatea din poza are un efect aparte!
  17. Votez v1! Imi place mai mult,e ceva deosebit!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.