Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AlexandraNutescu

Member
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Female

Previous Fields

  • Real name
    Alexandra

AlexandraNutescu's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Nickname: Alexandra_2001 Level-ul detinut:9 Factiunea din care faci parte:News Reporters. Voi respecta regulile prezentate mai jos?:Desigur Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?:Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?:Da. RPG Bar (bara mica): Alte precizari:
  2. Nume: Alexandra_2001 Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4): 4 Serviciul a fost oferit jucatorului: DeaDInSiDe Anuntul dat( + link-ul): Cauti un loc bun in care sa-ti alimentezi vehiculul si nu gasesti? Atunci [/findbiz 75] este solutia ideala! Am mai multe link-uri.. nu am putut sa le pun doar pe 1. Primul link :http://postimg.org/gallery/1vr1jvmk/634cded1/. Link 2: http://postimg.org/gallery/7jqblgbg/ee1c7e71/ . Link 3: http://postimg.org/gallery/aveikiqk/c4b1bf1d/ . Durata in care am dat anunturile: 18.05.2016 - 25.05.2016 Alte precizari: Este primul meu pachet, sper sa fie bun.
  3. Nickname: Alexandra_2001 Level-ul detinut:8 Factiunea din care faci parte:News Reporters. Voi respecta regulile prezentate mai jos?:Desigur Sunt de acord cu preturile prezentate mai jos?:Da. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?:Da. RPG Bar (bara mica): Alte precizari:
  4. Nick: LeBoboc69 Level-ul detinut:30 Subiectul interviului: Interviu simplu. Veti respecta regulile prezentate mai jos?: Cu siguranta. Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?:Da. RPG Bar (bara mica): Alte precizari: Pe parcurs o sa mai vina si altii de la mine din factiune! Maxim 2.
  5. Nickname: LeBoboc69 Tipul de live (in 3, 4, 5): 5 neamule. Nickname-ul participantilor: LeBoboc69, ETZesty99, MedLife, Gaboon18 RPG Bar-ul meu: RPG Bar-ul participantilor: Aveti un subiect anume pe care doriti sa il dezbatem?: Nu Sunteti de acord cu preturile scrise mai jos?: Da Sunteti de acord cu regulile prezentate mai jos?: Da Sunteti de acord cu faptul ca veti fi pusi pe lista neagra daca incalcati una sau mai multe reguli ale interviului?: Da Alte precizari: Multam.
  6. - Nick-ul tau:Iuli.L - Prenume:Marian - Varsta:15 ani. - Locatia:Gura-Humorului , Suceava. - Ocupatie:Mare parte din timpul liber il dedic jucand sa:mp. - Jocul(rile) preferat(e):Imi place sa joc sa:mp si cand am timp mai bag un Clash of Clans pe telefon. - Hobby-urile tale:Imi place fotbal-ul , biliardul , tenisul de masa si Gaming-ul. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Sunt un baiat glumet , amuzant.O persoana sociabila , comunicativa. - De unde ai aflat de B-Zone Community?:De la un prieten acum 2-3 luni. - Alte precizari?:Atat , multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.