Jump to content

RooneyRPG2

Donator
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

About RooneyRPG2

  • Birthday 09/05/1997

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/zaharia.felix
  • Skype
    felix72369

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Calarasi
  • Hobbies
    Fotbal,Box,Grepolis si SA:MP

Previous Fields

  • Real name
    Zaharia Felix

Recent Profile Visitors

1024 profile views

RooneyRPG2's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

12

Reputation

  1. RooneyRPG2

    Salutare baietii!
  2. Nickname: Pritt1 Rank: 5 Am fost sanctionat cu amenda pentru: Absenta de activitate Dovada cu [/fdeposit]: Nickname: Pritt1 Rank: 5 Am fost sanctionat cu amenda pentru: Absenta de activitate Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/2ZKTNNN Alte precizari?: -
  3. Nick:[oC]Rooney Rank:Dispatcher (4) Ore jucate in luna curenta: 26 De ce vrei sa devii tester?: Pentru a ajuta factiunea in a recruta cat mai multi membri seriosi si responsabili. Ce inseamna functia de tester?: Functia de tester este o functie ierarhizata intr-o factiune imediat sub functia de sublider . Un tester trebuie sa inspire incredere si sa nu se lase influentat de potentialele tentative de fraudare ale jucatorilor. Te crezi pregatit pentru a primi aceasta functie?: Da, ma consider pregatit si sunt sigur pe mine in aceasta privinta. Ai mai fost tester? Unde si cat timp?: Ultima data cand m-am ocupat de testarea candidatilor a fost cand am ocupat pozitia de sublider in Las Venturas Police Department pentru o perioada mai indelungata de 120 de zile. Caracterizeaza-te in 10-15 cuvinte: Sunt serios, responsabil, incerc sa ajut membrii factiunii oricand este posibil. Nu simt sa intru in prea multe detalii aici. Va urez o zi buna si multumesc anticipat pentru timpul acordat procesarii aplicatiei mele.
  4. Nume: Rooney Rank: 4 (Dispatcher) Dovada: https://imgur.com/a/4oQCECl Alte informatii: Va pup!
  5. RooneyRPG2

    Nick: Rooney Data:20.05.2019 Rank:Cabbie(3) Am fost sanctionat de (Nickname sau bara rpg):ealocin Am fost sanctionat pentru:Permis suspendat timp de 3 ore. Dovada cu [/fdeposit]:https://imgur.com/a/uD0KrzM Alte precizari:@eB Alin M-am grabit.
  6. Nick: RooneyRank: 2Data sedinţei/activității: 20.04.2019Motivul absenţei: Nu sunt sigur ca pot ajunge dij cauza iubitei mele care este insarcinata si trebuie sa fiu cu ochii pe ea.Alte precizări: Daca apare vreo schimbare voi informa liderul. Multumesc anticipat.
  7. Nick:Rooney RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista):CedeR RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:Va multumim anticipat.
  8. Nick:Rooney RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): N/A. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): N/A. Alte precizari: Nu am.
  9. DUMINICA- ȘEDINȚĂ - Ora: 16:00 Data: 21.02.2016!

     

     

     

    • Cine lipsește și n-are cerere de învoire cu un motiv bun va fi sancționat cu Faction Warn.
    • Vreau să stabilim lucruri importante , așa că trebuie prezență maximă.
    • Am nevoie ca toti membrii sa fie prezenti ca sa nu fie dupa sanctionati aiurea, nu veniti cu motive banale la cererea de invoire ca nu va accept.
  10. Nick: Rooney.BRAZILIANU Rank: 6 Am dat test cu: DaniXXL Data testului: 01.09.2017 Admis / respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 0/3 Rezultatul la proba de arme: 1/6 Rezultatul la proba de amenzi: 0/4 Alte precizari: Bafta
  11. Nick: Rooney.BRAZILIANU Rank: assistant Chief (6) Am dat test cu: .C0C@1N3 Data testului: 08.08.2017 Admis / respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 0/3 Rezultatul la proba de arme: 1/6 (un duel m4 am luat!) Rezultatul la proba de amenzi: 0/4 Alte precizari: Mult succes!
  12. Pacat de asta ba a mai fost rank 5 aici!
  13. KalasHH acceptat in SWAT. Uită-te in topicul cu Evidentă Rapoarte să vezi ce puncte sunt valide in cadrul SWAT, multă bafta la raport.
  14. RooneyRPG2

    Nume: Rooney.SPONSORUL Rank: 2 Dovada: Alte precizari: Nu sunt!
  15. cristian66 acceptat in SWAT. Uită-te in topicul cu Evidentă Rapoarte să vezi ce puncte sunt valide in cadrul SWAT, multă bafta la raport. WooZyE acceptat in SWAT. Uită-te in topicul cu Evidentă Rapoarte să vezi ce puncte sunt valide in cadrul SWAT, multă bafta la raport.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.