Jump to content

Grenex

VIP
  • Posts

    779
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Grenex

  1. Grenex

    @Doruuuu imi plac foarte mult doar daca poti sa scoti B-Zone Community
  2. Grenex

    Aveti toti +1 dar mai astept poate o sa-mi placa altele. pup si mersi pentru ajutor.
  3. Grenex

    Display Name:Grenex. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil):Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):https://forum.b-zone.ro/topic/402637-cerere-grenex-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură):https://imgur.com/a/qzKfn Tema (În caz că nu există o imagine):- Text:Grenex. Dimensiuni:- Alte precizări:Sa nu fie scris b-zone.ro in poza.
  4. Grenex

    Am ales, multumesc frumos. Aveti toti cate un +1 ?
  5. Grenex

    Display Name:Grenex. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil):Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):https://forum.b-zone.ro/topic/389660-cerere-grenex-logo/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură):https://imgur.com/a/qzKfn Tema (În caz că nu există o imagine):- Text:Grenex. sa fie GIF Dimensiuni:- Alte precizări:Mersi.
  6. Grenex

    Mooor +1
  7. Grenex

    claaaar darknight
  8. Grenex

  9. Grenex

    Bestiala poza =))))
  10. Grenex

    Multumesc, o sa mai astept alte logo-uri, sa vad care imi place mai mult, ai +1
  11. Grenex

    Display Name:Grenex. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil):Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură):Vreau sa fie skinul 265 s sa scrie Grenex. Liderul Thau Tema (În caz că nu există o imagine):- Text:Grenex. Liderul Thau Dimensiuni:Stiti voi. Alte precizări: Merci.
  12. Grenex

    La multi anisori B-ZONE, FORTA.
  13. Grenex

    Multumesc frumos, puteti da T/C, mi-am ales deja, pwp.
  14. Grenex

    Display Name:Grenex Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):https://forum.b-zone.ro/topic/370894-cerere-crizzzatu-logo/#entry5614261 Imagine (obligatoriu pentru semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine)Sa fie o imagine neagra pe fundal si sa fie scris G de la grenex, sau daca se poate gen este numele jos si in mijloc se schimba litera. Text:Grenex. Dimensiuni:Potrivite Alte precizari:Multumesc.
  15. Salut, sunt de acord cu metoda numarul 2, deoarece este mai simplu, adica celelalte departamente nu cred ca au ceva in legatura cu departamentul respectiv, foarte buna idee, dar faza cu orele sunt putin pus pe dubii.
  16. Grenex

    Display Name:Crizzzatu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):https://forum.b-zone.ro/topic/369715-cerere-crizzzatu-avatar/#entry5589258 Imagine (obligatoriu pentru semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine) Text:Grenex. Dimensiuni:Potrivite Alte precizari:-
  17. Grenex

    Display Name:Crizzzatu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):https://forum.b-zone.ro/topic/369025-cerere-crizzzatu-avatar/#entry5576038 Imagine (obligatoriu pentru semnatura):http://imgur.com/a/GWQlisi http://imgur.com/a/BNE4i Tema (In caz ca nu exista o imagine) Text:Grenex. daca se poate sa apara / dispara Dimensiuni:Nu am o dimensiune fixa, sa fie corespunzatoare pentru un avatar. Alte precizari:Daca puteti, sa imi faceti un GIF, multumesc.
  18. Grenex

    Display Name:Crizzzatu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):https://forum.b-zone.ro/topic/357716-cerere-crizzzatu-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura):http://imgur.com/a/0yOad si http://imgur.com/a/3vubR Tema (In caz ca nu exista o imagine) Text:Grenex. daca se poate sa apara / dispara Dimensiuni:Nu am o dimensiune fixa, sa fie corespunzatoare pentru un avatar. Alte precizari:Daca puteti, sa imi faceti un GIF, multumesc.
  19. Grenex

    Nick-ul tau:Grenex. Level:44 Factiune:National Guard (RPG4) Ce doresti sa le spui:Felicitari tuturor.
  20. Grenex

    Nick:Crizzzatu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : Nu am mai facut nici o cerere. Imagine (obligatoriu pentru semnatura):am 2 imagini 1:http://imgur.com/a/KRtmPsi 2:http://imgur.com/a/ua54d Tema (In caz ca nu exista o imagine) Text:Crizzzatu, daca s-ar putea sa se faca in asa fel sa apara / dispara Dimensiuni:Nu am o dimensiune fixa, sa fie corespunzatoare pentru un avatar. Alte precizari:Daca se poate puteti face si in GIF, multumesc anticipat.
  21. Grenex

    Nickname-ul tău:JaN Level:36 Facțiune:National Guard Ce dorești să le spui:Felicitari si va salut de pe RPG4!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.