Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

IuliaN CTN

Member
  • Posts

    209
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IuliaN CTN

  1. » Nick: .IuliaN» Rank: 1» Data: 1/10/2017» Motivul invoirii: Sunt plecat si nu pot intra la activitate.
  2. Nick: .IuliaN Rank: 1 Sancțiunea numărul (1-12): 12. Dovada: (( http://imgur.com/qn5xDjV)) Alte precizări: -
  3. Nume: .IuliaN Rank: 1 Data evenimentului de la care mă învoiesc: 30/6/2016. Motiv: Sunt plecat de acasa la ora aia. Alte precizări: Imi pare rau ca nu pot sa ajung.
  4. @@RW GoDzO, Eu fac bine, mersi de sansa acordata.
  5. Nick: .IuliaN Level: 45. Vârstă (reală): Am varsta de 16 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 2 ani si cateva luni. Poză cu /stats: (( http://imgur.com/h3O11q9)) O suma modesta, dar am cum sa fac bani. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa devin primar deoarece este o experienta placuta, unica si nu se compara cu o sedere intr-o factiune normala. Ma recomand ca fiind mult mai activ ca primarul precedent. Vreau sa ajut playerii de level mic sa se dezvolte pe server, sa le dau sfaturi despre cum sa faca bani mai usor si sa ajut playerii care apeleaza la mine ( level cuprins intre 3-25 ) cu o anumita suma de bani. Ce intenționez să fac pentru jucători:- De 2 ori pe zi, voi organiza cate un eveniment ( unul la ora 20:00 si unul la ora 21:00 ) cu premii cuprinse intre 50.000$ si 100.000$ acestea avand ca teme urmatoarele. Ruleta Ruseasca, Trivia, Primul la mine, Par/impar, Find&kill si multe alte tipuri de evenimente intalnite pe server. Cu 10 minute intaintea inceperii eventului o sa fiti pusi sa alegeti tema evenimentului printr-o intrebare pusa de mine pe [/gov] urmand ca voi sa imi trimiteti sms cu tema aleasa ( in functie de voturi ). - Sa indrum playerii de level mic catre o factiune. - Evenimente speciale de tip "Teleport". - Anuntarea fiecarui [/charity] prin comanda [/gov] si impartirea taxei celor cu level cuprins intre 3-7 de 2 ori pe zi. - Intalniri in primarie, cu playerii de level mic ce au nevoie de sfaturi si bani. Mai sus am prezentat doar cateva din cele ce intentionez sa fac in mandatul meu de primar pe RPG2.
  6. Nickname: .IuliaN » Level: 44 » Rank: 2 » Motivul: Sa pot sa ma duc dupa no-drept. » Alte precizări: No.
  7. » Nick: .IuliaN » Rank: 1 » Echipa: Rutiera. » Data: 15/05/2016. » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Sedinta. » Lipsesc din motivul: Sunt plecat de acasa la ora aia. » Alte precizari?: Nu.
  8. @, Acum am vazut si eu, sunt obligatorii, cine nu le face are FW. Sa mor de am stiut ca sunt obligatorii...
  9. @@LORD Fachiru, Nu te asteptai de la mine? Daca nu imi ziceai ceea ce mi-a zis pe /f atunci, crede-ma ca nu faceam PM boss. Gandeste-te inainte sa jignesti pe cineva.
  10. @, Imi plac boss, dar daca era scrisu ala mai mic era perfect.
  11. @@Different, El se duce la Barcelona, ce sa faca la Real Madrid?
  12. @, Noapte buna si tie, multumesc daca o sa imi faci avatare. Dai +1 aici, umblu ca milogu http://forum.b-zone.ro/topic/335311-remember-yuri-premiul-10000000-pns-temple-altele/page-2#entry5049873iti dau +1 la 5 de ale tale
  13. @, Vr si eu avatare boss, cu efect, animale salbatice(de preferat lupi/leoparzi), cu textul .IuliaN si dimensiunea cam cate e asta pe care o am acum. Inteles?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.