Jump to content

Nego.

Member
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Negurita Cosmin
  • RPG Nickname
    Nego.

Nego.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Nume:Nego. Rang:2 Vreau in echipa: ROADS Motivul: am incercat ceva nou, vreau sa revin roads ca acolo se fac bani. Alte precizari: ❤️
  2. Nume: Nego. Rang: 2 Vreau in echipa: SWAT Motivul: Vreau sa fac ceva mai diferit . Alte precizari: -
  3. Nick : SushiNe. Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 23.6.16 Lipsesc din motivul: nu stiu ce are netul.. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: ma scuzati , nu tine de mine..
  4. Nick : SushiNe. Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 20.06.2016 Lipsesc din motivul: invat pentru scoala. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: nu am avut internet si cand a revenit am intrat sa fac invoirea , mutumesc pentru intelegere.
  5. Nick : SushiNe. Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 13.6.2016 Lipsesc din motivul: nu merge netul[vand ploaie , d'alea rele] Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Sper sa fie aceptata! Bafta puraderii la war!
  6. Nick : SushiNe. Rank : 2 [doi] La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni : 09.06.2016 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa la orele respective! Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 [ doi din doi] Alte precizari: Bafta la war ! Va pwp baa!
  7. Nick : SushiNe. Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 6.6.2016 Lipsesc din motivul:se misca extrem de prost netul , e de la vreme.. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: ma scuzati , nu ma pot bate cu D-Zeu! Bafta la war Fratiorii mei ! * pwp la alexxa! Mss jamal pentru intelegere.
  8. Nick : SushiNe. Rank :2 (Cholo) La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 31.5.2016 Lipsesc din motivul: nu pot ajunge Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Bafta la war!
  9. Nick : SushiNe. Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 27.05.2016 Lipsesc din motivul: nu imi mai merge pc. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: invoirea este facuta de pe alt pc , nu am de pe ce sa ma joc, nu stiu daca pot ajunge la war luni si cred ca nici marti....
  10. Nick : SushiNe. Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 25/5/2016 Lipsesc din motivul: am o problema de familie Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: Bafta la war , ma scuzati... nu tine de mine aceasta invoire...
  11. Nick : SushiNe. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war. Data la care nu poti veni : 16.05.2016 Lipsesc din motivul: am o problema de familie. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: prima de cand sunt in aceasta mafie. Alte precizari: Succes!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.