Jump to content

Hori1919

Member
  • Posts

    523
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hori1919

  1. Nume:Hori1919 Rank:1(Rookie). Dovada: https://imgur.com/a/TlHl1km  Alte precizari: Zi faina!
  2. La toti bastanii de aici le urez numai bine. M-am simtit foarte bine, insa am decis sa pun sampul pe planul 3,4, nush. Mersi fain ma baieti. Sper sa ne mai revedem. #horivapupalavaloare
  3. @MiHai350T Le primesc cu toata recunostiinta, si eu am cateva pentru tine: In vene imi curge sangele, alb-visiniu e el. p.s. Fara trimitere la gruparea feroviara din asa numita zona "Gruia", daca ma-ntelegi. O saptamani frumoasa la toti barosanii ttc-ului.
  4. @AmazE Felicitari jonhule, credeam ca ne-ai parasit asa devreme. Bine ai revenit! Restu', tot asa de bine?
  5. Bine fac, cel mai raport greu avem aicisa, nici ilegale nu mai poti face de atatia post-hunteri, of of of. O zi faina fratilor!
  6. Salut cumetrilor, sunt tot eu, acelasi Hori1919 si astazi va zic s-aveti o zi buna! Bine ba, @Lil Vlad
  7. Apropo, *daca s-a intrebat cineva* avatarul meu e facut de mine. Care mai doreste care mai pofteste, le fac.
  8. Tinand cont ca am luptat impotriva lor si ca in urma lui s-a facut Romania Mare, nu inteleg de ce il consideri nedrept. Cat despre sanctiunile Germaniei, au incercat sa reduca forta militara a acesteia, pentru a evita un nou razboi mondial, lucru care s-a intamplat 25 de ani mai tarziu.
  9. Ce facem fratilor, dam drumu' la server?
  10. @ToVarasu AdrianO sa incerc sa tin cont de parerea ta, multumesc!
  11. Display name : Hori1919 Numarul posturilor : 507 Doresc urmatoarele lucruri : Doresc fontul din aceasta lucrare. Alte precizari : Multumesc anticipat!
  12. Ai niste lucrari frumoase, se vede ca depui multa munca pentru ceea ce faci aici dar si pentru ceea ce faci pe Samp. Toata stima.
  13. Imi plac lucrarile tale, de aceea iti voi da un +1. Incearca sa lucrezi si cu alte tipuri de blur-uri si incearca sa pui text. De asemenea incearca sa lucrezi in sectiunea "Requests" si sa ii ajuti pe ceilalti cu avatare. Salut!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.