Jump to content

TwentySkroll

Member
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

TwentySkroll's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

16

Reputation

  1. ..exemplu? Degeaba ma critici daca nu imi arati unde si ce am gresit ca sa pot sa remediez.
  2. Pentru inceputul videourilor de pe YT, GrossGore: CLICK PENTRU REZOLUTIA INTREAGA Daca este cineva fan Pokemon si vrea doar backgroundul pentru desktop, PM cu rezolutia dorita.
  3. Adevarul e ca daca nu stau sa fac niste avatare care nu ma ajuta cu nimic decat ma fac sa-mi pierd timpu si nu stau pe fomururi => ca nu sunt ale mele Daca cere un designer dovada, dau. Nu stiu ce treaba ai tu, nici nu stiu de ce am stat sa-ti raspund tie
  4. N-am mai lucrat de ceva timp in C4D de vreme ce nu mi s-a mai cerut, deci nu prea a iesit cum ma asteptam :/ CLICK PENTRU REZOLUTIA INTREAGA
  5. Nu stiu ce ai vazut, dar nu am niciun index si niciun element de webdesign aici.
  6. Nu ma intelege gresit. Daca nu faceai doar avatare iti dadeam sfaturi si te criticam cu mare placere. Nu era problema daca erai la inceput sau nu, chiar deloc. Dar cand vad ca toata lumea de pe comunitatile ROMANESTI incepe sa "faca" avatare ca primul lucru si unii chiar se opresc doar acolo, si ii mai vad si cu gradul de designer, mi se pare o pierdere sa timp sa las o parere. Si vorbesc de avatare stil cu blur... Nici nu stiu ce poti sa critici la un avatar. Blurul? Care la multi este luat de la altii si se "lauda" cu el. Nici nu stiu cum poti sa te lauzi ca aplici un blur pe un avatar, facut de tine sau nu. Unii am vazut ca nici macar nu stiu ce fac toate blending modurile si layer styleurile, care sunt foarte esentiale, nu mai zic si de celelalte chestii pe care toata lumea care lucreaza in PS ar trebui sa le stie. Daca cineva vrea sa se apuce serios de design si chiar ii place (prin serios nu ma refer doar sa faca avatare pe comunitati), tutoriale si mult timp investit in exersare. In niciun caz avatare la inceput... Cand zic tutorial, nu ma refer sa faci exact, pas cu pas, ce ti se zice acolo. Tutorialele sunt ca sa inveti si sa intelegi chestii, nu sa faci fara sa intelegi nimic. In fine, asa este absolut pe toate comunitatile romanesti. De asta nici nu stau pe vreuna, si nici nu las pareri ca mi se pare fara rost. Sper ca acum ai inteles la ce m-am referit prima data.
  7. Eu cred ca nu ti-ai dori sa las o parere la portofoliul tau.
  8. Facebook cover: Offline image: Offline image 2:
  9. Ceva mai simplu. CLICK PENTRU REZOLUTIE MARE
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.