Jump to content

cipri1995

Member
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About cipri1995

  • Birthday 12/21/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Maramures

Contact Methods

  • Skype
    cipger

Previous Fields

  • Real name
    Cipri
  • RPG Nickname
    CiPGER

cipri1995's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

1

Reputation

  1. Miercuri, de la ora 15:00, s-au disputat meciuri din etapa a 23-a din Liga a 2-a. Partida Chindia Târgoviște - UTA a început la ora 15:30. În Seria 1, Dunărea Călărași a câștigat meciul cu Daci Brăila, locul 3, și a trecut pentru moment pe primul loc, la un punct peste Rapid, care va juca mâine. Farul Constanța, locul 5, a câștigat meciul cu ACS Berceni, 4-1, și se află pe locul 5. Academica Clinceni - Bucovina Pojorâta 5-1 Balotești - Gloria Buzău 1-1 Ceahlăul - Oțelul 3-0 Dunărea Călărași - Dacia Brăila 1-0 Farul - ACS Berceni 4-1 În Seria a 2-a, Gaz Metan se menține pe primul loc, după victoria cu Metalul Reșița, scor 1-0. CSM Râmnicu Vâlcea a obținut o victorie dramatică, în minutele de prelungire, 2-1 cu Șoimii Pâncota. Caransebeș - U Cluj 0-3 la "masa verde" FC Bihor - Unirea Tărlungeni 0-3 la "masa verde" Baia Mare - CS Mioveni 1-0 Metalul Reșița - Gaz Metan 0-1 Râmnicu Vâlcea - Șoimii Pâncota 2-1 Chindia Târgoviște - UTA 3-0 Sursa:
  2. FC Braşov a trecut clar de Olimpia Satu Mare în deschiderea rundei cu numărul 24 din Liga a II-a după un 3-0 conturat în partea secundă a disputei. Dacă la pauză a fost 0-0, cu mari ratări trecute în contul oaspeţilor, braşovenii au marcat de trei ori în repriza a II-a prin Manole, Andor şi Daniel Ene, ultimul din penalty. "Ne descurcăm foarte greu în această perioadă. Când am revenit de la Mioveni, etapa trecută, nu am avut nici măcar un pacheţel pe drum. Acum, după un nou succes care ne apropie de play- offprima a fost acordarea unei zile libere. Suntem decişi însă să ne facem datoria până la capăt indiferent de problemele care sunt", spune unul dintre jucătorii importanţi ai Braşovului. Trupa antrenată de Adrian Szabo joacă, sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, în disputa cu CSM, cartea rămânerii în play-off. Sursa:
  3. După o ședință fulger care a avut loc astăzi la Timișoara, managerul sportiv al celor de la ACS Poli, Daniel Stanciu, și-a dat demisia! Oficialii grupării de pe Bega au anunțat într-un comunicat oficial decizia: "Clubul nostru a încheiat în mod amiabil angajamentele cu antrenorul principal Florin Marin și managerul sportiv Daniel Stanciu. Poli Timișoara le mulțumește pentru activitatea efectuată și efortul depus în acest sezon pentru culorile clubului. Ioan Miculaș va îndeplini și atribuțiunile de manager sportiv". Din primele informații pe care le deține GSP.ro, demisia vine mai mult forțat, după ce Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a aflat mai multe clauze de-a dreptul incredibile din contractele unor jucători! Stanciu a fost cel care a insistat ca Zicu să revină la Timișoara și i-a făcut acestuia un contract pe măsură! " Ianis Zicu avea un contract fabulos, incredibil pentru Liga 1. Daniel Stanciu, cu care este bun prieten, i-a pus o mai multe clauze care au fost aflate de restul jucătorilor, care au pornit o revoltă împotriva fostului manager sportiv. Zicu avea o clauză în contract că dacă echipa prindea play-off-ul va încasa 50.000 de euro! În cazul în care echipa se va salva de la retrogradare, Zicu urmează să primească 25.000 de euro! Mai mult, atacantul are o clauză de 10.000 de euro pentru fiecare cinci goluri pe care le marchează în tricoul violet! În plus, Zicu avea o clauză halucinantă că poate deveni liber de contract imediat dacă are o singură zi de întârziere a salariului!" Surse din cadrul echipei, pentru GSP.ro Reporterii GSP au încercat în mai multe rânduri să obțină o reacție de la Stanciu, dar fără rezultat. În urma întâlnirii de astăzi, Consiliul Director al clubului va avea următoarea componență: Ioan Miculaș (președinte), prof. Viorel Boiț(membru), Grigore Grigoroiu (reprezentant al Consiliului Local Timișoara), Iosim Radovan (reprezentant al Consiliului Județean Timiș), conf. univ. dr. ing. Dănuț Șoșdean (reprezentant al Universității Politehnica), Cristian Rusu (reprezentant al sponsorului principal - Casa Rusu). De asemenea, Cristea Opria va fi invitat permanent (fără drept de vot) la ședințele Consiliului Director. În ceea ce privește staff-ul tehnic, clubul va anunța în cel mai scurt timp numele noului antrenor principal, imediat ce tratativele se vor fi încheiat Sursa:
  4. Parerea mea ca aceste sondaje sunt total facute aiurea , Cum se spune ca si la Steaua este istorie la Dinamo este istorie ruinata asa ca ....
  5. Nick-ul tau: CiPGER Prenume: Ciprian Varsta: 20 Locatie: Sighetu-Marmatiei ( Maramures ) Ocupatie: Liber profesionist ! Jocul(urile) preferat(e): Sa;Mp , Cs:Go Hobby-urile tale: Fotbal , femei , "drink Corona" O descriere despre tine: Sunt un baiat matur , glumet , nu sunt suparacios ! De unde ai aflat de B-Zone Community: O tin minte din tinerete , de cand eram dedicat "Gaming-ului" Alte precizari:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.