Jump to content

NEW - Secțiunea cu https://forum.b-zone.ro/sugestii/ e acum deschisă. Sfaturi pentru a posta găsiți aici.

Darly

Member
 • Content count

  219
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Darly

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 08/27/2001

Contact Methods

 • Website URL
  https://web.facebook.com/talentuRomaniei69?_rdc=1&_rdr
 • Yahoo
  lipovanu_marian@yahoo.com
 • Skype
  marugk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanța.

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  -
 • RPG3 Nickname
  -
 • RPG4 Nickname
  MaRu.

Recent Profile Visitors

148 profile views
 1. Faci reclamă la bugged?
 2. Nickname: MaRu. Rank-ul deținut: Special Agent (2) Numărul de acţiuni namecover: Pentru raportul săptămânii acesteia, am efectuat cu succes două acțiuni namecover în scopul combaterii traficului de stupefiante, dar și a folosirii acestora. Acţiuni namecover(ScreenShots): Aici aveți prima acțiune, însoțită de un videoclip cu acțiunea în sine. Aici aveți a doua acțiune, însoțită de un videoclip cu acțiunea în sine. Mențiuni: Cele două acțiuni namecover, nu s-au putut desfășura complet datorită neconfiscării stupefiantelor, în a doua acțiune jucătorul a refuzat să se coopereze cu mine, acesta mi-a vândut drogurile din mașină, neputând să i le confisc, iar în cea de a doua parte, jucătorul a fugit și s-a pus AFK ( se poate observa în videoclip) neputând să i le confisc, în final, cei 2 și-au primit wanted-ul cuvenit.
 3. Apreciez munca pentru că știu cât de greu este să creezi un astfel de mod, dar consider comenzile prescurtate inutile, deoarece este greu să le tii minte și oricum din obișnuință tot pe cele vechi le scrii până îți aduce aminte că ai un CMD cu comenzi prescurtate.
 4. Nume: MaRu. Rang: Supervisory Special Agent (3) La ce mă învoiesc: *Mandat de percheziție* Data și ora activității: *Click* Lipsesc din motivul: - sunt plecat - Alte precizări: Mulțumesc!
 5. Nickname: MaRu. Rank-ul deținut: Special Agent (2) Numărul de acţiuni namecover: Pentru raportul săptămânii acesteia, am efectuat cu succes două acțiuni namecover în scopul combaterii traficului de stupefiante, dar și a folosirii acestora. Acţiuni namecover(ScreenShots): Aici aveți prima acțiune, însoțită de un videoclip cu acțiunea în sine. Aici aveți a doua acțiune, însoțită de un videoclip cu acțiunea în sine. Mențiuni: În cadrul acestui raport namecover din data de 12/02/2018, țin să menționez faptul că acțiunile specifice au fost desfășurate complet.
 6. Salut tuturor colegilor mei! Îmi place să mai stau, să scriu, să fac diferite lucruri. Am creat un Ajutor pentru membrii din Biroul Federal de Investigații, doar pentru aceștia. Țin să precizez că acest CMD ajută doar pentru efectuarea raportului și nu conține și alte comenzi care au alte destinații. Dacă vă ajută, bine, dacă nu, iar bine, știu că mai sunt astfel de 'ajutoare', dar ori sunt pentru vechile versiuni B-Zone ori sunt pentru alte servere, nepotrivindu-se cu B-Zone. Țin să precizez că mie-mi este foarte folositor deoarece informez jucătorii printr-o singură comandă sau efectuez mai multe acțiuni simultan. M-am gândit să-l împărtășesc cu voi deoarece n-am nimic de pierdut și cine știe, poate vă este și dvs. folositor. Pentru mai multe detalii, accesați. Dacă aveți idei noi, mi le puteți spune, le implementez și astfel să ne facem treaba mai ușoară. O seară frumoasă! Exemplu: Să spunem că am observat un suspect pe stradă. Îi acord /find și automat îl localizez, îi acord o șomație și îi văd și cazierul. Îl rog să tragă pe dreapta, îi acord /control ID, iar aici va avea un Mesaj Informativ și /frisk ID automat. Observati ce detine la el. Dacă detine droguri, folositi /droguri ID, iar cu această comandă îl veți informa despre infracțiunea pe care a făcut-o, îi veți confisca drogurile și acorda wanted 3 automat. Dacă deține materiale, folosiți /mats ID, informându-l pe jucător că deține materiale și în același timp solicitându-i licențele pentru a vedea dacă acesta deține licența de materiale. Dacă nu deține licența de materiale, îi acordați /matsc ID, cu această comandă, informându-l și confiscându-i materialele automat. Dacă suspectul este curat, comanda /liber ID îl va fi informa că este gata să plece în călătoria sa. Cu câteva comenzi de câteva litere, scrieți fraze care chiar vă ajută.
 7. Nick: MaRu. Level: Dețin nivel 49. De ce doresc sa parasesc clanul Atlantic Organization [AT]: Pur și simplu, m-am plictisit și sunt cam nemulțumit de unele reguli ale clanului. M-am simtit bine in clanul Atlantic Organization [AT]: Mediu. Ce nota acorzi Staff-ului: Nu-i cunosc, nu am interacționat cu ei, null. Ce ar trebui schimbat la clanul Atlantic Organization [AT]: Voi decideți.
 8. Nickname: MaRu. Rank-ul deținut: Special Agent (2) Numărul de acţiuni namecover: Pentru raportul săptămânii acesteia, am efectuat cu succes două acțiuni namecover în scopul combaterii traficului de stupefiante, dar și a folosirii acestora. Acţiuni namecover(ScreenShots): Aici aveți prima acțiune, însoțită de un videoclip cu acțiunea în sine. Aici aveți a doua acțiune, însoțită de un videoclip cu acțiunea în sine. Mențiuni: Doresc a menționa faptul că în cadrul acțiunii cu numărul 1, jucătoarea în caz, era Away from Keyboard, acțiunea ajungând în imposibilitatea de a se desfășura complet deoarece nu i-au fost confiscate stupefiantele, dar i-a fost acordat wanted-ul cuvenit.
 9. Nickname: MaRu. Rank-ul deținut: Special Agent (2) Numărul de acţiuni namecover: Pentru raportul săptămânii acesteia, am efectuat cu succes două acțiuni namecover în scopul combaterii traficului de stupefiante, dar și a folosirii acestora. Acţiuni namecover(ScreenShots): Aici aveți prima acțiune, însoțită de un videoclip cu acțiunea în sine. Aici aveți a doua acțiune, însoțită de un videoclip cu acțiunea în sine. Mențiuni: Doresc a menționa faptul că în cadrul acțiunii cu numărul 2, jucătorul în caz, deținea nivel 1, acțiunea ajungând în imposibilitatea de a se desfășura complet deoarece nu i-au fost confiscate stupefiantele, dar i-a fost acordat wanted-ul cuvenit.
 10. Nick: MaRu. Rank: Special Agent (2) La ce mă învoiesc: Doresc a mă învoi de la mandatul de percheziție. Data și ora activității: Activitatea se află aici! Lipsesc din motivul: Nu pot ajunge la acest mandat de percheziție deoarece acesta a fost anunțat ca mandatul de percheziție să se desfășoare în ziua de vineri, când avem cu țotii planuri, plecăm de acasă, iar eu am niște planuri cu prietenii și chiar nu pot ajunge deoarece le-am planificat de mult timp. Sper să-mi înțelegeți problema, având în vedere că am fost prezent la absolut toate activitățile trecute.
 11. Nickname: MaRu. Rank-ul deținut: Special Agent (2) Numărul de acţiuni namecover: Pentru raportul săptămânii acesteia, am efectuat cu succes două acțiuni namecover în scopul combaterii traficului de stupefiante, dar și a folosirii acestora. Acţiuni namecover(ScreenShots): Aici aveți prima acțiune, însoțită de un videoclip cu acțiunea în sine. Aici aveți a doua acțiune, însoțită de un videoclip cu acțiunea în sine. Mențiuni: La prima acțiune, am uitat să fotografiez și momentul în care am primit namecover, dar am un videoclip ce poate dovedi acest lucru.
 12. Nick: MaRu. Rank: Special Agent (2) La ce mă învoiesc: Doresc a mă învoi de la antrenament. Data și ora activității: Activitatea se află aici! Lipsesc din motivul: Se pare că din cauza vremii, în localitatea mea întâmpin mici probleme. Prin acest lucru doresc să evidențiez penele de curent care au loc din 5 în 5 minute și mi-e frică ca acestea să se prelungească și să se intercaleze cu antrenamentul din această seară, iar eu să nu pot ajunge. Alte precizări: Țin să precizez că această cerere de învoire este doar pentru mine deoarece doresc să fiu precaut și pregătit de orice, dar voi face tot posibilul să ajung la antrenament.
 13. Nickname: MaRu. Rank-ul deținut: Special Agent (2) Numărul de acţiuni namecover: Pentru raportul săptămânii acesteia, am efectuat cu succes două acțiuni namecover în scopul combaterii traficului de stupefiante, dar și a folosirii acestora. Acţiuni namecover(ScreenShots): Aici aveți prima acțiune, însoțită de un videoclip cu acțiunea în sine. Aici aveți a doua acțiune, însoțită de un videoclip cu acțiunea în sine.
×