Jump to content

NEW - Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici.
Despre problemele recente de pe servere puteți citi aici.

 

MaRu

Member
 • Content count

  249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

1 Follower

About MaRu

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 08/27/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanța.

Contact Methods

 • Yahoo
  lipovanu_marian@yahoo.com
 • Skype
  marugk

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  -
 • RPG3 Nickname
  -
 • RPG4 Nickname
  MaRu.

Recent Profile Visitors

264 profile views
 1. its ok
 2. GG
 3. gata slabule scz
 4. Ți-am căutat meme-ul, și aș dori să te informez că nu sunt deloc asemănătoare sau doar pentru că amândouă au o idee principală nu înseamnă că sunt la fel. Nu cred că știi să faci diferențe. Nu înțeleg pentru ce te alarmezi atât, nu ți-a cerut nimeni părerea, salvatorule ce le-ai deschis tuturor ochii
 5. Nu este chiar un meme, ci o poză reprezentativă pentru toți criticii rubricii B-GAG, care, la fiecare postare, aceștia comentează cu "slab" fără să dea mai multe idei și să adauge îmbunătățiri meme-ului respectiv, ci doar o critică nejustificată. Poza aceasta doar reflectă realitatea secțiunii B-GAG, nu știu dacă ai înțeles fotografia, dar din spusele tale, înțeleg că nu.
 6. Nick: MaRu. Rank: Șef de Secție (5) Am dat test cu: Scm.URAGANU Data: 05/06/2018 Rezultat proba teoretică: 1/3
 7. Nick: MaRu. Rank: Șef de Secție (5) Am dat test cu: zKronex7 Data: 05/06/2018 Rezultat proba teoretică(x/3) :3/3
 8. Gata, mulțumesc frumos!
 9. Salut, am și eu o nelămurire în privință cu noul Website. Cum pot vedea Faction History-ul cuiva? Vreau pașii concreți, nu vorbe spuse aiurea.
 10. Nick: MaRu. Rank: 4 Am dat test cu: Helpi Data: 22/04/2018 Rezultat proba teoretică: 2/3 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nick: MaRu. Rank: 4 Am dat test cu: RydenN Data: 22/04/2018 Rezultat proba teoretică: 1/3
 11. Hai să-ți spun problema pe care și eu am întâmpinat-o în context cu problema ta. Ar fi de folos, dacă ai pune și motivul crash-ului pe care-l iei. Cel mai probabil este de la modloader, dacă folosești, scoate-l, încearcă un GTA curat, îl poți downloada de aici. Apoi extensia jocului, de aici. După ce ai făcut pașii aceștia îți recomand să reîncerci să intri în joc, dacă jocul merge, nu mai combina SAMP Add-on-ul cu Modloader-ul sau alte fișiere care te ajută să incluzi moduri, exceptând Cleo. Dacă nu merge, îți recomand să încerci Anti Crasher-ul acesta.
 12. Foarte simplu, de câte ori îți va da o eroare cu fișiere a cărora extensie este .dll, caută-l aici. După ce l-ai descărcat, iei fișierul și-l atașezi folder-ului principal al jocului. Cum am mai spus, este foarte posibil să-ți mai dea erori din cauza unor fișiere lipsă, astfel repeți procedura pe care ți-am propus-o, căutând pe site fișierele ce ți le enumeră în eroare.
 13. Nickname: MaRu. Rank-ul deținut: 4 Numărul de acţiuni namecover: 1 Acţiuni namecover(ScreenShots): Video
×