Jump to content

iTUPEU HYENA

Member
  • Posts

    746
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iTUPEU HYENA

  1. Nick : DeleW0W Rank : 1 Motivul invoirii: sunt plecat... Data warului la care nu poti veni : 18.01.2018 Alte precizari : Sanatate, mersi de intelegere si bafta la wars.
  2. Placa video, Nvidia GT 910, placa de bază Intel. Nu are placa video integrată
  3. Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Mi.am cumpărat recent un i5 de 2.8 GHz, 4 GB ram DDR3, placa video de 1Gb.când l.am probat, a mers perfect, când am ajuns acasă ai i.am pus alt Windows, imaginea e strălucitoare, nu înțelegi nimic... De cat timp aveti problema respectiva ?:2Zile... Sistem de operare ?: Windows 7 Screenshot/Video: https://imgur.com/a/ZGnnC Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: N.am găsit absolut nimic care să mă ajute la rezolvarea acestei probleme. Ma gândesc, dacă e placa video dusă, nu mai dădea imagine, la mine da imagine dar îi dă prea mult "alb"
  4. Nick:Klass4SRank: 1Vreau sa ma invoiesc de la: warMotivul absentei: Am o problema, nu cred ca pot ajunge la wars.Data activitatii: 12/6/2017Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2Alte precizari? VTB power
  5. iTUPEU come-Back. Video nou. Daca iti place, nu uita de like, subs, comm.
  6. STii acum.) Ce plictiseala fara wars... AFara e frig... STii acum.) Ce plictiseala fara wars... AFara e frig...
  7. @oKaTusINHO nuj frt, ma las de B-ZONE. Atatea reguli inutile, i-am dat PM lu' Kelton si i-am zis unde imi sunt bunurile, mi-a zis ca am abuzat de un bug si de aia mi-a luat 10kk Ce ---- de bug coaie? Ce bug putea sa fie, mi-a dat si ban permanenty
  8. Hai salut, stiu ca inca devreme sa spun asta, dar sper sa facem ceva azi la wars. Am de dat si eu test-u, dar n-am cu cine sa-l dau Sper sa-l dau pana la war si la wars sa le dam macel. Sper sa am si faze de video... Ne auzim in GAME!
  9. Salut, de azi in colo sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem si sa cucerim cat mai multe turfuri. N-am mai jucat de 1 luna si ceva, dar vad eu cum fac sa scot besturile ))))))))))))))) Hai ca ne auzim in game. Forta ELC!
  10. Nick : Klass4S Rank: 1 Motivul invoirii: Sunt plecat. Data warului la care nu poti veni : 22.03.2017 Alte precizari : Multumesc pentru intelegere.
  11. Hai admin pe server-u meu de CS, star.b-zone.ro
  12. Am mai postat si eu un nou video pe canal, daca iti place, nu uita de like, comm subs. Daca doresti vreun mod, check descriere video!
  13. Unde pula mea sunt banii despre care dai cu ciocu? Salkf fetele? Hai ca sapt viitoare luam Ls, daca nu-l luam, plec. Oricum plec, deoarece cred ca mi-am terminat treaba in Vietnamese Boys, ar fi frumos sa plec cu orasu' cucerit
  14. Salut, ce prezenta maxima frate? Ca si in 15membri le dam stresu' Ne vedem la wars
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.