Jump to content

ChestoruL

Member
  • Posts

    159
  • Joined

  • Last visited

About ChestoruL

  • Birthday 01/09/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    B-Zone
  • Hobbies
    RAP
    RAP
    RAP
    RAP

Contact Methods

  • Skype
    PM

Previous Fields

  • Real name
    Ionut

Recent Profile Visitors

384 profile views

ChestoruL's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

4

Reputation

  1. Nu am mai avut timp destul sa mai postez creatii, dar uite ca vin cu ceva nou. Urmatoarele creatii le postez dupa aproximativ 2 saptamani de acum, din motivul ca plec la bunici si la reintoarcere o sa aduc fotografii pentru voi, sa aveti o vacanta placuta!
  2. La primele lucrari sunt 2 creatii cu dimensiuni mai mari, asta nu inseamna ca le-am redimensionat si nu am facut bine, le-am lasat asa, iar la restul avatarelor sunt 150 x 300 dimensiune perfecta pentru avatare in general, la logo-uri si semnatura din nou sunt perfecte, daca 2 imagini nu le-am redimensionat asta nu inseamna ca mai am mult de lucrat, sa fie CLAR pentru fiecare. Despre logo-uri desigur ca am pus doar un text dar am avut grija sa arate cat de cat bine, acele logo-uri le-am luat de pe o comunitate inchisa pentru ca mi-au placut foarte mult si am zis sa le aduc si aici, pe viitor o sa le fac eu, nu o sa pun doar un simplu text. Legat de faza cu tutorialele desigur ca ma uit nu ma cred un designer bun nu stiu ce, sunt la inceput si mai am multe de invatat m-am uitat la un tutorial inainte sa deschid acest portofoliu in care eram mai praf inainte, la texte puneam tot ce se putea din blending options, stroke, color overlay, shadow, contur etc. nu stiam de font-uri, si ce tine de personalizarea textului sa zic asa (soft light, normal, lighten, difference etc.) Ca, sa nu sara in evidenta cuvantul CLAR pana citesti, sa crezi ca te-am insultat, scriu asa. Multumesc ca nu ai jignit munca mea si iti multumesc ca imi oferi sfaturi,
  3. Multumesc de apreciere, invat pe parcurs toti am pornit de jos. Multumesc mult, o sa fie mult mai frumoase viitoarele creatii! Pwp , multumesc
  4. Du-te de aici sa nu-ti dau report.
  5. Salut, multumesc de parere, in legatura cu semnatura sunt si oameni care prefera scanteile sau altii care prefera primul model, de asta daca vor ii pun sa aleaga, sa ai o zi placuta!
  6. Numele meu : ChestoruL Numele celui provocat : @Dragon Tema luptei : http://imgur.com/HX49la0 Dimensiuni ( maxima/ minima ): 500 x 500 - maxima Deadline time posting : 2 zile
  7. Lucrari noi: Cateva logo-uri: Puteti folosi aceste avatare, daca aveti nevoie sa va pun nick-ul pe unul dintre ele imi ziceti. Daca doriti semnatura gen Member of <faction> imi spuneti si va alegeti un model din cele 2. Salut!
  8. Textul este nașpa rău nu ai habar de nimic. Despre logo si avatare sunt "poze luate de pe net" si nu adaugi niciun efect calumea.
  9. @JaSS nick-ul spune tot despre tine va d ca ești paralel cu totul, toate pozele sunt luate de pe net si eu le pun efecte dacă ești paralel cu photoshop-ul. Am zis că sunt începător, dar tu ești prea măreț domnule jassem ))
  10. O sa tin cont de asta pe viitor, multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.